Vriendelijk en goed geholpen.

Vriendelijk en goed geholpen Zelf een lekkere bak koffie gekregen.

Gewoon goed geregeld

Goede deal gekregen en goed inhoudelijk advies van Anja. (Die zou opslag moeten krijgen.) Snelle levering! Gewoon goed.

top winkel met goede uitleg over de tuinmeubels

in de winkel in den bosch werden wij super geholpen door richard en hij gaf ons erg goede uitleg over de diningsets en waarna we een diningset hebben aangeschaft en toen hebben we er ook maar een ligbed bij besteld het is een geweldige winkel waar je erg goed geholpen wordt een echte aanrader

Goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel. Snelle levering.

Na 8 maanden wachten dan eindelijk de hockers geleverd

Mooie aanvulling op onze loungeset deze hockers maar de afwerking was niet optimaal. De lusjes om de kussens te bevestigen lieten gelijk al los. Ons geduld is met 8 maanden levertijd behoorlijk op de proef gesteld.

Levering duurde wat lang door Corona. Maar prima op de hoogte gehouden en goed afgeleverd. Dank

aankoop tuintafel met stoelen goed verlopen.

We hebben de aankoop van een tafel met stoelen via internet gedaan, nadat we in de winkel zijn geweest. Levering was prima, alleen konden de bezorgers tussen 6.22 en 8.22 uur komen, dat vond ik erg vroeg. Verder heb ik tips voor in gebruik name en onderhoud gemist. Na wat heen en weer gechat en gebel kreeg ik wel antwoord op mijn vragen, maar dat had ook bij aankoop of aflevering beter geregeld kunnen worden!

We zijn in de winkel super geholpen. De verkoper liep echt van alles te slepen om voor ons het juiste tuin meebeleven bij elkaar te krijgen. De bezorging was ook prima geregeld. Dus super tevreden.

Prima, ruime keuze

Prima, vriendelijk geholpen zowel in winkel als online!

Heel goed…

Heel vriendelijk en warm ontvangen, heel leuk en behulpzaam geholpen.. Wilde weten welke kleur ik leuker vond..stoelen werden direct bij de tafel van mijn keuze gezet.. Echt geweldig…en laten je ook ff lekker rondstruinen…top

Uitstekend geholpen en geadviseerd.

In de showroom zijn wij uitstekend geholpen en geadviseerd. Het bezorgen de eerste keer was wel weer teleurstellend. De dozen waar het lounge-set waren zwaar beschadigd en dicht geplakt met overall tape. Helaas was het set ook flink beschadigd en is weer terug genomen. Uiteindelijk de tweede levering was goed en onbeschadigd. Vind als zo’n doos zo beschadigd is dan toch te leveren en geen controle wordt gedaan toch wel spijtig.

Komen afspraken na bezorging komt op de afgesproken tijd

Producten goed verpakt top service.

Veel keuze en volgens plan geleverd

Er was veel keuze. We konden ook zelf eerst rustig rondkijken. Verder goed geholpen. Ook een duidelijke levering van hoe en wanneer.

Alles volgens afspraak

Duidelijke website, makkelijk te bestellen en goed, volgens afspraak , geleverd . De door mij bestelde stoelen staan mooi en zitten comfortabel Kortom wat mij betreft een aanrader.

Goed geholpen ,prima service.

Gister onze loungeset ontvangen. Top top toppy.

Goed geholpen, vriendelijk

Wij zijn goed geholpen met het uitzieken van de launchbank, niets was te veel. Andere tafel werd erbij gehaald om te zien hoe die erbij stond. Vriendelijk, niet opdringerig, alles was mogelijk

goede levering en fijne stoelen

4 stoelen besteld en deze werden geleverd zelfs achter in de tuin

Gastvrij ontvangen in mooie showroom

Prettige ervaring met de vriendelijke en flexibele verkoper. We zijn blij met onze nieuwe tuinstoelen.

Fijn winkelen

We werden ontvangen met een kop koffie en kregen alle tijd om zelf een keuze te maken. Indien we advies nodig hadden werd daar ook ruim tijd voor genomen.

Mooi set fauteuils.

Prettig geholpen en uiteindelijk leverde dat 2 mooie tuinfauteuils op met de hockers.

Klantvriendelijk, alert op wensen van de koper

Prettige winkel (filiaal Almelo) en benadering, niet opdringerig. Rekening houdend met de wensen van de koper en er is veel mogelijk met combineren van verschillende tuinsets. En als kers op de taart een snelle levering! Wij zijn dik tevreden.

Goede website, makkelijk bereikbare winkel, super personeel en aflevering

Makkelijk op de bank thuis een voorselectie maken op de website. Makkelijk te bereiken winkel met vriendelijk personeel (Cruquius) en snelle levering!

Goede kwaliteit prijs verhouding

Mooie en betaalbare collectie

Goede. Service

Goede snelle levering

Ruime keuze en snelle levering

Na een bezoek aan de webshop even naar de fysieke winkel gegaan. Het proef zitten is prima bevallen, dus de aankoop gedaan. Vriendelijke medewerkster die voor ons heeft meegekeken voor een tafeltje. Vier dagen later heeft de levering plaats gevonden. Tuin loungeset netjes in de tuin geplaatst. Prachtige mooie aluminium set waar wij plezier aan gaan beleven.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl