Netjes behandeld, goede afwikkeling, snelle levering

Tuinmeubelshop Snel en duidelijke service

Online een wicker tafeltje gekocht. Mooie duidelijke website met ontzettend veel keuze. Makkelijk betaling en snelle levering op afgesproken dag. Vriendelijke bezorging en keurig verpakt. Tafeltje staat mooi in de tuin en kom hier zeker terug.

Mooi assortiment en deskundige verkoopbegeleiding

Wij hebben de showroom in bergen op zoom bezocht om een lounge set uit te kiezen. Keuze was heel ruim en elke set kon je rustig uit proberen. Vragen werden uitstekend beantwoord.

Wat een geweldige service!

We hebben op zaterdag 4 tuinstoelen besteld en deze konden worden afgeleverd op de dag dat we graag wilden. Netjes de dag ervoor reactie van het transport bedrijf en het afleveradres bevestigd. Volgende dag alles netjes afgeleverd binnen de afgesproken tijd. Stoelen staan prachtig en zitten heerlijk! Vriendelijk personeel in filiaal Cruquius

Prachtige tafel

Hele mooie tafel en bedrijf komt alle afspraken na. Niets op aan te merken,

KLASSE!

Prima advies! Ook de bezorging was TOP!

Goede en spontane verkoper die wist waar die over adviseerde

Thuis net zo fraai als in de shop!

Toegankelijke winkel met ruime keuze. Geen poespas, geen opsmuk, what you see is what you get! Vriendelijke efficiënt personeel en snelle levering zonder aanbetaling. En als de tuinset en de zweefparasol dan eenmaal staat, kan alleen slecht weer je van volledig relaxen afhouden. De Tuinmeubelshop is een echte aanrader, voor elke portemonnee is er wel wat te vinden

we zijn super tevreden

super aardig en bekwaam advies, zeer goede selectie, snelle en probleemloze levering naar Duitsland en tot nu toe super mooie meubels van geweldige kwaliteit. De zomer kan komen!

Prima product met correcte levering

Netjes volgens afspraak geleverd. Prima product en erg tevreden

Geweldig, professioneel en fijn bedrijf.

Tuintafel gekocht, snel geleverd en zelfs tot in de tuin gebracht. Prachtig en goede kwaliteit. Top.

Erg tevreden over de geleverde service en het product

Na lang zoeken eindelijk de juiste louncheset gevonden. In de winkel direct een goed gevoel gekregen door de deskundigheid en de tijd die genomen werd. Aflevering was ook prima binnen het aangegeven tijdslot en de medewerkers waren aardig, netjes en behulpzaam. Kortom, dit was de eerste maar zeker niet de laatste aankoop bij jullie.

Fantastische service

Ik mocht een showroommodel thuis uitproberen. Daarna werd de bestelling binnen een paar dagen geleverd.

Prima geholpen

Vriendelijke verkoper en snelle service

Zitten en lounge met heel veel plezier

Prima geholpen in bergen op zoom

Afgelopen week hebben we de gehele tuinset geleverd gekregen. Tuintafel + 8 stoelen. 1 stoel was echter beschadigd aangekomen. In de avond online een formulier ingevuld met de klacht. De volgende ochtend vroeg al een reactie ontvangen dat de stoel omgewisseld gaat worden. Dat is nog eens snelle service. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van levering etc. Ga zo door!

Alles netje geleverd en zeer goede kwalteit

Vriendelijk, meedenkend en redelijk

Vriendelijk ontvangst. Goed geholpen. Geen bla bla. Afrekenen bij aflevering. Wel meegegeven dag limiet te verhogen zodat ook afgeleverd kan worden. Eerlijk over aflever datum gezien aanlevering vanuit China. Mogelijk vertraging ivm oorlog. Dan toch afgeleverd maand voor afgesproken datum. Aflevering op tijd gemeld en op afgesproken tijd geleverd. Zouden veel bedrijven van kunnen leren. Top. Genieten er al 2 dagen van. Blij mee!

Tuinmeubelshop is helemaal top

Shop till you drop bij tuinmeubelshop, echt een aanrader, genoeg keus voor een mooi tuinset/lounge en de prijs is zeer scherp, wij gaan genieten van onze Kingston stoelen en garden tafel!

Topppp

Helemaal geweldig Goede service alles perfect afgehandeld. Een dikke 10

Prima service vriendelijke verkoopster

Helemaal top!

Heel prettig gesprek gehad met de medewerker in Veenendaal, totaal niet opdringerig. Prima advisering en de levering was geheel volgens afspraak. Zeer tevreden over het bestelde artikel.

Goed geholpen en correcte afhandeling.

Ruime sortering tegen vriendelijke prijzen. Snelle levering met goede communicatie.

Prima geholpen in de winkel . Stoelen snel geleverd, en op tijd.

Goede kwaliteit

Zeer netjes geholpen en alles binnen 1 week bezorgd. Helaas bij levering geen tijd om alles te controleren. 2 beschadigde onderdelen. Na contact wordt het prima opgelost en krijgen we nieuwe stoel en tafelblad. Mogen de tuinset gebruiken maar omruilen duurt helaas 7 weken.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl