Het loungeset voldoet aan onze verwachting. De levering was op de afgesproken tijd en werd correct u

Na verschillende zaken te hebben bezocht, bleef toch onze keuze de nu gekochte set, Domani Roseto. Het opruimen van de verpakking had meer voeten in aarde dat het monteren van de set. De zit is perfect en het is een prachtige aanwinst in de tuin.

Miraculeuze toppers

Geweldig advies,geweldige kwaliteit, geweldige service. Een aanrader om deze winkel te bezoeken.

Mooie spullen, snelle service volgens afspraak

zojuist onze tuinstoelen conform afspraak geleverd gekregen! Tafel moeten we helaas iets langer op wachten, maar dat wisten we al vóór aankoop. Stoelen zitten lekker en passen ook mooi bij de oude tafel.

Super geslaagd.

Eerst gechat met een medewerker over de stoelen die ik wilde kopen. Gekocht en gebracht door vriendelijke bezorgers. Super blij met de stoelen.

Super goede service en personeel heel vriendelijk.

Door dat de bestelde goederen op voorraad waren super snelle levering gehad. Super blij en tevreden met onze nieuwe set.

tuintafel voldoen aan onze verwachting

Tuinset tafel en 4 stoelen

Ziet er mooi en degelijk uit. Mooi blad. We zijn er blij mee.

Goede, supersnelle service

In de winkel zijn we ontzettend leuk geholpen, niet opdringerig maar wel meedenkend. De levering was ook tot onze verbazing heel snel Wij kunnen nu heerlijk genieten van onze bank

Mooie zaak om te zien

Ik ga er zeker vaker kijken

Ruime keus en vriendelijke mensen

Zeer tevreden alleen toen wij wilden bestellen en nog een vraag hadden was het even zoeken om iemand te vinden.

Miranda is echt een super fijne medewerkster! Ze ondersteunt je om keuzes te maken en heeft een rustige en klantvriendelijke uitstraling! Erg prettig, daardoor hebben wij nu een super tuinset!

Prettig geholpen en snel geleverd!

Prettig geholpen en snel geleverd. Daarnaast enthousiast over het geleverde loungeset.

Super service en ontzettend vriendelijk personeel met verstand van tuinmeubels!

Wij zijn heel goed geholpen bij jullie vestiging in Cruqius. 2 vriendelijke mannen die staan voor hun vak zonder gepush of verkoop drang. Zij hebben ons goed geïnformeerd en zijn uiteindelijk naar huis gegaan met een super mooi tuinset! Snelle levering en mooie prijzen! Gewoon top! Ga zo door!

Goeie service en mooie kwaliteit heeeeeeel blij met onze diningset! En snel geleverd!

Webshop en winkel geweldig.

Mooie tuinartikelen die goed omschreven staan op de webshop. Duidelijke en overzichtelijke winkel waar je gezellig kunt proefritten. De bezorg regeling is super geregeld en zeer netjes op tijd geleverd. Kwaliteit en prijs komen mooi samen.

Prima firma

U wordt hier netjes geholpen met degelijk advies en geen opdringerige bonus jagers in uw nek! De keuze is reuze en het assortiment is helemaal te gek! Ze brengen het in de doos prima verpakt tot op het terras! U zou het pas weten als u hier ook klant was! Stap er gerust maar naar binnen! Ze hebben vast iets maar uw zinnen!

Fijne medewerkers

Fijn geholpen en er werd meegedacht. Nu een fijne loungeset en dinertafel met 4 stoelen. En het zit heerlijk!

Goede service, heldere communicatie!

Altijd op tijd, goede service, heldere communicatie! Heel prettig.

Helemaal tip top in orde

We zitten al heel de dag lekker te genieten van ons mooie setje

Volgens afspraak geleverd !

Mooie set en volgens afspraak geleverd !

Heel blij!!

De stoel en het kussen is mooier dan verwacht en zit heerlijk! De bestelling is snel geleverd en heel vriendelijk bezorgd.

Het zit heerlijk en prachtig om te zien

Een heerlijke loungeset gekocht met dikke kussens en een hoge tafel. Ideaal om lekker aan te eten of heerlijk op te relaxen.

Goed georganiseerd

Mooie spullen voor een goede prijs. Erg blij mee en komen nu al voor het tweede seizoen producten kopen dus zegt genoeg.

Prima snelle levering

Snelle en accurate levering

Goede ervaring, vriendelijk geholpen.

Rustig rond kunnen kijken erna vriendelijk geholpen en snelle levertijd.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl