Mooie tuinset

Goed en vakkundig geholpen bij de aankoop van onze nieuwe tuin diner set. Snel geleverd, dag voor de levering werd een tijdvak van 2 uur doorgegeven en de set is op tijd bezorgd en netjes geplaatst. Nu wachten op de zon zodat we volop kunnen genieten van onze mooie set.

Prima service, vriendelijke mensen, duidelijke communicatie

In de winkel goed geholpen door Richard. Over moment van bezorgen goed gecommuniceerd

uitmuntend

medewerkers klant vriendelijk / iedem uw bezorger . zeker aan te raden en kom zeker bij u weer .....

Zeer vriendelijk en alles volgens afspraak.

Zeer vriendelijke jongedame in filiaal Utrecht liet ons rustig rondkijken maar stelde zich beschikbaar op. Onze dochter van twee vermaakte zich prima in het speelhuisje, en wilde uiteindelijk niet meer mee weg. Mooie set van stoelen met voetenbankjes en tafeltje aangeschaft, voor een prima prijs. Deze is netjes volgens afspraak een paar dagen later gratis thuisbezorgd, op het vooraf eengegeven tijdslot van twee uur. Het had een tien kunnen zijn als ook de verpakkingsmaterialen nog verwijderd en meegenomen zouden worden!

Harstikke goed geholpen met als resultaat een gewelige tuin om te kunnen zitten de gehele zomer!

In de shop in Cruquius langsgeweest om de loungeset te bekijken die we online hadden gezien. Heel fijn geholpen daar en de kans gekregen om nog heel even na te denken en te meten of het wel past. Aantal dagen later opgebeld en de bestelling geplaatst. Nog geen 3 dagen later werd alles al bezorgd. Echt een hele goede kwaliteit en prachtige tuinmeubels. Nu kunnen we nog jaren lekker genieten in de tuin!

Netjes afgeleverd

Zeer netjes geholpen

Zeer netjes geholpen en goed advies gekregen. De verkoper pakte iedere stoel die ik wenste te proberen. Helaas bij aflevering wat kleine onduidelijkheden. Maar daar kunnen ze in de winkel niets aandoen.

prima service

prima service

Uitstekende service

Afspraken worden nagekomen..!

Ik kocht bij Tuinmeubelshop voor heel de tuin nieuwe spullen. De loungebank zou 7-10 weken levertijd hebben. Blij verast dat ik na 2 weken al geleverd heb gekregen. Spullen werden netjes bezorgd, gemonteerd en de verpakkingsmaterialen weer mee genomen. Fijne ervaring.... loungen maar!

prima bedrijf met ruime keus

prima bedrijf met duidelijk advies en prettige open benadering door de medewerkers. Ook snelle levering en afwerking.

Keurig verpakt en heel blij met onze loungeset

Snelle levering, een mail met tijdslot, het werd netjes naar binnen gebracht en uitpakken en genieten maar

Snelle levering! Zeker nadat ik toch voor een andere bank ging dan ik eerst had gekozen! Daarna ook heel snel me geld terug! Een hele mooie bank gekocht!

Fijne uitleg, lekkere koffie ;-)

Defecte tafel

In de winkel in Den Bosch werden we heel vriendelijk ontvangen en geholpen, waarna we bij thuiskomst besloten om de tuintafel die we hadden gezien, online te bestellen. De tuintafel was snel geleverd, maar bleek defect. De gaten bleken niet goed voor-geboord, waardoor we het blad niet op de poten geschroefd kregen. De klantenservice 2 keer aan de telefoon gehad, maar ze bleven stellig: nee, we mochten de tafel niet omruilen en er werd ons geen (deel van het) geld terug of tegoedbon geboden. Er werd wel een service-afspraak ingepland. We hebben 5 weken (!) met de tuintafel uit elkaar moeten wachten, tot de monteur langskwam om de bestaande gaten groter te boren. Hij kreeg helaas alsnog niet alle schroeven erin. De tafel zit nu in elkaar, maar we voelen ons 600 euro lichter met een tafel waarvan niet alle schroeven passen. Nooit meer Tuinmeubelshop voor ons.

Geweldig en Goede service

Vandaag 19-05-2022 ontvangen, mensen niet verder googelen, dit bed is klaar , niks in elkaar zetten, gewoon uitpakken en genieten. Voor de prijs is het een super ligbed.

Gewoon top met goede mensen

Gewoon top met goede mensen

Mooie set, zit lekker...top !

De reden dat ik geen tien sterren geef is dat de bezorgers een berg karton achter lieten waardoor onze papiercontainer direct vol zat (appartementencomplex), medebewoners gelijk zeuren..... Ook knalde de bezorger tegen m'n spliksplinter nieuwe keuken aan met z'n steekkarretje.....gelukkig geen schade en bood direct zijn excuses aan.

Gelukkig binnen de afgesproken tijd een prachtige tuinset geleverd, wij blij en jullie ook blij!!!!!

Mooie showroom, waarin je ruim in de gelegenheid wordt gesteld om te zitten, liggen en rond te kijken op je eigen gemak. Mooi assortiment; voor ieder wat wils en voor verschillende budgetten. Daarnaast keuze uit verschillende kleuropties. Wij hebben 2 relaxstoelen gehaald van de garden collection chigago bistroset. Hele fijne stoelen; zitten heerlijk, mede door de enorm dikke kussens. Snelle levering: vrijdag geweest en besteld en de woensdag erop al afgeleverd. Op aanwijzing levert men het af op de gewenste plek. Geen bijkomende verzendkosten; ook erg fijn! Al met al zeer blij en tevreden

Perfecte communicatie, afspraken en levering

Na een nare ervaring van maanden ben ik er blij met dit bedrijf. Maandagochtend besteld en woensdag al geleverd. Het is precies zo als ik verwacht had en op de foto's duidelijk werd. Communicatie verliep heel gemakkelijk en snel, chatten via de site was erg makkelijk en ook via de mail verliep het goed

Vriendelijke service

In de showroom werden wij zeer vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Het maakte niet uit dat wij de showroom verbouwde door allerlei stoelen naar 1 tafel te slepen. We kregen alle tijd en na onze keuze hebben wij een mooie deal gesloten. De verwachting van de levering werd gemanaged en dat klopte precies.

verkeerde tafel geleverd maar direct opgelost. Hulde.

Zou gasten krijgen. Er werd echter een te grote tafel geleverd maar dat werd na een telefoontje direct opgelost. Prima werk.

aftersales belabberd, maar nu goedgemaakt

Is nu goed opgelost , we hebben de ontbrekende schroeven ontvangen! wij hadden tafels en stoelen , een loungebank en twee parasols met granieten verrijdbare voet gekocht. Na een week brak een verrijdbare voet en dit werd binnen een redelijke termijn opgelost. Er bleken echter ook twee schroeven in de stoelen te ontbreken. Telkens werd toegezegd deze op te sturen, maar ze werden nooit ontvangen. Dan kan je helaas geen voldoende krijgen……

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl