Prettig geholpen in de winkel. Spullen netjes en op tijd bezorgd en achter het huis neergezet.

Prima bedrijf

Fijne medewerkers en goede service

Fijne winkel vriendelijk personeel

Mooie tuinset gekocht zeer tevreden mee. Tafel aan de onderkant licht beschadigd bij levering maar werd netjes vergoed.

Goede service in winkel en ook van de medewerkers die tuin set bij mij kwamen afleveren.

Goed advies en eerlijke prijs

We zijn goed geadviseerd bij de aankoop en hebben een redelijke prijs betaalt voor onze aankoop, nadat we ons vooraf hadden geörienteerd op de verschillende opties.

Leuk setje voor een aardige prijs

Netjes op tijd geleverd een keurig bedrijf nette bediening

Prachtige dining stoelen

Onze ervaring met Tuinmeubelshop is erg goed . Via de site hadden we mooie tuinstoelen voor bij onze tuintafel gezien . Maar we wilden erg graag even ervaren hoe ze zitten . Naar de vestiging in Kesteren gegaan , erg vriendelijk geholpen door Jan (verkoper.) Ze zaten heerlijk kregen ,nog een kopje koffie , dus de stoelen besteld . En weekje later werden ze netjes bezorgd .

Onze tuin is verrijkt met een heel mooi set! We zijn er erg blij mee!!!

Super mooie tafel

Snel geleverd en super blij met onze nieuwe tafel

Prima productadvies, lekkere cappuccino, deal + snelle levering.

Prettig contact zonder pressie, zakelijk en to the point.

Super vriendelijke verkopers en bezorgers goed op elkaar afgestemd

Nette tuinmeubel winkel geen opdringerig heid je kunt op je gemak rondlopen en spullen bij elkaar zoeken , je bent relex je meubels aan het uitzoeken toppie mensen ga zo door

Gewoon goed en goede nazorg

gewoon goed

Snel geleverd door vriendelijke bezorger

Mooie loungeset, die er ook kwalitatief goed uit ziet. Makkelijk in elkaar te zetten, met duidelijke bouwtekening.

Ruime sortering in een ruime en mooie winkel

Grote sortering. Vriendelijk personeel Ruime winkel Snelle bezorging

Vriendelijk personeel en goede service en snelle levering.

Zeer goed en fijn personeel

Super geholpen en fijne afleverservice

In de winkel kregen we alle tijd om de juiste beslissing te nemen. De verkoper nam alle tijd om ons te helpen en onze vragen te beantwoorden. (is meerdere keren teruggekomen om nog te helpen) We hebben totaal niet het idee gehad dat we snel moesten beslissen. Dat is heel fijn. We werden begrepen in de wensen. De set is 3 dagen na aankoop netjes afgeleverd in dozen. Zeker een aanrader!!

Zeer tevreden met onze aankoop

Mooie spullen en behulpzame bezorger

Heel blij met mijn mooie lounge stoelen. Aardige jongeman die de spullen netjes in de overkapping heeft gezet.

Uitstekend geholpen in de showroom Sliedrecht.

Het pakket is met zorg bezorgd en chaffeur heb netjes alles binnen gebracht op de plaats waar wij wilden. Dus bezorgen gaat met service nog verder dan de deur! Compliment hierin!!

Zeer vriendelijk en vakkundig

In de winkel al heel erg netjes en tevreden geholpen. Nemen de tijd en geven goed advies. Thuis bezorgd op de afgesproken tijd en de loodzware tafel (graniet) zeer netjes en cakkundig op de plaats gezet. Vriendelijke jongens! Wij zijn heel erg tevreden

Mooie showroom.

Prachtige collectie. Goed geslaagd in Den Bosch!

Snel en conform afspraak alles geleverd, naar volle tevredenheid

Na online oriëntatie zijn we in de showroom geweest. Plezierig geholpen en niet alles was direct leverbaar. Toch binnen 2 weken alle onderdelen van de set in huis. Bezorging overigens ook top geregeld.

Erg tevreden

Best tevreden hoor maar mis twee pootjes onder de tafel.

Top geholpen!

Prettig geholpen door Hans voelde goed aan wat we zochten, snelle levering!

Goed geholpen, vriendelijk personeel

Personeel wil graag meedenken, is erg behulpzaam. Fijne service.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl