Snel contact, snelle levering

Wij hadden de bestelling gedaan en een leverdatum gekozen. Al snel kwamen we erachter dat we de leverdatum en huisnummer wilden wijzigen. 1 telefoontje later, waarbij ik niet eindeloos in de wacht werd gezet, en het was geregeld. Top service

Alert in de winkel, 2 vrolijke bezorgers en last but not least een heerlijke tuinset

Bij binnenkomst zeer vriendelijk te woord gestaan door een dame. Goed advies en slepen met alle stoelen was geen enkel probleem. Een week later werd de set geleverd, op vrijdag een tijdvak ontvangen per mail. Op de dag van bezorging (maandag) 2 super vrolijke jongens die de set netjes naar de tuin hebben gebracht. Ik kon bij ze pinnen en ik kreeg een korte instructie mee. Van A tot Z een prettige ervaring, zowel in de winkel als tijdens de bezorging. Het geld volledig waard, hartelijk dank!

perfect

Alles ging zoals gewenst. Op tijd en reuze aardige bezorgers.

Alles naar tevredenheid

Vanaf bestelling tot levering is prima gegaan

Alles mooi op tijd geleverd!

Fijn geholpen in de winkel, en geleverd volgens afspraak.

Grote keuze en vlot geholpen

Vrij parkeren voor de deur. Veel om uit te kiezen en alle onderdelen los te verkrijgen. Gratis bezorging tot op het balkon en dat allemaal volgen afspraak. Voor een ieder een aanrader. Hoort zegt het voort.

Absoluut topklasse in de ruimste zin .

Prima afhandeling van de bestelling.Duidelijke informatie over de levering datum en tijdstip. Een verademing om iets te bestellen via Tuimeubelshop. Kan het iedereen aanbevelen. Klasse

Makkelijk besteld en stipte levering

Uitzoeken op de site, bestellen en levering aan huis op afspraak. Nu nog wat warmer en dankan het genieten beginnen

In een woord geweldig, zeer vriendelijk verkoop medewerkers.

Leuk en goed geholpen in de showroom

Tijdstip van aflevering verliep niet volgens aangegeven tijdstip , te laat! Helaas geen telefonisch contact opgenomen dat ze later waren. Graag aangeven in showroom dat je het nog wel zelf in elkaar moet zetten :-). Gr. Ernst

netjes bezorgt en netjes afgehandeld

netjes bezorgt en netjes afgehandeld

snel geleverd

Het product is zoals omschreven op de site.

Super geholpen!

Als je nieuwe tuinmeubels wilt, ga dan naar Tuinmeubelshop Veenendaal en vraag naar Wessel! Supervriendelijk, luistert goed en denkt mee. Veel keus tegen vriendelijke prijzen. Wij zijn erg blij met de nieuwe tuinset! Ook dank aan Hendrik! Groet, Wim en Tamara

Ruim assortiment, voor iedereen wel wat te vinden.

Goede voorlichting en relatief snelle levering zonder aanbetalen.

Snel geleverd, zeer goede kwaliteit!

Ik heb 2 houten tuinbankjes besteld, die na 2 dagen al geleverd werden. Zeer makkelijk om in elkaar te zetten en ook een goede stevige kwaliteit. Ik weet zeker dat deze bankjes heel wat jaren meegaan.

Prachting

Heel mooie tuin tafel, en snel geleverd

Leuke aparte stoel

Stoel zit erg lekker. Ben er blij mee.

Bestelling zoals afgesproken

Op zich keurig op tijd en volgens afspraak geleverd, maar toch.... in de tuin een aantal hele grote dozen neergezet, alle verpakkingsmateriaal er nog om heen, was echt heel veel. Beetje, "wij zijn er van af en toedeledokie".....dus moesten we eerst uitpakken, controleren en vervolgens met een geheel volle auto met karton richting grof vuil rijden. Tip voor jullie, misschien tegen kleine meerprijs, spullen uitpakken, gezamenlijk inhoud controleren en verpakkingsmateriaal gewoon meenemen. Vond dit echt een afknapper!!

Gewoon fantastisch zo zou ondernemend Nederland moeten functioneren

Gewoon fantastisch zo zou ondernemend Nederland moeten functioneren

Goede service bij aankoop. Duidelijk verhaal en prima afspraak vwb bezorging

Vlot en tot the point

Goede ontvangst

Ontvangst was goed met een kopje koffie. En ze nemen de tijd voor je en laten je ook vrij om te kunnen combineren met andere stoelen of tafels

Top bedrijf.

Snelle en correcte levering. Kreeg netjes tijdstip van bezorgen door en dit klopte exact.

Goed assortiment en goede kwaliteit.

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Correcte levering en plaatsing van het tuinmeubel.

Prima winkel

Prima winkel, leuke verkoopster en snelle (gratis!) levering

Ruime keuze en goede service

Er is een ruime keuze en zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. De bezorgservice was ook meer dan prima. Alles netjes gemonteerd en al het afval weer retour genomen.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl