Top bedrijf

Zeer prettige sfeer om rustig rond te kijken, goeie adviezen en service. Ze doen wat ze zeggen .echt nog een klantvriendelijk bedrijf !

Net en correct bedrijf

Netjes ontvangen en geholpen Prijzen redelijk Keurig afgeleverd

Fijne service in de winkel, vriendelijk personeel. Goede uitleg over producten!

Vriendelijk geholpen en goede bezorging

Alles netjes ontvangen en ook bij melding van 1 rugkussen met losse stiknaad,goede reactie van klantenservice.

TOP

Het personeel in de winkel was zeer behulpzaam en netjes. Ook de twee jongens die de spullen waren netjes en correct.( (Dat zie je tegenwoordig niet veel meer betreft bezorgdiensten) Dus meubelshop jullie waren helemaal TOP Klasse!!!!!!!!?

Ik werd vriendelijk via de telefoon aangesproken .

Il vond het jammer dat ik de tafel zelf in elkaar moest zetten, dat wist ik niet. Na telefoontje over behandelen van het hout kreeg ik duidelijk antwoord. De tafel is heel erg mooi

Prima.

Positief.

Vriendelijke ontvangst. Ruime showroom in Nunspeet mooie meubels.

Alles goed geregeld

Alles goed tot een volgende keer

toppie

goed, top geleverd

Mooie kwaliteit

Vriendelijke mensen, mooie kwaliteit, en een item dat we graag erbij wilden kopen kregen we spontaan cadeau. Vervolgens een goede levering door creatieve mensen. Erg tevreden dus!

levering netjes op tijd en afgeleverd achter het huis op verzoek

Jammer dat de boutjes er niet bij zaten , die hebben we zelf gekocht bij Karwei , kosten worden verrekend ook weer netjes dus tevreden .

Deskundig geholpen en zeer snel geleverd

Ben heel blij met mijn loungeset! Heel eenvoudig te assembleren en bijzonder onder de indruk van de zorgvuldige verpakking! Plus de gebruiksaanwijzing in goed opvallende rode verpakking, dus geen zoektocht naar schroeven etc. Helemaal top!

correct en goed geholpen

goed advies en snelle levering

Geweldige bezorging! Goed verpakt. Stevig materiaal. Top ligbed. Voor een aangename prijs.

Goede levering

Jammer dat we het zelf in elkaar moesten zetten maar is gelukt en viel mee

Top mooie kwaliteit

Mist 1 stel bout dat is na 1 telefoontje op gelost top service kan deze zaak aan bevelen gerichters

Zeer snel

Zeer snelle levering en goede en juiste informatie ontvangen. Al met al prima service!

Alles perfect geregeld.

Alles perfect geregeld. Van aankoop tot bezorging. Ik heb vier tuinstoelen gekocht, mooie prijs en een schitterend product. Snelle afhandeling en goede communicatie. Bezorging op tijd en perfect (en super vriendelijk). Tevreden met mijn aankoop! Een echte aanrader. Ik zal zeker vaker op de website gaan snuffelen.

van advies tot levering top geregeld

Een persoonlijk deskundig en eerlijk advies gekregen. Levering was ook top geregeld keurig volgens afspraak.

Betrouwbaar

Vriendelijke bezorger, kwam op de aangegeven tijd. Blij met de mooie stoelen. In de winkel goed geholpen

Supersnel

Mooi materiaal, snelle levering

Vakkundig en vriendelijk

Bij verschillende winkels geweest maar nergens kunnen slagen, bij Tuinmeubelshop Almelo vriendelijk en vakkundig geholpen. Namen de tijd ondanks de drukte. Winkel is ruim opgezet en ze hebben voldoende in de showroom staan. Set is sneller geleverd dan verwacht; keurige en vriendelijke bezorgers. Set was, ondanks goede verpakking, heel iets beschadigd op een klein puntje. Dit is zonder problemen opgelost. Al met al hoef je voor kwaliteit dus niet altijd de hoofdprijs te betalen!

Een top tafel

Wat een heerlijke grote tafel, we zijn er zo blij mee. We kunnen er nu eindelijk met zijn zessen aan zitten. Het is echt een familie tafel, en het ronde er van maakt het zo gezellig.

Product en service prima op orde. Transport laat te wensen over

Product en prijs zijn prima op orde. Bij het tafeltje zaten te korte schroeven in de verpakking maar dit wordt direct opgepakt. Dat is wat je wilt. Deze vriendelijkheid en snelheid miste ik wel bij de bezorging. Als het tijdvak van levering tussen 07:07 en 9:07 is dan verwacht je wel iets van een verontschuldiging al ze zonder enig bericht pas om 09:45 komen aankakken. Op zn minst een “goede morgen” zat er niet in.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl