Tafel mooie aanwinst

Mijn nieuwe tuintafel snel kunnen kiezen op webshop. Snel en keurig bezorgd. Gemakkelijk in elkaar gezet. Aanwinst voor onze tuin.

Vriendelijke mannen, netjes afgehandeld.

Product is precies dat wat we besteld hebben. Goed verpakt en daardoor onbeschadigd. Fijn.

Positief, fijn bedrijf

Alles was goed geregeld. Nette bezorging. Binnen afgesproken tijd. Alles was compleet. Super tevreden.

Advies en dienstverlening was TOP!

Advies en dienstverlening was TOP!

Topservice

Van verkoop, tot bezorging en nazorg fantastisch gegaan. Ik had een klein deukje in mijn bijzettafel en deze werd gelijk vervangen. Perfecte service. Van harte aan te raden.

De bestelling werd tussen de voorgestelde tijden geleverd. De bezorgers brachten de geleverde spullen helemaal tot in de tuin. Ook waren ze heel vriendelijk

Goed geholpen waren vriendelijke verkopers

vriendelijke verkoper

de verkoper liet ons in alle rust zelf rondkijken maar was attent aanwezig voor onze vragen. we wisten wat we wilden en hij adviseerde ons goed.

Zeer goede een eerlijke service !

Voldoet geheel aan verwachting

Goede prijs kwaliteit verhouding snelle levering geen aanbetaling gewoon afrekenen bij levering. Gratis dienblad bij bestelling. Enigste minpuntje was dat er geen koppelstukken bij de set zaten maar ik vertrouw er op dat dit in orde komt.

Goed ontvangt, snelle levering

Tuinset besteld, geleverd op afgesproken dag. Zeer tevreden over het tuinset, laat het voorjaar en de zomer maar komen. Waren eerst in de winkel wezen kijken en proefzitten en besteld via de website. Zowel het winkelbezoek (koffie en thee en kinderhoek als hulp in de winkel) en webwinkel als erg prettig ervaren!

Service kan stukken beter....

Online een tuintafel besteld en een levertijd ingesteld. 1 dag voor de levering krijg ik ineens een email van de klantenservice met de mededeling dat er iets fout is gegaan met de levertijd. Door een systeemfout was de levertijd een jaar opgeschoven en de oorspronkelijke levertijd kon niet meer worden gehaald. Nu kon de tuintafel pas anderhalve week later worden geleverd. Omdat wij in die periode op vakantie waren vroeg ik om een indicatie van bezorgtijd te geven zodat een familielid mogelijk de bestelling kon aannemen maar deze kon pas een dag voor levering worden gegeven(???) en anders moest ik de tafel maar zelf op komen halen (?????). Uiteindelijk maar een datum gekozen omdat er weinig tot geen werkruimte werd gegeven maar achteraf had ik misschien liever mijn geld terug gehad... Geen leuke ervaring dus.... Gelukkig was de tafel wel van goede kwaliteit.

Ruime keuze, goed advies en snelle service

wij hadden ons voorbereid en wilde vooral even kijken en zitten voordat we definitief zouden bestellen. De plaatselijke verkoper in Veenendaal begeleide ons naar onze voorkeur. we hebben deze bekeken en gezeten en waren zeer tevreden met het resultaat. De verkoper verwees ons naar een alternatief dat als set in de aanbieding was. Deze voldeed volledig aan onze verwachtingen en bespaarde ons meer dan 100 euro. Hulde voor de verkoper die klanttevredenheid i.p.v. omzet op de eerste plaats plaatste.

Super mooie set.

Wij zijn uit Assen naar Nunspeet gereden om de tafels en stoelen te kunnen zien en uitproberen hoe de stoelen zitten. Van daar uit een super mooie set aangeschaft. Snelle levering echt top. Aan 1 tafelpoot zit wat lakschade, maar ook dit word direct opgepakt. Super goede service. Nu nog de zon en wij kunnen genieten .

Mooi ruime zaak met vriendelijke personeel

Ruim opgezette winkel. Personeel niet opdringerig. Snelle levering.

Fijne winkel, fijne verkopers

We werden goed geholpen door vriendelijke verkopers

Vriendelijk in de winkel geholpen, bezorging ging snel

Vriendelijke ontvangst, veel keus, prijzen goed, mooie deal gekregen op showmodel. Snelle levering door ook weer heel vriendelijke mensen. Kortom: Top!

Geweldige service, snelle levering, mooie kwaliteot en keuze!

Wij hebben enorm goede ervaring met de Tuinmeubelshop Veenendaal. Prima geholpen in het filiaal, twee dagen vóór levering gebeld door een uiterst vriendelijke man waarmee ik een definitieve leverafspraak heb afgestemd. Stoelen werden apart geleverd door ook weer een zeer vriendelijke heer welke zelfs op een eerder tijdstip bij ons was dan afgesproken en ook de medewerkers van de couriersdienst zijn uiterst keurig, behulpzaam en vriendelijk. Een dag na levering werd ik wederom gebeld door de eerst man om te vragen of alles naar wens is en is was gegaan. Nou en of, boven verwachting! En zoals ik hem zei; "heel graag tot een volgende keer!"

Top zaak!!

Supergoed geholpen. Al mijn vragen die ik had over de loungeset duidelijk beantwoord. Zijn zeer tevreden!!!

Veel sets tentoongesteld Goed geholpen. Door vriendelijk personeel.

Alles zoals belooft

Goeie prijzen en duidelijke afspraken Levering perfect.

Geweldig goed geholpen en levering mooi op tijd zonder problemen

In de winkel netjes geholpen. Levering ook netjes op tijd. Zelfs een half uur van te voren nog gebeld door de chauffeur. Alles keurig aanwezig.

Klantvriendelijk en ruime keus

Ik ben geholpen door een jonge vrouw. Zij heeft mij goed geadviseerd en meegedacht. Het was een prettig bezoek aan de winkel.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl