Uitstekend,snelle levering en goede kwaliteit.

Na 1 dag al geleverd,zeer tevreden.

Goed geholpen en snelle levering

Ondanks dat wij maar een tafel kochten zeer goec en vakkundig geholpen.

Goede winkel en dito personeel

Zeer prettige winkel. Het personeel is zeer vriendelijk en zeker niet opdringerig. Men laat je in alle rust een beslissing nemen. De voorlichting is professioneel en kundig. De Verkoper waar wij mee te maken hadden is J. Karens. Een prettig persoon om informatie te krijgen. Hij legt totaal geen druk op de klant en laat je de tijd om een evt keuze te maken. De winkel is dan ook een aanrader als je op zoek bent naar tuinmeubelen.

Zeer tevreden over mijn bezoek en aankoop bij Tuinmeubelshop. Veel keuze, verkoper geeft je rustig de tijd om rond te kijken en je keuze te maken. Verkopers zijn deskundig en zeer behulpzaam. De levering was zeer snel en prima in orde. Heb mijn zoon er ook naar toe gestuurd en deze heeft ook direct een aankoop gedaan.

Fijne houten teak stoelen

Mooie degelijke stevige makkelijke in te klappen houten teak stoelen. Prijs kwaliteit is zeer goed.

Goede service en goede prijs-kwaliteitverhouding

Ik had een paar krasjes in de lak geconstateerd op mijn nieuwe tuintafel en had een service afspraak gemaakt om de schade te herstellen. Dat is geheel naar tevredenheid afgehandeld en de tafel ziet er perfect uit. Ben super tevreden!!

Zeer goede service

Zeer tevreden over service en bezorging raad ik iedereen aan

correcte levering mooi op tijd

correct zoals afgesproken

perfect

goed advies en service, de tuinmeubelen zijn van uitstekende kwaliteit snelle levering, en goed verpakt

Prima geholpen, snel bezorgd.

We zijn prima geholpen. De bestelling werd snel bezorgd.

Klantvriendelijk meedenkend

Fijn geholpen, wordt nergens moeilijk over gedaan En er wordt gedacht in oplossingen en niet in problemen

Ruime showroom, goede hulp, deels niet voorradig

Vorig jaar al onze keuze gemaakt, toen had het alleen een te lange levertijd. We zouden het na de zomer geleverd krijgen, daarom hebben we besloten te wachten tot dit voorjaar. Prijzen zijn helaas flink gestegen nu, maar dat is te begrijpen gezien de ontwikkelingen in de wereld. Besloten om de set nu te bestellen. Deels is geleverd onlangs, de andere helft laat nog 8 weken op zich wachten helaas. Ruime, goed opgezette showroom in Wormerveer met prima personeel. Kwalitatief mooi spul!

Zeer goede service, houden hun aan de afgesproken afspraken.

Mooie tuintafel

Goed geholpen

Prima contact gehad per chat , keurig geholpen

Heel blij met de aankoop tuinset

In de winkel super geholpen. Helemaal niet opdringerig en als je vragen hebt staan de verkopers klaar. Uiteindelijk een tuinset gekocht en de week erna geleverd aan huis. Volgens afspraak gratis komen leveren en binnen de tuin. Tuinset was goed ingepakt en zeer makkelijk in elkaar te zetten. Conclusie: een andere aankoop zou ik zeker weer doen. Tuinmeubelshop bedankt voor alles!

Winkel perfect

Bezorging wat gaoties !! Maar prima kerels

Keurige loungeset voor prima prijs

Tijdens ons showroombezoek zijn we goed geholpen, en de door ons bestelde lounge set is keurig thuisbezorgd.

Geweldig.

Heel klantvriendelijk en een uitstekende service!

heel goed

Personeel is bekwaam en zeer behulpzaam

Meteen geslaagd

Enorme keus, vriendelijk geholpen.

Super!!!

Op maandag tweede paasdag mooie loungeset gekocht. De vrijdag erna werd het al geleverd. Zou tussen twee en vier uur geleverd worden. Chauffeur belde netjes dat ze door het verkeer een kwartiertje later zouden zijn. Kwartiertje later waren er twee vriendelijke mannen die de loungeset naar binnen hebben gesjouwd. In de achtertuin was ook een optie (alleen daar waren wij nog bezig).

Duidelijke webshop en supersnelle levering. Goed verpakt en met een prima vervoerder afgeleverd

Vlot en correct!

Vlot geholpen,nononsens en de bezorging was prima aardige mensen !

Ondanks de twee weken vertraging zitten we nu toch nog heerlijk in de zon.

In de winkel werden we fijn geholpen. Jammer van de twee weken uitloop waar we eigenlijk niet op gerekend hadden. Maar we werden telefonisch heel goed geholpen. Ook het leveren en de betaling ging vlekkeloos.

Lekker lui loungen in de 5 standen stoel!

Volgens afspraak geleverd, goed verpakt. Voldoet aan de verwachting!

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl