Prima winkel

Geen opdringerige verkoper. die je rustig liet kijken en goed informeerde, en snelle levering

Goede verkoop

Duidelijkheid, vriendelijk en geen druk uit oefenen Prima verkoopteam in Nunspeet. Chapeau

Heel erg prettig!

Snelle levering, netjes bezorgd, fijne meubels.

Supervriendelijk geholpen en bezorging ook goed

Heel tevreden!!

Zeer vlotte, nette behandeling in de winkel en keurig thuis gebracht op de plek waar ik het hebben wilde. Alles werd nogmaals duidelijk uit gelegd.( het garantie papier per mail gehad)

Top en snel geregeld

Wij zijn zeer tevreden met de levering en het product.

zeer tevreden klant

de stoelen hoefden niet meer gemonteerd te worden, ideaal. Ze zien er heel mooi uit, ben zeer tevreden over mijn aankoop

Helemaal goed!!

Hele mooie set gekocht! Heel blij mee!

Vriendelijke verkoopster, correcte bezorging

Zie bovenstaande

Geweldige service

Zonder opdringerig te zijn toch een fantastisch tuinset gekocht met het juiste advies

Super goed en netjes geholpen in de chat

Ik heb alleen contact gehad met iemand in de chat en ben zonder meer, heel goed geholpen! Wij zijn niet eens in een showroom geweest om te kijken en proefzitten omdat, toevallig een vriendin dezelfde stoelen had, we het volste vertrouwen hadden in jullie tuinset en het goede advies van jullie medewerker. Als we de tip hadden gekregen dat de bezorgers ook de tuinset in elkaar konden zetten voor €50,00 hadden we dat zeker laten doen. Dus misschien toch een tip voor jullie medewerkers in de chat ;)

Snel geleverd en netjes in de tuin gezet

Vriendelijke verkopers

Mooie showroom levering en levertijd oké

Snel leveren tegen goede prijs

Woensdag in Gouda wezen kijken en advies ingewonnen vrijdag al geleverd top service

Een dikke 10

Voor het eerst bij de Tuinmeubelshop een tuintafel gekocht. Zeer goede ervaring voor mijn bestelling telefonisch contact opgenomen en zeer correct en kundig is mijn vraag beantwoord. De levertijd 3 dagen is perfect, van tevoren via mail duidelijk bericht v.w.b. tijdstip levering. De aflevering is tot volle tevredenheid volgens afspraak gebeurd. Kortom zeer tevreden met de geleverde prachtige tuintafel en een bedrijf dat ik ten zeerste aan kan raden.

Uitstekend set

Zit geweldig alleen wel vervelend als alles staat dat het een uur daarna gaat regenen maar dat is Nederland

uitstekend bedrijf

klantvriendelijk, deskundig, snelle levering, perfecte kwaliteit.

Fijne winkel

We zijn prettig ontvangen konden rustig rond kijken toen we geholpen wilde worden was er personeel die een prettig gesprek maakte en we werden naar wens geholpen we hebben nu een schitterde tuin set staan

keurig geholpen in de winkel en alles netjes bezorgd.

keurig geholpen in de winkel ,en alles netjes bezorgd.

Geweldige service bij levering

Wij hebben de granieten tuintafel van 240x100 besteld. Een perfecte levering van de bezorgers. De tafel is ook nog eens op de gewenste plek in elkaar gezet. We granieten al enorm!

Snel bezorgt

Product goed verpakt, mooie prijs

Alles perfect geleverd

Na een foutje beider kant alles naar tevredenheid geleverd erg blij mee

Keurig geholpen

Ruime keus, goed personeel, snelle levering

Een kwaliteitswinkel in hart en nieren

Dit is de 2e keer dat we hier kopen, de 1ex een tuinset en nu een loungeset erbij. Wederom zeer tevreden over de service de snelheid en de kwaliteit.

Alles precies naar wens.

A

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl