Top bank

Het is een hoge bank, heerlijk . Fijn dat je er ook makkelijk aan kan eten, zeker met onze klein kinderen.

Goede service, prima stoelen, precies zoals de omschrijving op de website, goede levering!

Prima geholpen en vriendelijke ontvangst

Leuke ontvangst, echt tijd voor de klant en goede prijs/kwaliteitverhouding

Heel fijne ervaring

Heel prettig geholpen en geadviseerd

Mooie producten voor een nette prijs.

Goede verkoper (Wormerveer) die de tijd neemt om te adviseren zodat je met een tevreden gevoel de winkel verlaat. Loungeset staat er vier dagen en is een mooie aanwinst voor de tuin.

We kwamen in Almelo bij tuinmeubelenshop en zijn geweldig geholpen door Twan en Jelissa. Tijd om alles uit te leggen en zeer vriendelijk. Top bedrijf. We kijken uit naar onze nieuwe set. Aan het personeel zal het niet liggen.

erg goed en correct behandeld door de verkoper !

erg goed en correct behandeld door de verkoper !

Supermooie en degelijke loungebank en hele goede service

Supermooie en degelijke loungebank en hele goede service Echt heel tevreden Snel geleverd Mooi Degelijk

Super goed geholpen met het maken van de juiste keuze

De tuinstoel werd zelfs even buitengezet om de kleur goed te kunnen zien bij daglicht. Het rnige jammere is dat er een stelschroef van de tafel miste bij levering, deze eord nu alsnog toegezonden, maar kost toch 3 dagen.

Tuinmeubel shop is top !

Superfijn geholpen, stoelen werden op zijn plaatst gezet door de bezorgers, netjes op tijd en alles volgens afspraak.

Super service en fantastisch op tijd afgeleverd en netjes afgeleverd.

Professioneel

Product, klantvriendelijkheid, service en levering in een woord fantastisch.

Prima klanten contact en levering

Duidelijke bestelwijze en levering volgens de afspraak

Geweldige set!

Prima prijs/ kwaliteitsverhouding. De set zit lekker. Dikke kussens. Is ook niet al te groot. Ik ben helemaal happy

Mooie loungeset, snel geleverd

In de showroom in Den Bosch een mooie loungeset uitgezocht met deskundig advies van de verkoper. De set werd snel en netjes tot in de tuin afgeleverd. De bank staat mooi en zit prima. De tafel bleek beschadigd en na melding hiervan werd direct een afspraak voor omruilen gemaakt. Goede service vanuit de support afdeling.

gewoon goed

Betrouwbaar, snel, mee-denkend, accuraat.

Prima ervaring en leuke prijs-kwaliteit verhouding.

Mooie stoel voor scherpe prijs

2 mooie teakhouten stapelstoelen. Afgeleverd volgens de planning door een uiterst vriendelijke chauffeur.

Keurig verpakt en op tijd geleverd!l

Niet de hele dag wachten maar een klein tijdslot waarbinnen ook daadwerkelijk geleverd wordt.

Top winkel

Mooi winkel prima uitleg gehad Heel overzichtelijk

Super winkel en nette levering

Was wel een lange levertijd, maar het wachten waard

Servicegericht, klantvriendelijk

In de winkel van Kesteren werd ik snel en efficiënt geholpen met mijn keuze en bestelling. Meubel werd gratis thuis afgeleverd op afgesproken datum en tijd. Ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de status van mjjn bestelling. Gewoon top

Ontzettend blij!

Loungeset Venezia bevalt ontzettend goed, hij zit heerlijk, is prachtig, en is goedgekeurd door het hele gezin! Ik ben er heel erg blij mee! De service was perfect, netjes geleverd, aardige chauffeurs. Dank je wel!

Heel netjes

In de showroom zijn we super netjes en vakkundig geholpen. De beste man begreep precies wat we vertelden. Hij dacht mee enbwe gebben samen de beste keuze gemaakt. De tuinset is zelfs binnen 5 dagen thuis bezorgd. Wij zijn super tevreden!

Aankoop en bezorging verliepen zeer soepel

T was al fijn dat ik zelf de datum van bezorging kon kiezen, ik werd netjes op de hoogte gehouden van op welke tijd de stoelen die dag bezorgd zouden worden. Stoelen werden keurig op tijd bezorgd en de bezorger was zeer vriendelijk. Over de stoelen zelf ben ik zeer tevreden! Ze zitten heerlijk, zelfs zonder kussens. En ze zijn lichtgewicht, wat ook erg prettig is.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl