Kortom een tevreden klant.

Goede prijs kwaliteit. Accurate en snelle levering door vriendelijk personeel.

Super (snelle) service

Zeer goed en vriendelijk geholpen in de showroom van Sliedrecht. Levertijd van 3 werkdagen! Ook de bezorgers waren onwijs vriendelijk en hebben de set netjes in elkaar gezet, gevraagd waar hij geplaatst moest worden en alle dozen weer meegenomen. Wij hebben de San Francisco tafel en het bijbehorende bankje gekocht, samen met de Coco Leonardo dining stoelen, het is super mooie en hoogwaardige kwaliteit. Ik raad tuinmeubelshop absoluut aan !

Prima service en mooie tuinmeubelen

Prettig ontvangst in de ruime showroom. Er is volop keuze en alle combinaties zijn mogelijk. Na een goed gesprek een keuze gemaakt. Levering zoals afgesproken. De loungeset was erg goed verpakt en daardoor onbeschadigd. We zijn er blij met onze nieuwe loungeset. Laat de zon nu maar komen :-)

word prima geholpen

Door dat ik geen trap kan lopen brachten ze de meubels naar beneden. Prima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Echt top

Snelle service, aardige bezorgers en mooie prijs kwaliteit verhouding.

Geweldige service en een waanzinnig mooi product geleverd!

Fijn geholpen in de winkel, duidelijke communicatie, goede service en het product is erg mooi!

Zeer klantvriendelijke leverancier! Leuke man die het bankje voor mij in de gang wilde zetten. Daarnaast is het bankje van goede kwaliteit. Mvg l. Van der haven Een zeer tevreden klant!

Prachtige tuinset! En snel bezorgd!

Online een schitterende tuinset besteld, de Coco Spiaggia. De set voldoet volledig aan de verwachtingen. Het heeft een luxe, rijke uitstraling in onze tuin. We zijn er erg blij mee en familie en vrienden die langskwamen waren, afzonderlijk van elkaar, erg complimenteus over deze tuinset. Goede reclame voor jullie bedrijf dus!

Goed geholpen!

We hebben in Den Bosch tuinmeubelen uitgezocht en zijn daarbij uitstekend geadviseerd door de verkopers. Onze vragen over de meubelen en het beznorgen (op Texel!) werden duidelijk en helder beantwoord. Maandag kwamen 2 aardige bezorgers de meubelen op Texel afleveren. Later, bij het in elkaar zetten, ontdekten we een paar problemen. We zijn vriedelijk en begripvol geassisteerd door de klantenservice en hebben de problemen nu neergelegd bij de service afdeling. We rekenen erop dat we daar net zo goed en positief geholpen worden als bij in de showroom en bij klanten service.

Prettig geholpen Snelle levering Levering volgens afspraak

Heel snel geleverd door een ontzettend vrolijke, vriendelijke jongen. Alle lof!

Vriendelijk geholpen en goed advies .

Ontzettend vriendelijk geholpen en goed advies.

De ontbrekende onderdelen via de winkel in bergen op zoom gelijk kunnen halen. Dat scheelt weer een hoop gedoe met invullen op website en foto’s, en het is gelijk geregeld.

Zeer goed prima !

Prima volgens afspraak en netjes geleverd op datum en betaalbare kwaliteit

Mooie loungebank

Fantastische bank die een prima plek heeft gekregen. Levering keurig volgens afspraak. Laat de zomer maar komen !!!!!

Mooie robuuste tafel.

Eenvoudig in de montage ( wel met twee personen ) Het is een mooie tafel waar je met 6 personen aan kunt zitten. Het is een sieraad voor mijn tuin. Het enige probleem is, dat ik er nu 3 tuinstoelen bij moet kopen. Ik had er 3 maar dat is voor deze tafel niet genoeg. Textileen inklapbaar.

vakkundig, vriendelijk, veel keuze, en wij o zo vrolijk toen alles keurig op zijn plaats stond......

wij zijn heel blij met ons prachtige tuin set. We hebben nu geen tuin meer , maar op ons balkon komt het ook goed uit. Wij hopen er een lange warme zomer van te kunnen genieten en na deze nog vele. Vriendelijke hulp in de showroom en vriendelijke heren die het kwamen bezorgen en in elkaar zetten. We gaan reklame maken

Uitstekende service en levering!

Prima service en levering op een zelf gekozen datum!

Fijne verkoopster Anja Lukasse

Door goed advies hebben we nu precies het juiste tuinmeubel goed bezorgd en goed ingepakt,groetjes Frans en Riky

Zeer goede service

Zeer goede service

In een woord toppie

Mijn bestelling is met grote zorg geleverd en was zo in mekaar gezet fijne kussens zeer tevreden

prima levering

snel en correct geleverd. Mooi tuinset.

Ik ben heel blij met de tuinmeubelen en ze hebben de storm door staan

Heel tevreden kan er ook nog in slaap vallen

Geweldig!

De levering was uitstekend. Afgesproken tijdstip, alles wordt keurig opgebouwd en neergezet. Het beschermingsmateriaal wordt keurig meegenomen en afgevoerd. Kortom, dik tevreden.

Mooie tafel

Top tafel maar ook goede hulp als het nodig is bij het bestellen

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl