Goede kwaliteit en top geholpen

Echt een hele mooie tuinset gekocht, nu is me tuin echt af.

Weer een mooie aanvulling op ons terras

Mooie tuinset en snel geleverd

Zeer goed geholpen in de winkel in Veldhoven.

Super klantvriendelijk en een goede snelle service

Goede service, zowel in de winkel en telefonisch. We hadden een klacht wat betreft de kussens en dat is snel en goed opgelost. Ik raad deze winkel zeker aan.

Een waar plezier om te winkelen.

Mooie showroom. Je krijgt rustig de tijd om alles te bekijken. Geen opdringerige verkopers, maar staan je wel bij met de nodige info en raad wanneer nodig. Alles netjes afgehandeld en geleverd aan een correcte prijs. Een aanrader.

Alles was goed in winkel en bij aflevering

Goede adviezen in winkel. Laten je rustig kijken

Mooi snel makkelijk

Mooie set gevonden Snel besteld Snel geleverd

Snel antwoord op een vraag en snel aan huis geleverd

Klantenservice reageerde snel op mijn keuzevraag over een parasolvoet, snel geleverd en tot in de tuin bezorgd door de vriendelijke bezorgster. Dik tevreden

Veel tuinmeubelen om te kiezen en prettig geholpen

In Gouda zijn we geweest en uiteindelijk een lounge set gekocht. We konden diverse sets uitproberen. Prettig geholpen.

super afgehandeld

alles perfect geregeld top

Paar puntjes..

*bij levering moeste we n hoger bedrag betalen dan was afgesproken.. *1 dag van te voren per mail te horen krijgen dat ze smorgens vroeg al de meubels komen leveren. (Dit is te snel om iets te regelen) Verder prima geholpen, mooie meubels.

Aardig personeel, meewerkend en ook belangrijk niet opdringend

Prima winkel

Prima winkel, aardig personeel, snelle levering, zodat je van je aankoop kan genieten.

Mooie showroom, alles staat uitgestald, hierdoor kun je gelijk zien hoe het staat. Duidelijke prijzen en goede levering.

Uitstekende service en geen enkele druk.

Tijdens ons bezoek aan de showroom werden we meteen op ons gemak gesteld. Vanuit de verkoper was er geen enkele dwang om iets te verkopen aan ons. Verder werd er meegedacht over wat onze wensen waren en wat de mogelijkheden waren om daaraan te voldoen. Onder het genot van een kopje cappuccino werden de mogelijkheden besproken. Uiteindelijk overgegaan tot de aankoop van een geweldig mooie tafel en 6 heerlijk zittende stoelen. Met als bonus ook nog een aantrekkelijke korting.

Vriendelijke service en hulp

Fijn om hier je aankoop te doen. Word correct geholpen.

Heel tevreden.

Levering netjes gehaald van bezorging en tijd.

Keurige /snelle/deskundige service

100 procent wat we wilden

Prima bedrijf, vriendelijk personeel.

Aardige mensen, snelle levering, helemaal tevreden over onze tuinset.

Goed geholpen, levering op tijd

Goede service. Goede informatie. Tevreden klanten.

Al eerder bij desbetreffende tuinshop geweest. Men geeft goed advies. Goede service. Wij zijn wederom zeer tevreden met onze aangeschafte goederen etc. KORTOM TEVREDEN KLANTEN.

Fijn bedrijf, goede communicatie

Ik heb een stoel besteld met krukje. Deze zijn mooi en naar onze zin. De bestelling is met een vriendelijke chauffeur gebracht. De communicatie omtrent de levering was zeer goed.

Bezorging ging niet vlekkeloos. Product naar verwachting.

Bezorging 6 juli tijd niet aangekondigd. 9 uur 's morgens. Vertrokken omdat ik de bel en telefoon niet hoorde. 8 juli tijdafspraak. Kwamen uur later. 1 tuin salontafel teveel afgeleverd. De bestelling niet met mij gecontroleerd. Dus iemand heeft nu geen salon tuintafel.

Prettige verkoop adviseur, en snelle bezorging van twee aardige jone mannen

vvv

vvvvv

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl