Snelle levering, prima product!

Product is mooi en stevig. De levering g zeer snel.

Snel, vriendelijk, hulpvaardig.

Snel geleverd, vriendelijke bezorgers en prima stoelen die goed verpakt waren.

'Mooie kwaliteit, snelle levering

Zeer tevreden over Tuinmeubelshop. Mooie kwaliteit en snelle levering.

Goede service, behulpzame helpdesk

Balkon tafel besteld, online lukte de bestelling en betaling niet dus de klantenservice gebeld. Er was een storting ze noteerde de bestelling, betalen kon via de bezorger met pinautomaat. Er was een lange levertijd ook dit was ons verteld. De tafel kwam mooi op tijd. Was exact hetzelfde als de foto die online staat. Keurige service

Prettig showroom en personeel, keurige bezorging

We werden prettig geholpen, niet opdringerig. De bezorging was keurig op tijd en goed verpakt.

Tuinmeubelshop is een prachtige tuinmeubelshow

Zeer tevreden over deze inspirerende overzichtelijke tuinmeubelshow met een heel acceptabel prijsniveau.

KEI GOED GEHOLPEN!!!

Bij het online bestellen van de loungeset werkte de button niet om mijn bestelling af te ronden. Via de chat hulp gevraagd en binnen no time was het gefixt. TOP !!

wij zijn goed en deskundig geholpen

het was prettig in de showroom, de verkoper Evert nam alle tijd voor uitleg en gaf ons deskundig advies

Correct en netjes

Nette en behulpzame verkopers. Goed advies. Bezorging keurig,

Prachtige mooie tuinmeubelen gekocht Half round grey dining loungeset 5 delig Half round grey Half round grey bistro set 5 delig Goede service en vriendelijke bezorger

Meubels via internet besteld en keurig op de afgesproken tijd geleverd. Voor een leuke prijs een mooie, moderne, comfortabele loungeset geleverd gekregen. Wij zijn meer dan tevreden!

Kan gewoon niet beter

Vakkundig personeel, ruime keuze, prijs kwaliteit op elkaar afgestemd en snelle levertijd, ook nog eens op het afgesproken tijdstip.

Super netjes geholpen,snelle nette levering

Hallo hier even een bericht ik ben heel netjes geholpen de service was ook heel netjes en ook de tijd was prima ook hebben de heren mij geholpen met mij 92 jarige moeder toen het niet goed ging om haar in de auto te krijgen toen ze op de grond lag nogmaals dank ervoor Rianne

Zeer goed en snel geregeld

Na op een zeer overzichtelijke site waar alles makkelijk te vinden is de bestelling gedaan. Zeer snelle levering. keurig door de chauffeur op de juiste plek gezet.

Als klant ben je koning

Prima geholpen in de winkel

Levering volgens afspraak. Loungeset van goede kwaliteit.

Snelle levering en goede kwaliteit

Prachtige stoelen

Goede nette service voor een mooie prijs

Goed geholpen in de winkel en snel en volgens afspraak geleverd. Top.

Allemaal prima.

Mooie stoelen voor een goede prijs

Ik zocht 2 stoelen bij mijn andere die ik al jaren had. Is prima gelukt. Alleen de levering 's morgens voor zeven uur is wel erg vroeg, ben normaal nooit zo vroeg op. Overigens waren ze wel beleefd en vriendelijk. Ik kan Tuinmeubelshop bij iedereen aanbevelen. Een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Zorgt voor een grote glimlach op je gezicht

Bij de aankoop van de tuinstoelen verliep alles perfect volgens afspraak. Het was tot op de puntjes goed geregeld. Daarbij toverden de stoelen ook nog een grote glimlach op onze gezichten. Laat de zon maar schijnen..

Fijn geholpen, snel geleverd

Goed en vriendelijk personeel in de showroom. En afspraak is afspraak voor snelle en tijdige levering.

Ruime keus

Fijne winkel met heel veel keus in alle prijsklassen, ook erg vriendelijk geholpen. Mooie tuinset gekocht voor niet al te veel geld. Kortom zeer tevreden.

Top bedrijf

Heel veel keuze, en meedenkend personeel. Een mooie loungeset uitgekozen die max eind sept geleverd zou mogen worden bij ons. Maar onze tuinverbouwing liep anders, en het mocht blijven staan daar, heel fijn. Vorige week kon ik eindelijk melden dat we de loungeset kwijt konden (half april). Netjes op de door ons gewenste dag geleverd, goede comunicatie via de mail meerdere malen, en vriendelijke chauffeurs die kwamen leveren. Super blij met de set en met de tuinmeubelshop.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl