Aanbod, advies bij keuze, en kwaliteit zeer goed; aflevering met hindernissen.

Bij het zoeken naar comfortabele kwaliteitsmeubelen passend bij de recent aangelegde tuin waren wij positief verrast door het gevarieerde aanbod en de kwaliteit van de materialen bij de vestiging van Tuinmeubelshop in Den Bosch. Tijdens de aansluitende bezoeken werden we goed en vriendelijk geïnformeerd en begeleid naar onze keuze: een Garden Collections 5-delige Buckingham diningset. De aflevering was veel later dan afgesproken, en de vertraging werd niet aan ons gemeld. Tenslotte bleek 1 stoel van een afwijkende kleur, en ontbrak er 1 rugkussen. Dit wordt in een toegezegd service-bezoek opgelost. Logistiek is er ruimte voor verbetering, maar uiteindelijk toch een positieve totaalscore door de advisering en meubels zelf.

Prima aankoop

Goede kwaliteit

mooi product gekocht en vlot en vriendelijk behandeld

Heel mooie tuinmeubelshop met een ruime sortering en vlot, en vriendelijk personeel. Na bestelling van de tuinstoelen werden die snel en netjes afgeleverd.

Goede Service grote keuze

Met vragen direct en snel beantwoord voor mijn volgende aankoop weer bij Tuinmeubelshop

Mooie makkelijk in elkaar te zetten meubelen

Mooi spul veel al in elkaar, goede prijs en snelle levering. Heel tevreden.!

voldoende keus tegen redelijke prijs

goede zaak met vriendelijk personeel

Prettige ontvangst en vakkundig geholpen

Ruime keuze en geslaagd met aankoop

Een prima produkt. Een snelle levering. Ze houden zich netjes aan de afspraken.

De tuintafel ziet er prachtig uit. Precies zoals die werd omschreven.

Uitstekende service

Nadat er iets mis was gegaan bij het inplannen van de levering werd ik direct gehaald voor een nieuwe afspraak

Geweldige keuze vlotte levering

We zijn prettig ontvangen goed voorgelicht en een mooie set met nog twee losse stoelen besteld. Vlotte levering door aardige chauffeurs Wij zijn tot op heden zeer tevreden Alleen de levering van meer zon moet nog komen.

Prima geholpen in de winkel en ook de levering prima.

Mijn naam is Rob en Tuinmeubelshop is TOP!

Standenstoel besteld in Veenendaal. Vriendelijke verkoper die niet moeilijk deed over de gratis bezorging! Vlot geleverd en mooi passend bij de overige tuinmeubelen. Aanrader!

prima verzorgd

alles verliep als afgesproken

Super service, prachtige tuinset, mooie prijs

Heel fijn geholpen! Zowel tijdens het winkelen als bij het bestellen. Ook qua leveren was alles mogelijk. Mooie zaak in de Cruquius, veel keuze en mooie prijzen. Heel blij met onze nieuwe set. Het zonnetje kan gaan schijnen!

Subliem, top, en door een uitstekende goede, en gezellige verkoper geholpen.

Mijn ervaring, was gezellig en een zeer prettige verkoper. Geduldig, goede uitleg. We mochten alle tijd nemen om proef te zitten, met een heerlijk kopje koffie. Snelle levering, alles goed afgeleverd. Top . Komen zeker nog een keer terug.

Mooie tuinset

Blij met de tuinset, goede prijs en kwaliteit.

Geweldig geholpen, en supersnel geleverd

Kundig personeel, en snel en keurig afgeleverd

Goed geholpen in de winkel. Snelle levering. Keurig geholpen. Super mooie bank.

Een aanwinst op ons terras! Laat het voorjaar maar beginnen!

Keurig net bedrijf, snel geleverd!

Gewoon goed

Vriendelijke verkopers ze hebben alle tijd En de bezorging was ook goed en op de afgesproken tijd

Fijn en goed geholpen

Goed advies en de tijd gekregen om te bekijken, te zitten en te besluiten zonder enige opdringerigheid.

Hoewel we lang hebben moeten wachten doordat er geen containers beschikbaar waren zijn we gisteren verblijd met onze tuinset. En ook gewoon voor de afgesproken prijs, ondanks dat alles duurder is geworden. Super service van Tuinmeubelshop

Klant vriendelijk

Prettig geholpen en snel geleverd

Kon beter

Het enige wat ik wil zeggen is dat ik bij de bezorging een tijdvak heb gemist. De bezorgers stonden plotseling voor de deur. Ze hebben geluk gehad dat ik thuis was. Maar voor de rest was alles prima.

Goed afgeleverd

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl