Na een goede ontvangst,waarbij ik mijn eigen uitleg kon geven,wat en waar ik het evt.gekochte tuinset voor wilde gebruiken hebben wij naar de mogelijkheden gekeken. Dit ging in goed overleg en ik kon daarop mijn besluit nemen om de tuinset te kopen.Koop deze in den Bosch en de set wordt gratis bezorgd in Zeelend. Waar krijg deze service.Dank!!
Beste Dieneke, Wat fijn om te lezen dat je je goed gehoord voelde en dat we samen in goed overleg tot de juiste keuze zijn gekomen. We vinden het belangrijk om persoonlijke service te bieden, waar je ook bent. Geweldig dat je zo tevreden bent over de aankoop en de gratis bezorging in Zeeland. Heel veel plezier met je tuinset! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Een aantal weken geleden hebben we een nieuwe tuinset inclusief parasol aangeschaft. De artikelen waren allemaal op voorraad dus snelle levering was mogelijk. Keurige en vriendelijke aflevering, geen aanbetaling en betaling bij aflevering. Heel blij met de nieuwe set!
Beste Patrick, Wat fijn om te horen dat je blij bent met je nieuwe tuinset en parasol! We vinden het belangrijk dat alles soepel verloopt, van voorraad tot levering en betaling. Geniet van je set en de zonnige dagen die komen gaan! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Grote Lifestyle tuintafel besteld. Keurig geleverd zonder beschadigingen oid. Tx.
Beste Jan, Hartelijk dank voor je bericht! Fijn om te horen dat de Lifestyle tuintafel netjes en zonder beschadigingen is geleverd. Veel plezier ermee! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Ruim opgezette showroom, schoon met uitgebreid assortiment. We konden zelf rondlopen en alles uittesten en stoelen bij een tafel proberen. Prettige verkoper, alles goed uitgelegd. En de bezorging was keurig netjes, de heren hebben de dozen op ons terras geplaatst en nog een toelichting gegeven.
Beste Reina, Wat fijn om te lezen dat onze ruime en nette showroom je zo goed beviel en dat je de mogelijkheid had om alles rustig uit te proberen. Geweldig dat onze verkoper alles duidelijk heeft kunnen uitleggen en dat de bezorging netjes en met zorg is verlopen. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe meubels! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Nette winkel, mooie sets, aardig en behulpzaam personeel, voor ieder wat wils
Beste Judith, Wat fijn om te lezen dat je onze winkel netjes vindt en dat je de sets mooi vindt! We zijn blij dat ons personeel je aardig en behulpzaam heeft geholpen. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Wij hebben onze tuinmeubels gekocht in de nieuwe vestiging in Zoetermeer . De winkel vinden was een uitdaging omdat mij niet duidelijk was uit de website dat hij onderdeel was van vele anderen winkels in het pand . Vooral ook niet omdat op beneden etage een doe het zelf zaak is gevestigd met ook daar geen enkele aanduiding dat boven o.a. de tuinmeubelzaak gevestigd was . Het personeel was aller vriendelijkst en bereidwillig ,je kon alleen merken dat ook voor hen de winkel en de materie nog erg nieuw waren
Beste Mieke, Hartelijk dank voor je uitgebreide feedback en het delen van je ervaring in onze nieuwe vestiging in Zoetermeer. Wat fijn om te horen dat je het personeel als vriendelijk en bereidwillig hebt ervaren. We begrijpen dat de locatie en bewegwijzering nog niet helemaal duidelijk waren en nemen dit zeker mee om het voor onze klanten makkelijker te maken. We hopen dat je verder tevreden bent met je aankoop en dat je veel plezier zult beleven aan je tuinmeubels. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
We zijn in de winkel goed geholpen en het bestellen was zo gebeurd. De stoelen kwamen eerder dan verwacht en de bezorging was ontzettend netjes en attent. We hebben dit weekend ontzettend genoten van het zonnetje in onze nieuwe set
Beste Albertine, Wat heerlijk om te lezen dat je zo goed geholpen bent in de winkel en dat alles zo soepel is verlopen! Fijn dat de stoelen eerder kwamen en de bezorging netjes en attent was. Geniet van het mooie weer en veel plezier met jullie nieuwe set dit weekend! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Goede inlichtingen gekregen, daarna perfecte levering aan huis
Beste Nan, Hartelijk dank voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je goede informatie hebt gekregen en dat de levering aan huis perfect is verlopen. We wensen je veel plezier met je aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Medewerker ( ken zijn naam niet meer in ieder geval een buitenlands uitterlijk) Deze medewerker heeft ons goed geholpen en de vervoerders die de spullen kwamen bezorgen waren vriendelijk en TOP
Beste Eveline, Bedankt voor je positieve woorden! Wat fijn om te horen dat onze medewerker je goed heeft geholpen en dat ook de vervoerders vriendelijk en professioneel waren. We zullen dit zeker met het team delen! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
We hadden een complete loungeset besteld met losse stoel. De stoel was niet voorradig en we werden daar super over ingelicht. Na een paar weekjes wachten kregen we alles in 1 levering geleverd door een hele nette chauffeur. Kortom de service is geweldig van tuinmeubelshop
Beste Larisa, Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat je goed geïnformeerd bent over de voorraad en dat de levering uiteindelijk soepel en netjes is verlopen. We vinden het belangrijk dat onze service naar wens is, en jouw complimenten waarderen we zeer. Veel plezier met je loungeset en stoel! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Mooie showroom waar voldoende keus was. Daar uiteindelijk een tafel en vier stoelen gekocht die snel geleverd werden.
Beste Juul, Wat fijn om te horen dat onze showroom je beviel en dat je een mooie tafel met vier stoelen hebt gevonden. We zijn blij dat de levering ook snel en naar wens is verlopen. Geniet ervan! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Van het personeel in de winkel tot aan de medewerkers op kantoor als de bezorgers, iedereen is even aardig, klantvriendelijk en behulpzaam!
Beste Elisken, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo positief bent over ons hele team – van de winkel tot kantoor en bezorgers. We doen er alles aan om iedereen zo vriendelijk en behulpzaam mogelijk te helpen. Dankjewel voor je mooie woorden! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Geleverd op de dag dat wij wilde en het was geen enkel probleem top service kan niet anders zeggen
Beste Jean-Paul, Wat geweldig om te horen dat de levering precies op de gewenste dag plaatsvond en dat je zo tevreden bent over onze service! Daar doen we het graag voor. Bedankt voor je mooie woorden! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
De lounge set en eet set voor het balkon was een goede keuze
Beste Rien, Wat leuk om te horen dat de loungeset en eetset voor het balkon een goede keuze bleken te zijn! We wensen je veel mooie en ontspannen momenten toe op je balkon. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Prettige ontvangst in de winkel en advies. Bezorging op de camping ging top. Aankondiging in de mail met track trace en 10 minuten van te voren gebeld dat ze eraan kwamen.
Beste Jan, Wat een fijne review, dank je wel! Goed om te horen dat je prettig bent ontvangen in de winkel en dat het advies je heeft geholpen. Ook fijn dat de bezorging op de camping zo soepel is verlopen, met duidelijke communicatie en perfecte timing. Zo hoort het! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Prima geholpen en men denkt mee met de klant en mooi op tijd gekeurd zeer tevreden
Beste Sonja, Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat je prima bent geholpen en dat ons team met je heeft meegedacht. En natuurlijk mooi dat alles keurig op tijd geregeld was. We zijn blij dat je zo tevreden bent! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Loungeset met extra hocker besteld. Met uitpakken bleek de hocker net anders van kleur te zijn. Ik dacht, ik waag er toch een mailtje aan. Er kwam snel een reactie. En direct werd er de enige juiste oplossing aangeboden. Ook kon de hocker op een afwijkend adres geleverd worden. Klantenservice reageert per mail dezelfde dag. Snel en kordaat opgelost.
Beste Marielle, Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service en dat we het kleurverschil van de hocker snel en naar wens hebben kunnen oplossen. We vinden het belangrijk om snel te reageren en mee te denken, en het is mooi om te horen dat dat gewaardeerd wordt. Veel plezier met je loungeset! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Goede ervaring en levering via uitstekend en duidelijk mailcontact tot volle tevredenheid.
Beste Ronald, Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat het contact via mail duidelijk en prettig verliep, en dat alles naar volle tevredenheid is geleverd. Daar worden we blij van! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Net en vakkundig personeel, ons tuinmeubelset is keurig op tijd bezorgd door vriendelijke chauffeurs. Ook de nalevering van een vergeten artikel is netjes afgehandeld. Kortom zeer goede ervaringen.
Beste Ton, Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen – van de levering tot de nalevering. We geven je complimenten graag door aan ons team en de chauffeurs. Geweldig dat jullie zo tevreden zijn met onze service! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
levering prima!
Beste Sylvi, Bedankt voor je reactie! Fijn om te horen dat de levering prima is verlopen. We wensen je veel plezier met je aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
De verkoop was prima, echter de levering was rampzalig. De producten werden ondanks aangeven geleverd tijdens onze vakantie en in de voortuin gedumpt. Toen ik heir achteraan wilde, probeerde de verkoper mij door te zetten naar de leverancier. Ik baal echt dat ik alles van tevoren had betaald. Dat doe ik dan ook nooit meer. Goed, later alsnog geleverd, maar dat kon natuurlijk niet meer op het gewenste moment.
Vriendelijk geholpen in de showroom , snelle levering en behulpzaam geholpen bij de levering.
Beste Richard, Bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat je vriendelijk bent geholpen in de showroom en dat ook de levering soepel en behulpzaam is verlopen. Daar doen we het voor! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Set werd keurig stipt op tijd volgens afspraak geleverd. Afgesproken was dat we zelf de meubels in elkaar zouden zetten. Dit was een gezellige klus die tot mijn verbazing grotendeels door mijn vrouw en dochter werd geklaard. Bij de meubels zaten duidelijke tekeningen en instructies. Het enige wat ik heb gedaan is uitleggen wat de functie van een carrosserie-ring, een borgring en een borgmoer was en hoe ze gebruik moesten worden. Mijn taak was verder het scheiden van het verpakkingsmateriaal en het invouwen van de hele grote kartonnen dozen. Wat wel jammer is dat de blisterverpakkingen nogal onhandelbaar waren, een ✂️ is daarbij geen overbodige luxe. Nu maar hopen op een heerlijke zomer om gezellig buiten te genieten.
Beste Kees, Wat een prachtige en levendige review – dank je wel! Geweldig om te lezen dat de levering stipt verliep en dat het in elkaar zetten van de set een gezellig familieproject werd. Klinkt als teamwork op z'n best! Fijn dat de instructies duidelijk waren en jullie goed van start konden. We nemen je feedback over de blisterverpakkingen zeker mee – bedankt voor de tip. We duimen met jullie mee voor een lange, zonnige zomer vol buitenplezier! 🌞 Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Top geregeld
Beste Peter, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles top geregeld was. We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Het was relaxed toeven in de winkel, geen haast en ruim de tijd om te kijken, proef-zitten en advies te krijgen. De aankoop werd direct geregeld, ik hoefde niets aan te betalen (ja, het bestaat echt nog) en het tuinset werd thuis afgeleverd op het vooraf aanegeven tijdstip. Communicatie daarover verliep makkelijk.
Beste Lyda, Wat fijn om te lezen dat je het als relaxed en prettig hebt ervaren in onze winkel! We vinden het belangrijk dat je alle tijd krijgt om rustig rond te kijken, proef te zitten en het juiste advies te ontvangen. En ja, betalen bij aflevering bestaat nog steeds! Geweldig dat de levering ook soepel en op tijd verliep en dat de communicatie makkelijk was. Heel veel plezier met je tuinset! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Groeneveldselaan 37 A
3902 HA Veenendaal
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl