zoals het hoort

zeer correcte en vriendelijke verkoper. Aflevering 2 schitterende stoelen Garden collection Kingston met fijne zit, door Tuinmeubelshop zelf op de afgesproken datum en tijd. Dus ga naar Tuinmeubelshop een prima adres voor uw tuinmeubelen

Goede service in Sliedrecht van Mark

Goede voorlichting To the point Snel handelend Inleven in klant

snel ,betaalbare prijs goedlevering

ga zo door prima stoel .betaalbare prijs

Perfecte meubels en keurige aflevering.

Goede service in filiaal Gouda en prima vervolgacties tot en met aflevering.

Nog nooit meegemaakt. Bestellen, betalen en leveren naar keuze. Prima op tijd. Keurig geleverd.

Geweldig bedrijf! Super goed geholpen

Geweldig bedrijf! Super goed geholpen

Uitstekend geholpen

Zou altijd als ik tuinmeubelen nodig heb terug komen om bij jullie mijn keuze temaken.

Geweldig goed

Onze bestelde stoelen. Op tijd geleverd en in perfecte staat. Echt een aanrader!!

Alles prima geregeld!

Zoals afgesproken kon ik bellen wanneer de tuinset zou kunnen komen en kreeg ik toen een leverdag over 3 dagen aangeboden. De tuinset werd netjes tot de poort gebracht, de doos was erg groot dus hebben we het daar uitgepakt. De set was goed verpakt, is prachtig en staat geweldig onder de nieuwe overkapping! Toen ik betaalde en vroeg of het niet zwaar voor haar was om die tuinsets alleen te leveren, zei ze dat het meeviel en ik de grootste doos van de dag was ;-)

Vriendelijk meedenkend behulpzaam personeel.zowel als in de winkel als aan de telefoon

Mooie winkel. Goed geholpen met het uitzoeken van onze tuinset Snelle levering In een woord een aanrader om hier je tuinmeubelen te schoppen

Ik vond het heel spannend om een tuinbeubelset online te bestellen zonder te weten hoe het bij elkaar zou passen , aanvoelen en zitten. Maar ik was super tevreden toen ik alles had uitgepakt, geweldig, ik kan niet wachten tot het weer wat beter wordt.

Gewoon goed geregeld

Fijne service, fijne mensen, goed product, goede prijs, goede koffie. Kortom gewoon goed geregeld!

super

geweldig geholpen in de showroom bestelde tuinset perfect en degelijk ingepakt in stevig karton keurig afgeleverd

Tuinstoelen waren mooi op tijd, en netjes afgeleverd.

Aflevering op afgesproken tijd. Geen beschadigingen. Alles compleet. Net personeel.

Waar “kleintjes” groot in zijn.

2e Paasdag twee grote tuinmeubelwinkels bezocht. Goed verzorgd, leuke ideeën opgedaan, maar niet gevonden wat we zochten. Toch maar even naar Sliedrecht, naar de zaak waarmee ons vorige set ook gekocht hebben? Daar kwamen we van een koude kermis thuis. En toen reden we langs de tuinmeubelshop. Wat een verademing. Op ons gemak rond gekeken, vriendelijke ontvangst, goed geholpen. Twee weken geleden de knoop doorgehakt. Daar kopen we onze nieuwe tuinmeubels. We werden herkend bij binnenkomst! Snel de deal gesloten. Wederom goed geholpen. Vandaag zijn de meubels bezorgd. Wij zijn blij en gaan ervan genieten. Mark bedankt voor de goede service.

Goede voorlichting

Goed voorgelicht, goed materiaal. Fijne winkel

Fantastisch!

Erg prettige sfeer. Verkoper Geert was niet opdringerig, liet ons zelf kijken en gaf ons ook de gelegenheid om samen te overleggen, maar als wij vragen hadden stond hij meteen met kennis van zaken voor ons klaar. Zeker een bedrijf dat wij van harte aanbevelen. Tuinset inmiddels in ons bezit en wij hebben absoluut geen spijt van onze aankoop.

Goede hulp en uitleg

top tafel voor een nette prijs

Toch nog snel geleverd en het waren keurige nette bezorgers. Sneller geleverd als dat wij gehoopt hadden, Top

Prachtige tuinstoelen!

De Coco tuinstoelen met hun mooie dikke kussens zijn een aanrader voor ieder terras!

Product voldoet aan alle verwachtingen

Na een selectie op de webshop hebben we.de tuinset eerst in de winkel (Bergen op Zoom) bekeken. We werden er bijzonder vriendelijk geholpen en de bestelling geplaatst. Geen gedoe over een deel vooraf te betalen. Bezorgmoment in overleg bepaald. Bezorging stipt op tijd en heel correct. Alles bij elkaar dus gewoon prima.

Prima geholpen, mooie spullen

Eerst in sliedrecht heel goed geholpen mey goed advies. Na bedenktijd toch online besteld. Op vraag wanneer het zou worden geleverd direct een nette mail met antwoord. Vanmmorgen afgeleverd door twee vriendelijke bezorgers die er netjes mee omgingen. Top!

ruime keuze

Professioneel en vriendelijk geholpen. De verkoper nam ruim de tijd en was niet opdringerig.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl