Goede service.Gezellig personeel.

Ik heb er een leuke en gezellige ervaring.

Keurig geholpen

Grote keus in tuinmeubelen

complete service en afhandeling geweldig

in de winkel een goede service en hulp gekregen, de producten op de afgesproken datum afgeleverd. al met al een top service!

Fijne winkel en goede bezorging

In de winkel kun je op je gemak rondkijken en de combinaties uitproberen. De medewerkers zijn behulpzaam en geven goede informatie. De bezorging van de tuinrafel en stoelen kwam binnen de verwachte levertijd en kwam keurig in een vooraf verkregen tijdsblok. Bezorgers ook erg vriendelijk en voorzichtig met de meubels zodat ze geen beschadigingen aanbrengen aan je huis. Ik was alleen vergeten te vragen of zij het karton weer mee zouden nemen. Dit moest ik daarom sowieso zelf afvoeren.

Vriendelijk en vakkundig geholpen

In de winkel zijn de artikelen ruim en overzichtelijk opgesteld. Er is volledige rust doordat er geen muziek aanstaat, geweldig. Het aanbieden van een bakje koffie, maakt het helemaal.

Prima communicatie en levering

Tuinset besteld via internet met de gok of het wel lekker zou zitten. Maar het was een prima keuze! Ook geleverd volgens afspraak en duidelijk gecommuniceerd wanneer de set geleverd zou worden qua tijdslot. Heel tevreden. Set ook makkelijk te monteren en vriendelijke bezorgers. Top!

Snelle levering, mooie kwaliteit loungeset

De levering was keurig en snel. Personeel vriendelijk. Loungeset ziet er keurig uit. ( Cuba , kleur kubu) . Kussens zitten heerlijk. Laat het mooie weer maar komen !

Mooie, ruim gesorteerde winkel met vriendelijk personeel.

Hartelijk verwelkomd, met een kopje koffie. Uitgebreid de sortering bekeken zonder lastig te worden gevallen. Om een keuze te maken moesten er meubelen van beneden naar boven gebracht worden, wat onmiddellijk en met een glimlach werd gedaan. Gedegen informatie gekregen en een goede prijs kunnen maken. Levering van tafel was binnen een week, stoelen duren langer,

Super mooie loungeset

Snelle levering en een hele mooie degelijke loungeset.

Goede winkel met kwaliteit, maar uitpakservice kan beter.

Voor tuinspullen moet je hier zijn! Goede prijs/kwaliteitverhouding en veel keuze. Wel kan de uitpakservice beter, wij moesten de loungeset zelf in elkaar zetten en zaten achteraf met al het karton. De verkoper had anders beloofd.

Erg vriendelijk geholpen en super snel geleverd.

We hebben een mooie houten tuinset gekocht. In de zaak in Almelo heel vriendelijk en leuk geholpen. De levering was super snel, al na 4 dagen. We hopen er lang plezier van te hebben!

We werden goed geïnformeerd en alle afspraken werden meer dan goed nagekomen.

Een deskundige verkoper doe ons goed heeft geholpen. I.p.v. 6 a 7 weken levertijd werd het gekochte al na anderhalve week afgeleverd.

Zeer klantvriendelijk

In de winkel kundig en fijn geholpen en geïnformeerd. Levering van de bestelling was eerder dan verwacht! Werden netjes op de hoogte gebracht dat de bestelling in aantocht was waarbij de leveringsdatum gekozen kon worden. Erg blij met de bank!

Prima zaak

Goeie informatie gegeven ,en vriendelijk

Netjes op tijd afgeleverd.

Ik ging er vanuit dat ik de betaling kon pinnen maar dit kon niet. Dus toen maar een bankbetaling ingevuld.

Vriendelijke verkoper, snelle levering

Jammer dat je op zaterdagavond laat mail krijgt over de levering. Je hebt dan niet de mogelijkheid om levertijd te wijzigen. Levering was op maandag. Voor de rest levering goed verlopen

Prima bedrijf

Gezellig personeel in Gouda. Prima geholpen.

Uitstekend geholpen en snel bezorgd

We zochten een leuk setje voor op het balkon. We zijn uitstekend geholpen en we hebben voor een goede prijs een mooie set van 2 stoelen met tafeltje. Daarnaast is het ook snel geleverd. Dus in no time zaten we heerlijk te genieten op ons balkonnetje

snelle service

Zeer vriendelijke mensen die het leveren en zeer snel geleverd bedankt!

Goed geholpen, keurige service

Goed geholpen in de winkel. Bestelling werd keurig geleverd, helaas bleek na het in elkaar zetten van de meubels dat het bankje te klein was. Per ongeluk was een kleiner model besteld dan de gene in de showroom. Na overleg met de winkel konden we het bankje kosteloos omruilen voor een grotere. Top service!

Makkelijk besteld en keurig op tijd ontvangen. Kwaliteit is zeer goed stoelen zijn zeer comfortable.

Prachtige winkel!

We hebben 2 standenstoelen gekocht en werden vriendelijk geholpen. Alleen jammer dat er bijna geen keus was in sierkussens; die hebben we dan ook in een andere winkel gekocht.....

Gewoon goed geregeld!

Alles volgens afspraak, op tijd en de chauffeur was niet te beroerd om een stukje te lopen met de stoelen.

Vriendelijk personeel, snelle levering

Vriendelijk geholpen in de winkel te Sliedecht. Snelle levering!

Tuinmeubel Shop Sliedrecht, een geweldige mooie winkel met goede service.

Vandaag bij Tuinmeubel Shop geweest. Mooie keuzes aan tuinmeubilair, voor ieder wat wils. Zowel voor grote, kleine tuinen en balkon mogelijkheden. Zeer prettig en vriendelijk personeel, Duidelijke uitleg over de verschillende materialen van deze Tuinmeubelen. Ik ben in filiaal Sliedrecht geweest , zeker een aanrader voor iedereen. Team Sliedrecht met name Mark die mij geholpen heeft, hartelijk dank.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl