Perefcte uitleg in showroom, goed kwaliteit en snel geleverd

Heel Fijne ontvangst in showroom in Veldhoven, Mogelijkheden bekeken en een uitstekende keus kunnen maken. Zeer tevreden met de aankoop en de begeleiding in de showroom en zeker niet opdringerig. Makkelijk is ook de betaling aan de deur tijdens het afleveren.

Goede en duidelijke uitleg tijdens ons bezoek aan de showroom in Veenendaal. Snelle levering van de bestelde tuinset.

Zeer complete firma

Onmisbare showroom om je voorkeur te onderbouwen met het passen en proefzitten. Goede uitleg en service.

Veel keuze en je kunt rustig rondlopen zonder dat er een verkoper steeds naast je staat

Blij met de nieuwe tuintafel

Vriendelijke bezorgers die het pakket op de plaats van bestemming brachten. Ze verzekerden me ook dat de tafel makkelijk in elkaar te zetten was. Dat klopte ook, heb zelf de poten eronder geschroefd en samen met m'n dochter het blad erop getild. Toen bleek dat we een zuignapje misten. Een telefoontje en dat werd geregeld. Moet nu nog afwachten of het ook daadwerkelijk aankomt maar daar heb ik alle vertrouwen in.

Gewoon zoals het hoort!

Goed en vriendelijk personeel met een helder advies en koffie met een chocolaatje ;-) Geen getrut en gedoe. Prima winkel.

Goed geholpen en goed verzorging bij leveren

Goede afspraken kunnen maken

We werden prettig ontvangen in de showroom, kregen goed advies en hebben goede afspraken over de levering en de betaling kunnen maken.

Mooie spullen en fantastische service

Heel prettig te woord gestaan en geholpen in de winkel in Den Bosch. Mooie tuintafel met 8 stoelen en een loungeset gekocht. Gelukkig alles op voorraad en volgens afspraak keurig netjes geleverd. Het is dat je niet regelmatig tuinsets koopt maar anders zeker vaste klant.

Prima kwaliteit

Mooi op tijd geleverd en goed verpakt

Simpel en snel

Paar dagen geleden de tuinset bekeken in de showroom -> enkele dagen later in mijn tuintje. Bezorging prima.

hele prettige manier van zaken doen

Eerst nog wat twijfel welke keuze maar door goed advies keus kunnen en nu al zitten

Super tevreden

Ik ben heel blij met m’n tuinstoel. Precies op afgesproken dag en tijd afgeleverd en zelfs naar boven gebracht door een hele vriendelijke medewerker. Kortom heel tevreden.

Goede service in de winkel en snelle levering We zijn erg blij met onze tuintafel set

Super service

Prettig geholpen in Nunspeet,

Geweldig.

Ziet er goed uit , en zit perfect.

Komen afspraken na, snelle levering,

Goede opstelling in winkel. Ruime keuze. Wel, echter niet veel, onderhandelbaar. Snelle levering. Prijs/prestatie goed

Erg netjes geholpen in de winkel en enkele dagen later op het afgesproken tijdstip veleverd

Geen opdringerige verkopers, denken. Met je mee. Laten de opties en mogelijkheden zien en geven alternatieven. Netjes afgeleverd en goed verpakt

Goed geholpen

Vlot en goed geholpen, een paar dagen na bestelling keurig thuisbezorgd.

Komen afspraken na en vriendelijk personeel zowel in de winkel als bij aflevering!

Zie hierboven

Correcte levering van goed product

Het pakket werd in de tuin gezet. Goede kwaliteit stoel. Tijdblok was. Tussen. 6.15 en 8.15 uur. Werd om. Half 10 bezorgd. Dat was wat minder.

Mooie produkten

De 1e levering had beter gekund.

Vriendelijk personeel, goed kwaliteit-prijs verhouding

Ik ben blij mee omTuinmeubelshop te gekozen.

Alles snel geleverd maar van een stoel is de poot krom waardoor de stoel wiebelt ik hoop dat het ste

Snel geleverd maar van één stoel is de poot krom zodat de stoel wiebelt ik dat het snel gemaakt word zodat ik de stoel kan gebruiken

Prachtige tuinmeubelen wij zijn er erg blij mee

Komt levertijd stipt na. En het tuinmeubilair is van goede kwaliteit zit heerlijk en staat prachtig.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl