Échte mensen, geweldige service

Op zoek naar een loungeset en door toeval (snelwegreclame) hier terecht gekomen. Uitstekende en snelle service. Een bedrijf dat vertrouwen heeft in zijn klanten en dat ook meer dan waard is. Loungeset werd op de afgesproken datum netjes geleverd. En we hebben er superveel plezier van.

Perfect job

Very kind sales and delivery people and wide variety of products. Also timely delivery as promised

Goede, snelle en duidelijke service.

Goede service van de medewerker en hoog kwaliteit meubilair. Snelle levering van de producten

Bijzonder grote keuze,en vriendelijke personeel

Ik had op internet , gekeken wat er zo al te koop was ,bij de Tuinmeubelshop ben paar weken later, heen gereden wist niet wat ik zag wat een keus , personeel was heel vriendelijk , kreeg lekker kop koffie hij lag alles vriendelijke uit , drong niets op super 3 dagen later stond de zet ik ik mooi vond in mijn tuin ,ben heel tevreden , kan de meubelshop zeker aanbevelen ! Groetjes ina Kortekaas

Fijne mensen.

Goed geholpen. Levering keurig oprijd, kortom fijne zaak om mee te werken.

Niet goed

Gebrekkige communicatie. We hebben 1 jaar op onze aankoop moeten wachten voordat we het juiste in huis hadden. Ondertussen hebben wel al 2 medewerkers ons verteld dat we geluk mochten hebben dat we het voor het afgesproken aankoop bedrag mochten hebben omdat de tuinset nu duurder was.

Vlotte levering, artikelen werden keurig voor me naar binnen getild.

Vlotte levering, artikelen werden keurig voor me naar binnen getild.

Eindelijk een shop gevonden met super mooie tuinmeubelen aan een betaalbare prijs

Na lang zoeken zijn we in Bergen op zoom terecht gekomen in jullie winkel. Wat een mooie showroom! Heel vriendelijk en behulpzaam personeel, werkelijk bediend door professionals Zelfs de thuislevering was met een glimlach en een grapje...we hebben een kadootje bij voor jullie... Wat een verademing , jullie verdienen een ster

Vriendelijk personeel en snelle service

Heel goed.

Super service

Super producten.

Geweldig!!!

Snelle levering, makkelijk in elkaar te zetten in 1 woord geweldig mooie picknick tafel waar we gezellig met z'n allen kunnen zitten.

Netjes afgeleverd en in elkaar gezet

Alles netjes afgeleverd en in elkaar gezet zoals afgesproken. Verder kan je ze ook de dozen mee laten nemen.

goede prijs/kwaliteit verhouding

Mooie tuintafel/stoelen voor een schappelijke prijs. Prettige service

alles tot volle tevredenheid uitgevoerd

van bestelling tot en met bezorging perfect geregeld en prima informatie verstrekt. Tuinmeubelshop zit er bovenop !!! Bedankt en nog veel succes

Veel keus en netjes overzichtelijk opgesteld. We wisten wat we wilden dus waren snel klaar. Werden netjes bedient. De tafel, die we hadden gekocht, was goed, netjes verpakt en snel bezorgd.

Heel fijn geholpen

Goed advies,fijne winkel en snel thuisbezorgd.

Lekker lounge

Een mooi en heerlijk zittend set. Met dit set gaan we heerlijk genieten van het mooie weer.

Zeer netjes

Ideaal zo online

Snelle en goede service

Uitstekende service bij aflevering

....

Prettige snelle afhandeling

Enkele jaren geleden al eerder tuinmeubelen gekocht bij Van der Garde (oude naam Tuinmeubelshop) in Kesteren. Dit betrof een loungeset. Na 2 jaar hadden wij wat klachten m.b.t. dof worden van de loungeset. Dit hebben ze toen redelijk goed afgehandeld.

Geweldige service en snelle levering

Ik heb hier een tuinset gekocht. Een heel mooi product voor echt een hele mooie prijs. Er word aan alle kanten met je meegedacht tot je op het perfecte setje uitkomt. Ik zou hier zeker weer naar terug gaan voor het volgende setje en raad het dan ook iedereen aan om eens in de mooie toonzaal in Kesteren te gaan kijken. Bij binnenkomst werd ons gelijk al een lekkere kop koffie aangeboden. Waar maak je dat tegenwoordig nog mee?

Keurige snelle levering

Prima prijs voor één mooi ligbed voor in de tuin. Prima snelle levering

Prachtige loungeset en TOP-service van Tuinmeubelshop!!

Na een bezoek aan de megastore Nunspeet, waar we onder het genot van een heerlijke cappuccino diverse tuinsets hebben bekeken en uitgeprobeerd, hebben we de Giardino/Napoli dining loungeset van Garden Collections besteld. Deze is daarna keurig op afgesproken dag en binnen de aangegeven tijdsperiode in de tuin afgeleverd. Na het uitpakken van de dozen bleek dat er één kussen te weinig was geleverd. Na één telefoontje is dit direct en adequaat opgelost. TOP!! We zijn erg tevreden over de service van de Thuismeubelshop en kwaliteit loungeset. Deze ziet er prachtig uit en past precies op de gewenste plek. Nu maar hopen we er nog vele jaren plezier aan mogen beleven!

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl