Goed.

Prima afgeleverd,alleen jammer dat de doos niet meegenomen.

goede prijs/kwaliteit meubels

nette, overzichtelijke showroom, vriendelijke verkopers

We zijn prima geholpen om de juiste keuze te maken!

Op een fijne manier geholpen met praktische informatie om de juiste keuze te kunnen maken om een tuintafel aan te schaffen.

Goed en gezellig geholpen door verkoper.

Er is op tijd geleverd wat afgesproken was.

snelle service

wel kleine beschadiging aan glazen tafelblad + er miste een bevestigingsschroef om de tafel in elkaar te zetten.

Beleefd aan de telefoon

Beleefde bezorger. Jammer dat karton niet wordt meegenomen. En helaas ontbreken 10 rubberdopjes. Maar heb vertrouwen dat dat in orde komt!

Mooie tuinset voor redelijke prijs.

Na een prettige bejegening in de zaak ben ik tot de aanschaf van een tuinmeubelset overgegaan. Alles keurig thuis bezorgd. Prima kwaliteit en een redelijke prijs. Ik ben zeer tevreden.

Genoeg keuze

Nette winkel met genoeg keuze. Uiteindelijk op internet besteld. Gratis levering, je kunt zelf een dag kiezen. Alles netjes afgeleverd.

Fantastisch, perfect, aanrader

Mijn laatste hoop was de tuinmeubelshop. Wij hadden te maken met een moeilijke maat waar we ons aan moesten houden. Bij verschillende tuinmeubelen werd de set uit elkaar getrokken door de verkoper zodat, we een mooie set konden uit kiezen. Vervolgens een snelle levertijd, en de vervoerders waren super vriendelijke mannen. Kortom: Fantastisch, Perfect, Aanrader.

Goede service en kwaliteit

Via de chat heb ik contact gehad met een medewerker die mij uitstekend heeft geholpen. Ik ben uitermate tevreden over de service en de medewerking.

Top ,snelle levering,

Mooie zaak,met goed advies en aardige mensen

Prachtige set

Geweldige service/kwaliteit

Na een foutje in de bezorgvoorkeur,goede/snelle afhandeling als service. TOP

Goede kwaliteit en service

Vriendelijke en professionele verkopers, rustig een keuze kunnen maken. Zeer tevreden. Ook de levering verliep soepel.

gezellig en goed geholpen door Rosalinde

zoals we geholpen willen zo werden we ook geholpen en van advies voorzien.

Een Topzaak met uitstekend petsoneel

Mooie zaak, met volop keus in allerhande tuinmeubelen. Voor elk wat wils.

Snel geregeld… net zo snel geleverd!

We waren op zoek naar een paar nieuwe tuinstoelen. Toevallig reden we in Sliedrecht langs het filiaal en besloten snel eventjes binnen te kijken. We hadden het al snel gezien, maar toch nog maar eventjes verder kijken… toch maar vlug weer terug! Leuke meubels en helemaal voor een eerlijke en aantrekkelijke prijs en geen opdringerige verkopers. Binnen 5 minuten was alles geregeld, 3 dagen later waren de stoelen al in huis.. helemaal fantastisch!

Mooie set en razendsnel geleverd

Rustig id winkel kunnen zoeken, netjes geholpen. Zaterdag besteld, dezelfde week nog geleverd.

Stoelen besteld welke eind mei geleverd worden

Reeds eind april ontving ik een mailtje dat de bestelde stoelen in de eerste week mei geleverd kunnen worden! Tegenwoordig is het vaak andersom, vandaar deze score. Perfect geholpen, subliem geleverd en keurig geleverd.

Waarom heb ik maar 1 tuin?

Wat een geweldige ervaring hebben wij met deze prachtige winkel! We zijn in Kesteren geweest en werden geholpen door Meneer Jan. Een man met hart voor de zaak en voor zijn klanten. Weet erg goed te adviseren en dankzij deze lieve man genieten wij nu van onze prachtige tuinset! Als ik meerdere tuinen had gehad kocht ik alle tuinsets hier ;) uitstekende service en ook de levering ging perfect! Als ik 10 sterren kon geven had ik dat uiteraard gedaan!

Top service van begin tot eind en de keuze is reuze

Zoeken, zoeken, naar een lekkere tuinbank om "zomaar" ff neer te ploffen in de late herfst en vroege voorjaar. Nergens totdat...... Tuinbeubelshop .nl uitkomst bood. Besteld en zowaar 3 dagen later in huis, waar je bij anderen weken moet wachten. TOP service van begin tot eind.

Goede aandacht voor de wensen van de klant

We waren al in Nunspeet geweest, maar Veenendaal won in dat opzicht. Eerst rustig rond gekeken daarna, werden we vriendelijk aangesproken. Eerst door een vriendelijke jongeman en daarna door een vriendelijke grijsaard. :+}

blij met onze nieuwe tuinset

vriendelijk en deskundig geholpen in de winkel. snelle levering; binnen een week alleen jammer dat je alles zelf in elkaar moet zetten en met een berg verpakkingsmateriaal blijf zitten.

Helemaal zoals beschreven

Stevog verpakte, correcte levering. Uitstekende kwaliteit

Goeie prijs/ kwiteit Niet vooruit betalen Keurige levering Alles compleet/paste Nette communicatie Prima!!!

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl