Ruime keuze en snelle levering

Na een bezoek aan de webshop even naar de fysieke winkel gegaan. Het proef zitten is prima bevallen, dus de aankoop gedaan. Vriendelijke medewerkster die voor ons heeft meegekeken voor een tafeltje. Vier dagen later heeft de levering plaats gevonden. Tuin loungeset netjes in de tuin geplaatst. Prachtige mooie aluminium set waar wij plezier aan gaan beleven.

SUPER!

Alles klopt, geen beschadigingen, kan ook niet als je ziet hoe goed ieder artikel is ingepakt maar ook de levering van de twee chauffeurs, keurig netjes. Ben zo blij met mijn eethoek en dan re bedenken dat ik straks ook nog een loungeset krijg. Zet 'm op en ga zo door!

Uitstekend!!

Hele fijne verkopers. Goed geholpen en de koffie was heerlijk!! Kortom applaus !!

zeer goed

heerlijke stoelen zitten zeer goed. netjes op tijd geleverd vriendelijke man die alles op zijn plaats zette.

Zit goed en dat is het belangrijkste.

Nog te kort in ons bezit om hierover oordelen.

Mooie stoelen, goede kwaliteit.

Ouderwets AFSRAAK IS AFSPRAAK

Een service die je tegenwoordig niet zo snel meer tegen komt!! Vanaf het bezoek tot aan de aflevering. Duidelijk en netjes een bevestiging van bestelling en betaling, de aflevering precies volgens afspraak keurig nette chauffeur die nog even net dat stapje extra doet bij de aflevering! Kort samengevat ik voel me eindelijk weer eens een gewaardeerde KLANT.

Top. Snelle levering uitstekende kwaliteit

Helemaal perfect..

Een fantastisch tuinset hebben we gekocht.

Wij zouden zeker mensen een advies geven om bij jullie eens te kijken. Je wordt er goed geholpen en een snelle levering.

Zeer vriendelijk en ter zake kundig te woord gestaan

Zeer vriendelijk en ter zake kundig te woord gestaan. Levering precies op tijd door ook al zeer vriendelijke bezorgers. Uitstekend.

Supper tuinset

Goede communicatie zeer snelle levering .supper tuinset mooi geen klachten over we gaan er van genieten .met vriendelijke groeten joke en ton

Prima stoelen en keurig op tijd afgeleverd!

Mooie stoelen voor een prima prijs, laat de zon nu maar komen!

Snelle en goede sevice

Goede service in de showroom

mooie meubels snel bezorgt.

In een mooie showroom uitgezocht, goed geholpen en snel geleverd.

Goed en snel

Aardige verkoopster Goede uitleg

Prettig en vakkundig geholpen

Prettig en vakkundig geholpen

Twas in jin woord "buutengewuen "

Twas in jin woord "buutengewuen " We binne boertjes van Zeeuwse platteland eee Aankoop gesprek, goede voorlichting gehad van dhr Pul prijstechnisch ,nette prijs Levering mooi op tijd, fijne jongens hielpen ons als "oudjes " overal mee Ons inziens 5 sterren,

De tuintafel kon snel bezorgd worden (de stoelen helaas niet). Ik vind wel dat gezien het aankoopbedrag bezorgkosten niet nodig hadden moeten zijn.

Prima set.

Ziet er goed uit en zit heerlijk.

goede service en correcte levering

2e keer dat we bij deze zaak wat kopen en wederom tevreden

Sneller dan dat je hoopt

Na een leuk rondje door de winkel in 's-Hertogenbosch, ben ik gevallen voor een mooie dining tuinstoel. het was een showmodel en nog niet op voorraad, maar levertijd zou 2 tot 5 weken zijn. In de tijd dat alles een langere levertijd heeft, ga je uit van ca 5 weken. Als de stoelen dan binnen 2 weken worden geleverd, dan is dat natuurlijk heerlijk. Zeker met de komst van het mooie weer. Echt genieten om met deze stoelen op een balkon te kunnen zitten. Chapeu voor de service en snelheid.

Precies wat we zochten. Goeie kwaliteit en snel geleverd.

Heel prettig geholpen en blij met de spullen die geleverd zijn.

Showroom in Nunspeet bezocht waar de verkoper alle tijd voor ons nam. Korte levertijd en prijs kwaliteit verhouding is dik in orde. Mooie set thuis afgeleverd zonder verdere kosten op de afgesproken tijd. Nu hopen op een mooie zomer zodat wij er veel gebruik van kunnen maken.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl