luxe tuinmeubelen

Wij zijn heel blij mee met onze santika meubelen,Lekker comfortabel,en ziet er heel mooi uit.

Mooie, lekker zittende, lichtgewicht stoelen

Besteld via de site. Ook in het echt mooie stoelen. Ze zitten goed en fijn dat leuning verstelbaar is. Door de houten leuningen passen ze mooi bij de tuintafel. Blij mee!

Waar het bedrijf voor staat, maken ze waar

Zowel het product, de verpakking en de levering in 1 woord perfect. Erg tevreden

Goed en snel geleverd.

Goede kwaliteit en keus genoeg. En vriendelijke mensen.

Goede adviezen, geen opdringerige verkoop en correcte levering

Rustige vriendelijke verkoper, die de moeite nam om verschillende opstellingen/combinaties van tafels en stoelen te etaleren. Gaf de klant de ruimte /privacy om na te denken en te overleggen, alvorens tot aankoop werd besloten. Product werd geleverd binnen de vooraf aangegeven leveringstermijn. Bezorging vond plaats binnen het vooraf aangegeven tijdstip. Bezorgers waren vriendelijk en hulpvaardig.

Prima materiaal

Vlotte levering.

Tevreden

Mooi product snel geleverd Ben heel blij met onze Garden Collections Embletton bistroset 5-delig

Goede kwaliteit service en snel geleverd

Overzichtelijke webshop en mooie winkels met voldoende voorraad.

Klantvriendelijk, meedenkend, snelle levering.

Showroom in Veldhoven is ruim en duidelijk ingericht en werden gastvrij ontvangen en uitstekende meedenkende hulp gekregen om een mooie loungeset bij elkaar te passen. De levering was snel en mooi in het tijdschema wat we de dag voor levering per mail toegestuurd kregen. Kortom een topbedrijf wat ik bij deze zeer aanbeveel. Met vriendelijke groet, Rico

Mooie showroom,heel veel keus ,je kan op je gemak rondkijken voordat er iemand komt vragen of ze je kunnen helpen, als je je keus hebt gemaakt en onder het genot van een bakje koffie wordt je bestelling in orde gemaakt,je kan laten leveren wanneer het jou uitkomt.

goed personeel

Vriendelijk personeel , goed geholpen!

Goed en snel geleverd

Geweldig goede tuinmeubelshop

Wij hebben precies gevonden wat we zochten mooie lichte tuinstoelen die makkelijk te verplaatsen zijn zoals wij graag willen en dan nog voetenbankjes en een tafeltje erbij een super stel. Dank jullie wel wij zijn blij dat we de tuinmeubelshop gevonden hebben.

In 5 minuten een tuinset gekocht! Fantastisch

Wij gingen voor een fiets, en komen thuis met een tuinset. De keuze was niet moeilijk. Op de fiets zit je alleen en met dit tuinmeubel geniet je met 4tjes van. En voor die prijs heb ik geen fiets!!

Goed advies en klantvriendelijk.

Eerste kennismaking met tuinmeubelshop was meteen goed bevallen. Vriendelijk geholpen. Snelle en correcte levering. Zijn erg blij met de Dolphin dining stoelen.

Alles volgens afspraak

Duidelijke info, foto’s en geleverd product komen overeen. Goede snelle klanten service.

Prachtige tuinmeubelset

Ruime keuze in tuinmeubelen, voor ieder wat wils. Goed geholpen tijdens ons bezoek. Helaas was er een leveringsprobleem, maar ook dit is uitstekend opgelost. Wij gaan deze zomer genieten van onze nieuwe diningset.

Een mooi tuinset

De tuinset is mooi, wij zijn er heel te vreden mee. Alleen jammer de de levering 2 uur later kwam dan gepland, maat dat kan gebeuren

geweldig

geweldige ervaring klant vriendelijk fijne bezorgers

Loodzware granieten tafel bezorgd en keurig geplaatst door 2 aardige en kundige jongemannen. 8 stoelen erbij waar we zelf de verpakking van moesten afhalen (dat is natuurlijk geen enkel probleem). Wij zijn zeer tevreden. Goede kwaliteit tuinmeubels en enorm fijne bezorgers.

goed afgeleverd en optijd

alles was goed bezorgt

Zeer goed geholpen en geslaagd.

In de winkel zeer beleefd geholpen en uitermate geslaagd. Een aanrader.

tevreden met de geleverde tafel

Netjes volgens afspraak geregeld goed verpakt. De poten van de tafel waren vlot temonteren volgens de mee geleverde instructie. de kwaliteit ziet er ook goed uit ik denk dat ik er veel jaren met plezier gebruik van maak

Goede prijs /kwaliteit en fijn geholpen

In de winkel werden we op een fijne manier aangesproken. We kregen ook ruim de tijd om een en ander uit te proberen. We kregen netjes een koffie/cappuccino aangeboden. De producten hadden een verschillende levertijd, en dat werd ook netjes apart besteld, zodat we niet hoefden te wachten tot alle producten binnen waren, voordat ze werden verzonden. Uiteindelijk viel ook de prijs mee, vergeleken met andere tuinmeubel winkels.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl