Prima en prettige service met een uitstekende kwaliteit prijsverhouding

Wij gingen eigenlijk naar de tuinmeubelshop in Gouda om ons te oriënteren voor de inrichting van ons balkon, maar de prettige en prima klantgerichte benadering en ondersteuning van het deskundige en gastvrije personeel zorgde ervoor dat wij direct zijn overgegaan tot koop. Ook de professionele stipte bezorging bevestigde onze indruk van de tuinmeubelshop als een bonafide en aanbevelenswaardige professionele organisatie.

Fijne en goede service

Set gekocht paste niet voor levering naar winkel terug, na overleg zeer prettig geholpen aan een andere set.

exrdtghjmok

We zijn er prima geholpen (Sliedrecht) We hopen dat de prijs/kwaliteitsverhouding goed is en blijft maar, om bij bejaarde mensen zoals wij 's morgens om 7:10 de spullen te bezorgen is wel erg vroeg.

Mooie collectie tuinmeubelen.

Fijne ruime winkel met veel keuze. Snelle levering.

Degelijk

Zowel. Verkoper als chauffeur goed geholpen een min puntje is dat je met heel veel karton zit zou mooi zijn als de chauffeur dit mee nam mvgrjohan en zeker als je op leeftijd bent al dat gesleep dan

Prachtig lounge set, aanwinst voor de tuin

Ruime keuze, goed advies. Erg tevreden, behoudens het zelf uitpakken, waardoor je met een extreme hoeveelheid karton zit.

Na ruim een half jaar vertraging kreeg ik een beschimmelde tafel.

Na goed overleg met de Klantenservice wordt er nu gewerkt aan een oplossing die voor iedereen goed is. Ik hoop een een snel en goed resultaat.

alles volgens afspraak

geen enkele opmerking

Geweldig uitstekend

Koud biertje smaakt heerlijk in ons nieuwe zitje.In een wordt geweldig.

Superfijne ervaring

De mijnheer die ons hielp was behulpzaam maar niet opdringerig. De te kopen tuinmeubelen van goede kwaliteit en smaak maar zeker niet te duur. Ook de mannen die het kwamen afleveren waren erg klantvriendelijk en behulpzaam.

Goede en eerlijke service

Lounge set en tuintafel met stoelen gekocht. Tijdens het bestellen was aangegeven dat de levering van de stoelen lang zou duren ( ivm Corona) Hierover is gelijk gecommuniceerd en we zijn ook elke keer op de hoogte gehouden betreft de levering. Stoelen zijn geleverd volgens de verwachte planning. Mooie en degelijke stoelen en tafel en loungeset. Aanrader

Goed geholpen.

Verstelbare diningstoelen besteld. Had twee keuzes, alleen kon de ene niet in de winkel bekijken. Toch besteld, had uiteindelijk toch liever de andere, is zonder problemen omgeruild.

Een prima ervaring!

We werden ontvangen door een heel aardige jongedame, die ons rustig liet kijken en op onze vragen vlot en goed antwoordde. Onze keuze werd vervolgens binnen een paar dagen heel correct geleverd. Inmiddels hebben we heel tevreden al twee middagen op onze nieuwe stoelen in het zonnetje gezeten.

Klantvriendelijke, vakbekwame en duidelijke communicatie!

Zowel de verkoop in de showroom in Kesteren, het mailverkeer over de levering en de thuisbezorging van de tuinset getuigden van klantvriendelijkheid, vakbekwaamheid en professionaliteit!

Tuinset Coco netjes afgeleverd door vriendelijke bezorgers deze merkte dat de glasplaat van de tafel stuk was nam direct actie door dit door te geven een week later werd de tafel geleverd dus wij zijn heel ontevreden

Prima advies en vlotte levering

Vriendelijke verkoopmedewerker die het verschil kon maken. Blij dat we niet online hebben gekocht.

Vriendelijk personeel, doen echt hun best voor je.

Goede service en mooie produkten

Positief

Goed geholpen in Veenendaal. Levering goed verlopen.

alles keurig in orde

vriendelijke man bij aflevering de stoelen zitten comfort tabel kortom zeer tevreden

Alles 100%

Uitstekend geholpen en alles keurig geleverd volgens afspraak

Mooie winkel, behulpzaam personeel, veel keus, afspraken zijn 100% nagekomen.

Prima winkel om je loungeset te kopen.

Helemaal blij mee. Prachtige tuinset + schommelstoel helemaal naar verwachting .

op het afgesproken moment geleverd en prima afgehandeld.

heel tevreden met mijn tuinset. goede prijs en kwaliteit verhouding. Heb meteen heerlijk in de zon gezeten op mijn bank.

Kan niet beter

Super ! Goed geïnformeerd over levering, Komt afspraken na !!

Geweldig bedrijf

Een zeer vriendelijk en betrouwbaar bedrijf en ze helpen erg goed, nemen alle tijd voor je en komen hun afspraken nauwgezet na!!!!!! Een bedrijf met goede service De stoelen en tafels zijn van zeer goede kwaliteit EEN BEDRIJF DAT WIJ GRAAG AANBEVELEN!!!!

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl