Buitengewone service, van advisering tot levering

Zeer vriendelijk personeel welke je van goed advies voorzien. Tijdens de bestelling en levering word je gevraagd en ongevraagd geïnformeerd over de status van je bestelling. Erg prettig. Tot nu toe (4 maal) altijd conform afspraak geleverd. Bezorgers zijn ook vriendelijk! Kortom, top winkel!

Schitterend

Mooie zaak veel keus klantvriendelijk

Mooie set onbeschadigd en mooi op tijd geleverd

Het duurde wel even voor het er was 25 mei besteld. Maar dat was vooraf allemaal bekend bij ons en is verder keurig conform afspraak geleverd.

Fijn en deskundig geholpen

Op een prettige manier geholpen in de winkel Cruqius. Afspraken over levering soepel gemaakt. Alles is keurig geleverd binnen een mooi strak tijdschema. Kortom ik ben erg tevreden!

goede verkoop

klein minpuntje zeer vuile doos was al open. 1 stoel beschadigd

Geweldige bistroset

Weer een leuke zithoek in de tuin rijker. Goede verhouding kwaliteit en prijs.

Helemaal prima tot nu toe

Vandaag de Valley tafel ontvangen. Aardige chauffeurs. Natuurlijk gelijk in elkaar gezet wat eenvoudig ging. Neergezet bij mijn pasgekochte wicker stoelen. Plantje erop en genieten van het nieuws met een glaasje wijn.

heerlijk ligbed

eerst een tuintafel met stoelen gekocht in een woord geweldig en een ligbed waar ik even op moest wachten, maar dat was het zeker waard vandaag binnen gekregen en hetzelfde als de rest geweldig. Tuinmeubelshop is alle beloftes nagekomen , en de after-sales is ook een pluim waard . Geweldige zaak.

Een uur te vroeg, hoe fijn is dat! Nette vriendelijke bezorgers, complimenten.

Super tevreden!

Wij hebben een goede ervaring met Tuinmeubelshop, super contact in de winkel maar ook via de chat gehad. Uiteindelijk een goede deal kunnen sluiten en een enorm snelle levering, waardoor wij nu al vol op kunnen genieten van ons loungeset! Zeker aan te bevelen.

Keurig geholpen

Aanvulling op onze eerder geleverde mrubrlset besteld. Keurig te woord gestaan

Snel en kwalitatief

Goed geadviseerd in de winkel in Sliedrecht en met een snelle, correcte levering, ben ik uitermate tevreden met mijn nieuwe parasol(voet). Precies op tijd voor het stralende weer.

Tuinmeubel shop, doeltreffende, betrouwbare en efficiënte leverancier van tuinmeubels.

Door het in het oog springend assortiment, het juiste aankoopadvies en professionele goed georganiseerde afhandeling van de order een aan te bevelen leverancier van tuinmeubelen.

Goede service, mooie meubels

Prettig geholpen in de showroom. Daarna volgens levertijd geleverd.

prachtige winkel

netjes ontvangen veel mogelijkheden ook voor mensen met een kleine beurs

Zeer klantvriendelijk en goede service.

Keurig geholpen in de winkel met advies. Nog een mooi cadeau gekregen zonder erom te vragen. Aflevering keurig op tijd. Top geregeld allemaal! Goede service.

Zoveel moois was moeilijk kiezen!

Had moeite met kiezen maar verkoper gaf een aantal punten aan waar ik op moest letten (bijv. vrijstaand of voor een muur) wat de keuze toen makkelijker maakte. Ben heel blij met mijn super mooie loungestoelen!

Wat een service

De service die wij ervaren hebben is buitengewoon. Deze ging verder dan wij verlangden. Hebben dit zelden zo meegemaakt. Een aanrader, Ook de klantvriendelijk in Veenendaal is enorm. Dank jullie wel daarvoor.

hop,hop,hop.............op naar de tuinmeubelshop!

goede begeleiding; prettig dat ik alleen maar hoefde uit te pakken en niet alles nog in elkaar moest zetten. Dat halfje tot de tien kon er net niet bij , omdat er een rugkussen ontbrak. ( niets menselijk is jullie vreemd:-) )

Mooi product

Goede levering op tijd. Mooi product voor een scherpe prijs

Top, zeer snelle levering.

Fijne verkoper die goede en realistische informatie geeft, en daarna prima levering.

Fijne winkel met heel vriendelijk personeel. Goede service!

Goede aanbiedingen en netjes geleverd

Overzichtelijke website en veel keus. Fijn dat alle tuintafels en stoelen gecombineerd kunnen worden. Leuke aanbiedingen en nette en snelle levering. Aanrader.

Goede voorlichting en prettig onderhoud

Het tuinset was goed verpakt en eenvoudig te monteren.

Goede kwaliteit en top geholpen

Echt een hele mooie tuinset gekocht, nu is me tuin echt af.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl