Goede kwaliteit en service!

Vorige week een lounge/tuinset gekocht. Vandaag geleverd. Keurig op tijd en goed verpakt. Alles compleet en geen beschadigingen. Heel erg blij mee!

Compleet aanbod tegen een prima prijs.

De door ons geselecteerde tuinset werd zeer snel afgeleverd en door de vriendelijke bezorger netjes in de tuin afgeleverd. Ik vind dat een prima service.

Nette en beleefde bezorging

Als voorgaande commentaar

Gewoon goed, heel klantvriendelijk

Perfect, de manager wist nog wat wij 5 terug hadden aangekocht,zo, zonder in klantenbestand te kijken.

Geweldig mooi

Vriendelijk geholpen in de showroom. Medewerkster keam met een uitstekend idee voor het tafeltje. Levering op tijd en de set werd netjes in de tuin gezet. Onze ervaring was zo goed, dat wij via internet nog een loungestoel hebben besteld. Eveneens prima ervaring. Al met al een mooie set, dus laat de zon maar gaan schijnen.

Fijn om eens vriendelijk en goed geholpen te worden

Door de grote assortiment aan tuinsets was het moeilijk een keuze te maken. Door een vriendelijke medewerker die tijd nam im de uitleg over het hoeen wat. Hebben een goede keuze kunnen maken.

Blij met aankoop

We zijn vriendelijk geholpen door Richard in Den Bosch. Onder het genot van een kopje koffie onze loungeset uitgekozen. Ze waren niet opdringerig en mochten de tijd nemen die nodig was. Dat was erg fijn. Nu de set is geleverd zijn wij er zeer tevreden over.

Mooie overzichtelijke showroom met prachtige tuinstellen

Prachtige tafels en veel verschillende soorten tuinmeubels. Overzichtelijk. Vriendelijk personeel.

Ruime keuze

Werd goed naar je geluisterd en ook mee denken over de grote van je zit hoek ! We zijn er heel blij mee laat nu de zomer maar komen !!

Prachtige tuinset

Wij hebben de tuinset in Nunspeet uitgezocht en werden klant vriendelijk geholpen en het is afgeleverd volgens makkelijk te plannen levering.

Op tijd geleverd. Netjes verpakt. Alles heel. Misschien een tip om het verpakkingsmateriaal mee te nemen

Goed geholpen, stipt bezorgd

Na een goede advisering in de winkel hebben wij onze keuze laten vallen op een mooie tuintafel die een kleine week later stipt op tijd door een vriendelijke bezorger werd afgeleverd.

fideel attent correct TOP!

ruime sortering en fideel daarbij attent personeel correcte levering daar bovenop de Tuinmeubelshop is TOP!!!

Uitstekende kwaliteit en levering!

Precies gekregen wat we verwacht en besteld hadden!

Snel-Vriendelijk-Kwaliteit

Zaterdag mooie loungeset gekocht, goede deal met mooi accessoire. Woensdags werd het al (gratis) bezorgd en in de tuin afgeleverd. Goed geholpen in de winkel, zeer relaxte ervaring en net zo relaxt nu in de tuin!

Keurig geregeld

Snel en keurig geregeld

Snelle correcte levering

Het product, de tuintafel, voldoet precies aan onze verwachtingen. De tafel was makkelijk te bestellen en is snel geleverd. Ook de informatie over de aankoop en de levering is duidelijk en correct.

Het personeel, evenals de bezorger benaderen je op een persoonlijke manier.

Als je alle tijd wilt hebben om rustig je tuinmeubels te willen kiezen, zou ik deze winkel aanraden. Je kunt lekker wat drinken en tegelijkertijd wat stoelen testen. Je mag andere stoelen erbij halen om te vergelijken. Voor ons ideaal, omdat je zo'n aankoop echt goed wikt doen en ervaren v kunt genieten. De chauffeur belde de dag v bezorging om door te geven, dat het wat later zou worden ivm file.

Fijn geholpen, snelle levering!

Niks vantevoren hoeven aanbetalen, fijn geholpen in de showroom en minder lang op de levering hoeven wachten dan gedacht! Helemaal blij!

Goede service en behandeling van Aalt Jan

Goede service en behandeling van Aalt Jan in Nunspeet

Super aardig en leuk geholpen, maar toch ook teleurstellend.

In de winkel heel aardig geholpen. Maar toen mijn mooie set als een goedkoop Ikea setje in 1 grote doos in de regen werd afgeleverd, toch zeer teleurstellend. Een doos van 82 kilo recht overeind in de regen zetten en dan verkondigen dat hij alleen maar mag bezorgen en niet netjes uitpakken en correct afleveren was op z'n zachtst gezegd niet klant vriendelijk. Vind ik jammer, zo'n dure aankoop verdiend een keurige aflevering.

Snelle, goede levering van goed product

Venezia hoekmodule gekocht via Tuinmeubelshop. Opties voor afhalen en bezorgen en op dag naar keuze. Pakket is te volgen en wordt netjes afgeleverd. Product zelf is van goede kwaliteit.

Uitstekende kwaliteit en service!

De bestelling via de site ging heel gemakkelijk, er was de mogelijkheid om een keuze te maken in het moment van bezorgen, dit is vlekkeloos verlopen, vriendelijke chauffeur, de geleverde meubels werden in goede staat afgeleverd.

prima service en levering

prima service en levering

In de shop in 's Hertogenbosch werden we vriendelijk geholpen. Tijdens de bezorging hebben de bezorgers alles keurig in de lift geplaatst. Als laatste gingen ze, in de volgepakte lift, er zelf bijstaan en gingen naar mijn verdieping. Daar stond ik hen op te wachten. Dat was maar goed ook want de lift ging aan de andere kant open dan waar zij stonden en konden ze er dus niet zelf uit. Gezellige sjouwers die er om konden lachen

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl