prima winkelervaring

ruime keuze aan tuinmeubelen. De verkoper was vriendelijk en had verstand van zaken. De koop was dan ook snel gesloten. De artikelen werden gratis geleverd. Dat was het dan ook. De medewerkers hebben de tuinstoelen wel uitgepakt, maar vervolgens lieten ze ons zitten met een mega grote doos waar we geen kant mee op konden. Wij zijn niet gewend dat de verpakking niet mee wordt genomen, dus dat was een vreemde en onaangename ervaring. Op dat punt kan er nog wat verbeterd worden, maar het belangrijkste is dat wij heel blij zijn met onze tuinstoelen.

Vorig jaar een lounge set gekocht en later bleek deze uitverkocht te zijn . Naar de winkel in Den Bosch teruggegaan en daar werd ik goed geholpen. De verkoper vond het erg vervelend. In januari terug geweest om hem wederom weer te bestellen. Dezelfde verkoper had dit in zijn telefoon gezet , en van de week kwamen ze de stoelen brengen. Dus toch nog goed gekomen

Wij komen terug.

Wij werden heel vriendelijke geholpen.

Uitstekende ervaring!!

In de showroom prima geholpen, daarom was het voor ons duidelijk dat we de juiste keuze hadden gemaakt met de Tuinmeubelshop. Ook de bezorging vandaag was top. Op tijd en de mannen hebben de tafel keurig op zn plaats neergelegd. Raad iedereen de Tuinmeubelshop aan !!!!!!

Prima geadviseerd

In de vestiging in Utrecht werden we uiterst vriendelijk ontvangen. De mogelijkheden werden goed duidelijk gemaakt en ook een andere tafel kwam vanuit de andere hoek van de zaak om te kijken wat het beste staat. Onder het genot van een kop koffie konden we een prachtige set scoren. En dan de levertijd ……. Binnen een week in de achtertuin afgeleverd. Kortom prima geregeld en nu genieten

Het kon niet beter

Prima ontvangen in de showroom, goed geholpen en alles afgehandeld zoals afgesproken inclusief de levering

Uitstekend daar zijn geen woorden voor

Goed en snel geholpen

Tuinset uitgezocht, deze werd al binnen een week bezorgd. In de winkel werden we vriendelijk en snel geholpen. De gene die ons kwam helpen wist waar hij het over had dat was ook wel erg fijn. De gene die de set kwam bezorgen waren ook erg vriendelijk en behulpzaam. Omdat het een zware tafel was meten hij alles goed uit hoe hij moest staan. En dacht ook goed mee

Behulpzame ontvangst in beide shop die we bezocht hebben, Veldhoven en Den Bosch.

Eerst naar Veldhoven gereden maar dan stonden jammer genoeg niet de stoelen die we gehoopt hadden. Daarna naar Den Bosch gereden en daar was de keuze groter en hebben daar dan onze stoelen besteld. Jammer dat er van de decoratie niets te koop was, anders hadden we nog een grote vaas bijgekocht, maar dit kon niet. Vriendelijke en behulpzame dame (Den Bosch) en heer (Veldhoven).

een goed adres voor tuinmeubelen.

De service in de showroom was zoals deze behoort te zijn dus goed. De levering op de afgesproken datum was keurig op tijd nl. in de ochtend om 07.55 uur.

Zeer goede service

Je hebt een ruim aanbod. Bestellen ging eenvoudig. Ons louncheset werd daarna keurig op de afgesproken tijd afgeleverd. Wij kunnen nu genieten van en in onze tuin.

Product voldoet aan de verwachtingen. Daarnaast was de levering fijn en duidelijk aangegeven

Prima.

Keurig product, snelle levering en goed verpakt.

Helemaal geweldig.

Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop bij de tuinmeubelshop. Alles volgens afspraak en keurig op tijd afgeleverd. Alles keurig op de plaats gezet en de verpakkingen etc. ,meegenomen.

Helemaal top en beste prijs!

Super service met afspraken die worden nagekomen. En met afstand de beste prijs. Wij zijn heel tevreden. Achteraf is was het met 4 season outdoor wellicht wel de moeite waard geweest om de uitgebreide afleverservice te kiezen. Anyway, wij zijn heel tevreden.

Echt een geweldige ervaring , fantastisch

Mooie tuinmeubelen goede kwaliteit

Vriendelijk personeel, die behulpzaam en deskundig advies geeft. Goede service. Top

Goede meubels voor mooie prijs

Goede ontvangst, komen afspraken na, snelle levering.

Geweldig zo blij met mijn tuin set

Goed geholpen in de winkel en keurig met mail op de hoogte gehouden voor de levering. Ben er erg blij mee

Duidelijk en alles volgens afspraak ‼️

De schroeven waarmee de poten aan de tafel gezet liepen niet erg soepel maar verder alles ok !

Klantvriendelijk

Bij binnenkomst vrij snel geholpen en advies gekregen. Tijdens maken van beslissing kreeg ik wat te drinken.

Kwaliteit voor goede prijs

Na prettig telefonisch kontakt online besteld. Bezorging keurig op tijd en correct afgehandeld. Kwaliteit en service zeer naar tevredenheid.

Snel geregeld en goede klachtenservice!

Tuintafel online besteld (veruit de goedkoopste ten opzichte van andere leveranciers). Bevestigingsmail kwam niet aan, maar prima geholpen door de klachtenservice. Levering probleemloos verlopen.

Super service

Super vriendelijke verkoper en super goede service wij prijzen jullie zeker aan

degelijke mooie kwaliteit tuintafel

Snelle levering, eenvoudig te monteren. Een stevige mooie degelijke tuintafel.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl