Alles prima gegaan en afgeleverd.

Ik mis alleen afdekhoes voor de loungeset. Ik heb dit al doorgegeven maar heb nog geen bericht wanneer dit verstuurd wordt. Eind van de week gaat het weer regenen. Dus ik hoop het morgen of donderdag te ontvangenis hoor het graag. Mvg Erik Siereveld

mooie stoelen netjes afgeleverd

netjes ingepakt zeer tevreden raad het iedereen aan te kopen bij tuinmeubel shop

Erg fijn

De man die mijn spullen heeft bezorgd was erg geduldig en meewerkend. Toen het niet lukte met betalen, heeft hij geduldig gewacht totdat het wel lukte. Niet ophaasten, niet druk uitoefenen... Topservice

prettig zaken doen

Netjes behandeld, Verkoper erg behulpzaam. Leveringsprobeem keurig opgelost.

Erg blij mee!!

Richard van winkel Den Bosch heeft ons prima geholpen. Toen de stoelen leverbaar waren binnen enkele dagen geleverd. We zijn er erg blij mee!!

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

De dining tuinstoelen zijn prachtig en passen heel mooi bij de loungeset die ik ook heb gekocht bij tuinmeubelshop. Uitstekende kwaliteit !

Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg. Na probleem met bezorging goede oplossing in kussenaanbod terwijl de fout duidelijk bij de vervoerder lag

veel keuze en geen geduw en getrek aan de klant. Rust in de tent.

Er is voldoende keuze, de verkopers staan niet acuut op je hakken, volgen je niet meteen door de showroom en laten je rustig je gang gaan. Als men de keuze heeft gemaakt krijg je alle benodigde uitleg onder het genot van een kop koffie of een glaasje fris. dan zou je bedankt kunnen zeggen en alles op z'n beloop laten , maar dan wordt er via je Email uitgebreid bijgehouden wanneer men het af komt leveren. En zelf dat klopt nog. Ik kan niet anders zeggen dan "mensen ga lekker winkelen bij de Tuinmeubelshop".

Zeer tevreden over de ganse lijn

Goede service tijdens de bestelling, duidelijke communicatie, geleverd binnen de vooropgestelde termijn. Meubelset op zich is heel degelijk met een goede prijs/kwaliteit. Aanrader.

Vriendelijke geholpen, ruime keuze en alles precies volgens geleverd!

Volop keuze in de ruim opgezette showroom. Alles vlot leverbaar en naar grote tevredenheid bezorgd. Medewerkers en klantenservice zeer vriendelijk en alles gaat volgens afspraak, dikke pluim. Prachtige loungeset met parasol, echte aanwinst voor onze tuin waar we nog vele uurtjes op gaan doorbrengen.

Kei blij

We zijn super blij met onze tuinset, vriendelijk geholpen in de winkel (Den Bosch), goede info gekregen en adviezen al wisten we wel wat we wilden... ;) Baalde even van de lange levertijd maar die viel achteraf reuze mee en kwam zelfs sneller als verwacht. Netjes en behulpzaam geleverd en zelfs in elkaar gezet en op de juiste plaats gezet hebben daarvoor een lekker bakkie koffie gehad, hadden ze verdiend na al dat sjouwen en monteren! Kortom een super blije klant en die mooie sierkussens zou de set nog meer opleuken dus fingers crossed en kom maar op met die zon dat we ervan genieten kunnen....

Snel, goed, vriendelijk

Het zoeken en bestellen gaat zeer eenvoudig op de duidelijke site. Eenvoudig je gewenste leverdag selecteren, enkele dagen daarvoor krijg je een mail met een tijdslot en daar wordt keurig aan gehouden. Bezorgers zijn beleefd en vriendelijk. Mijn meubelen zijn naar volle tevredenheid! Ik beveel Tuinmeubelshop zeer zeker aan!

Heel vriendelijk geholpen in de winkel. Ook behulpzaam bij het samenstellen van mijn keuze.

Geweldig geholpen

Aan de telefoon was Daan. Hij heeft ons heel goed geadviseerd en alles was super geregeld

Top shop

Vriendelijk personeel en snelle service. Staan altijd paraat en zijn bereid om te helpen waar ze kunnen. We kunnen nu van ons loungeset en vuurtafel gaan genieten!

Geweldig geholpen en keurig verpakt en bezorgd

Prachtige stoelen gekocht, zitten geweldig. Goed verpakt en keurig bezorgd. Erg blij zijn wij er mee

Doen wat ze beloven

Snel en ongedwongen geholpen Snel geleverd Leuke aflever jongens

Verkopen heel goed met uitleg en thuis levering op tijd en behulpzaam

Gewoon heel goed

Supersnelle communicatie en levering. Top

Snelle levering.. goede planning

Het personeel en bezorging waren super

Het personeel was zeer behulpzaam en vriendelijk. De winkel ziet er perfect uit en ook het bezorgen ging probleemloos

Doen wat ze beloven. Goede Service. Tijdige levering. Zeer vriendelijk. Ten zeerste aanbevolen.

Ondanks het niet op de tijd leveren die was gemeld, ben ik zeer tevreden met mijn tuintafel.

Goede keuze mogelijkheden en snelle bezorging

In de showroom mooi alles kunnen bekijken en goed geadviseerd. Gekochte bank werd al in de week erop geleverd.

Goede brengservice. Vriendelijk en behulpzaam

Bezorgers mooi op tijd, En behulpzaam. Nadat we een kleine beschadiging hadden door gegeven, meteen een oplossing vanuit Tuinmeubelshop. Top service dus. En heel blij met onze nieuwe tuintafel.

Goed advies en snelle levering

Werden goed geholpen door de verkoopmedewerker. Snelle levering binnen 2 weken.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl