Prima geholpen

Tevreden, gekregen wat er gekocht is en op tijd.

SUPERTOP!

Perfect binnen het tijdsslot werd deze morgen onze 5delige élégante Chicago bistro set geleverd.in België Online info gevraagd en na wat wikken en wegen over afst tot Bergen op Zoom en de kleur van het frame;in de diepe gesprongen en in volle vertrouwen bestelling geplaatst Alles werd correct gemaild en uitgevoerd Dus trotse eigenaar en tevreden klant van Tuinmeubelschop dat zijn wij

Uitstekende service

In de winkel zelf werden we erg netje en vriendelijk geholpen. We kochten een loungeset voor onder onze nieuwe overkapping waarvan we op dat moment nog niet precies wisten wanneer die klaar zou zijn. Waar dit bij andere bedrijven een probleem was voor de levering was dit hier perfect geregeld. Hij werd gewoon voor ons apart gezet tot het moment dat wij hem wilde hebben (wat uiteindelijk pas 2 maanden na aankoop was) en we hoefden niet eens een aanbetaling te doen. Vandaag is de tuinset keurig netjes afgeleverd. Ik beveel dit bedrijf zeker aan!

Goed geholpen snelle levering

Goed geholpen in Veenendaal en snelle levering van de meeste producten ! nog even wachten op de stoelen

De nieuwsgierigheid werd steeds groter bij ons samen. Voor dat het zeer goed ingepakte stoelen en tafel was ontdaan van al het verpakkings materiaal, waren we wat blij dat we op ons nieuwe tuinstoel konden gaan zitten. En het was pracht buiten weer Dank voor de goede begeleiding. Fam. Saarloos oud beijerland

Mooi setje, erg tevreden , fijne behulpzame bezorger,erg klantvriendelijk

Top!!!

Vriendelijk en mooie showroom.

Zeer behulpzame medewerker die goed advies gaf

Correct behandeld.

Correct en vriendelijk behandeld in de winkel en op de afgesproken tijd ook vriendelijk bij ons afgeleverd.

Goede service en aardige realistische verkoper

Wij zijn blij met onze tuinmeubels en we zijn zeer goed behandeld door het service team en de verkoper!

Goeie service en advies in de winkel en met de levering

Bij binnenkomt werden we welkom geheten en gelukkig niet meteen op de nek gezeten . Pas na zelf rondgelopen te hebben werden we te woord gestaan door een verkoper die ons goed geadviseerd heeft div tafels bij het set gezet heeft om te laten zien wat de mogelijkheden waren .. de levering was snel en accuraat ,, en de set staat mooi in onze tuin en zit heerlijk .. nu nog die sierkussens winnen:-) .

Goede service. Mooie showroom

Prettig geholpen. Leveren zelf te bepalen. Product is in orde...blij ....

U bent voor mij de nummer 14 in uw branche.

Vriendelijke en deskundige behandeling. Snelle levering en alles volgens afspraak. Mvg. A. Hes

Super snelle en correcte levering!

Duidelijke webshop, goede en snelle service en zeer goede communicatie

Super tevreden

Bezorger was heel erg vriendelijk en erg netjes

Heel blij met mijn tuinset

Vond de bezorgers wel een beetje onvoorzichtig met de dozen. En jammer dat 1 van m’n banken waarschijnlijk terug gestuurd en opnieuw is ingepakt ofzo.. die doos zag er ook echt niet uit, maar de bank viel wel mee op een paar kleine beschadigingen na.

Mijn aan koop de santika lounge set is perfect

Prima winkel, prima materiaal

We gingen in Bergen op Zoom naar de winkel. De winkel is ruim opgezet over 2 verdiepingen en er was voor ons ruimschoots keuze. Het was fijn dat je in de winkel het product kon zien en voelen. Voor wat betreft de bezorging...waren dit zeer oprecht vriendelijke mensen die met je meedenken. Bestel en levertijd was goed. Het zou 3 tot 6 weken duren en na 3 weken kregen we bericht.

Tuinmeubelshop vijf sterren

Goede service, afspraken goed geregeld, tevreden klant

Top service en super producten

Fijn geholpen, goede service.

Goed geholpen, goed geadviseerd, en goed geleverd.

Netjes en snel geleverd

Zeer goed geholpen bij onze keuze Zeker aan te raden om hier eens te gaan kijken

Goed service

Hele fijne medewerkers er werd direct een kop Koffie aangeboden. En goed advies gegeven

Prima geholpen en vlotte levering

Wij zijn prima geholpen, goeie service en vlotte levering. Prachtige tuinmeubelen.

Hele goede service

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van onze aankoopl

Zeer goed op de hoogte gehouden van wegen leverrings problemen maar,toch nog optijd geleverd . Vriendelijke chauffeur en bijrijder.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl