Alles goed geregeld!

In de winkel tot twee keer toe goed geholpen door dezelfde medewerker. Advies was passend en de collega enthousiast! Bestelde tuinmeubelen werden snel geleverd en we kregen netjes een mail van tevoren over het moment van levering. Ik heb nog even nagebeld om te vragen hoe laat we ze echt konden verwachten en toen konden ze zelfs nog specifieker aangeven wanneer ze zouden komen. Super service en blij met de meubelen!

Vriendelijk, duidelijk en snel

In de zaak vriendelijk te woord gestaan en duidelijke informatie gekregen. Aflevering van de goederen verliep ook goed en binnen het opgegeven tijdvak.

Heel fijn bedrijf!

Vlotte en vriendelijke service. Fantastische stoelen (Kingston), zitten heerlijk. Ook de aflevering verliep vlot. Ik heb al diverse mensen jullie bedrijf aangeraden.

Snelle levering, goede service

Werd zelfs aangeboden om tuinset nog achterom te brengen. Top service. Zeer tevreden over de kwaliteit van de tafel en stoelen.

Snelle levering en service

Mooie stoel fekocht in Gouda. Met snelle levering enkele dagen later al.

Vriendelijk, snellere levering dan verwacht

Vriendelijk ontvangst, niet opdringerig. Duidelijk over levertijd en mogelijkheid voor deellevering. Hier niet voor gekozen, levertijd was 6 tot 7 weken. Uiteindelijk na 4 weken al geleverd. Duidelijke communicatie. Ik ben zeer tevreden.

Mooie producten en snelle levering.

Goed en vlot geholpen

We konden ons in alle rust oriënteren. Daarna vlot geholpen. Bestelling is keurig thuis bezorgd. Enige kleine minpunt vonden we de uitstraling van de winkel.

Eyecatchers op ons B&B-terras

Heel blij met de Lifestyle Matara dining tuintafel ellipse 220 x 115 cm en de Lifestyle Ancona dining tuintafel rond 150 cm. Ze hebben een plekje gekregen op ons B&B-terras, waar onze gasten genieten van een hapje en drankje, of gezellig met elkaar borrelen of BBQ-en. De tafels zien er prachtig uit, hebben de look van hout, maar zijn van duurzaam materiaal, makkelijk schoon te houden en ook niet te zwaar om te verplaatsen. Webshop, communicatie, service en levertijd allemaal dik voor elkaar.

Mooie tafel,dunne poten

Voor Maat 10*10 poot grootte heb ik hem gekocht op website. Maat dat zijn ze niet! Misleidend is tekening wel. Wie interesseerd nu de maat van schuine kant

Wat een aardige mensen die de tafel kwamen brengen. Netjes alle verpakkingsmaterialen meegenomen

alles volgens afspraak. Nette bezorgers. Op tijd gebeld dat ze er aan kwamen. Alle verpakkingsmaterialen hebben ze meegenomen.

Zowel in de winkel goed geholpen als de bezorgers die thuis brengen

In de winkel fijn geholpen e n gezien ik niet lang bent goed advies gekregen. Top! Extra pluspunt dat de bezorgers de tuinmeubelen achter in de tuin neer wilde zetten. Veel bedrijven gaan ze niet verder dan de voordeur. Goede ervaring gehad

Uitstekende ontvangst in de showroom,prima advies, schappelijke prijzen en excellente service.

Goed advies, mooie kwaliteit en snelle levering op gewenste datum

Zowel in de vestiging Veenendaal als in Utrecht goed advies van vriendelijk personeel gehad. We werden per mail goed geïnformeerd en konden zelf de dag van bezorging bepalen. Mooie tafel met twee jaar garantie!

Zeer klantvriendelijk en een prachtige showroom!

Na een wandeling door de mooie, ruime showroom, ben ik snel en prettig te woord gestaan! Met als resultaat de aankoop van een mooie praktische 7-delige tuinset. Deze tuinset is gratis thuisbezorgd, wat een compliment is in deze roerige tijd, alles wordt alleen maar duurder! Tevens een prima locatie waar de Tuinmeubelshop is gevestigd!

Vriendelijke verkopers en mannen die het afleveren. Precies volgens tijd en afspraak geleverd

hele goede ervaring

netjes op tijd geleverd volgens afspraak

Super service

Erg fijne service, snelle communicatie via de mail.

met me eerst bestelling goed

ZEER VRIENDELIJKE BEZORGERS EN OP TIJD ik heb nu een tweede bestelling gedaan

Ik ben steeds in ruime mate over de stand van zaken door de medewerker, medewerksters geïnformeerd

Geweldige gevoelens

Goede verkoopdienst en uitstekende kwaliteit tuinset

Wij zijn niet over 1 nacht ijs gegaan, en hebben ons uitgebreid geïnformeerd voordat we tot de aankoop zijn overgegaan. Zaterdag besteld, vandaag (woensdag) al in huis. De kwaliteit is echt prima, en de stoelen zitten heerlijk. Van de tafel was de glasplaat kapot bij het uitpakken, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit snel opgelost word. Respect voor het feit dat jullie op zondag ook de website gesloten hebben. Dit getuigd van goede principiële keuzes die wij graag ondersteunen.

Heerlijke zithoek en praktische tafel!

Onze bestelde Venezia loungehoek en Palazzo verstelbare tafel zijn zeer snel geleverd. Makkelijk in elkaar te zetten ook. Bank met kussens zit heerlijk comfortabel. Vandaag heerlijk genieten in de zon en bij de barbecue. Super!

Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg, aflevering binnen toegezegde levertijd.

Tevreden!

Uitstekend geholpen, ook na de verkoop!

Tijdens een bezoek aan de winkel erg vriendelijk en transparant tewoord gestaan. Nadat er bij levering toch een fabricagefout was geconstateerd, heeft de helpdesk snel een nieuw exemplaar geleverd. Erg blij mee!

Keurig gedaan we hebben een prachtig tuinset staan

Wat een correctheid bij de aankoop voorlichting en kofie met bonbon. Kunnen aanpasden omdat het kon Info gekregen via de mai Soms bojna te veel. Maar keurig afgelevetd en het staat mooi in mijn tuin Ik voel met een koning met een pluim

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl