Gewoon goed.

Goede verkoper en prima bezorging. Dank!!!

past heel goed qua kleur en afmeting heel goed bij onze tuinstoelen en op de teras.

In de winkel heel fijn geholpen met een kop koffie. Vriendelijke verkoper met kennis

De bezorging ook perfect. Alles super goed ingepakt. Jammer dat de dozen niet werden mee genomen.

Zeer vriendelijk en behulpzaam in de winkel van Bergen op Zoom

Omdat er een beschadiging aan de loungeset was zijn we teruggegaan naar de winkel waar we zeer goed geholpen zijn. Ook via mailcontact tot nu toe netjes behandeld .In afwachting van een nieuwe loungeset tot nu toe zeer tevreden. Deze wordt binnen een week thuisgebracht

Goede geholpen in de winkel, fijne service.

Veel keuze. Snel geleverd. Ben heel blij met de Loungeset en Bartafel en barstoelen.

Gewoon mooie zaak. Goede spullen. Goed geholpen en bizar dat je niks hoef aantebetalen. En daarna telefonisch 2 stoelen erbij. Rop

Prettig contact met de medewerkers

Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Veel keuze. Snelle levering. Wij zijn blij met onze nieuwe loungeset.

Geweldige service en prachtige tuinmeubelen!

In een paar woorden : Klantvriendelijke, efficiënte, meedenkende en goede service. En bovenal mooie duurzame kwaliteit tuinmeubelen.

Keurig volgens afspraak, top

Duidelijke webshop, netjes contact gelegd voor de aflevering en op de dag zelf netjes gebeld door de chauffeur.

Geen wolkje te bekennen in mijn contact met Tuinmeubelshop

Ik ben gewoon blij geworden vanaf het bestellen in de winkel bij een ontzettend aardige mevrouw t/m de aflevering door 2 aardige jonge mannen die mij veel zon toe wensten. Nou dat doe ik jullie bedrijf bij deze ook. Hartelijke groeten, Leo

Fijne ervaring

Goede hulp en service in de winkel en thuis bezorgd volgens afspraak.

Geheel naar mijn wensen

Goede behandeling, goede afhandeling van de bestelling. Voldoet geheel aan mijn verwachtingen.

Top de Tuinmeubelshop!

Ik had in juni een stoel gereserveerd omdat de stoel toen uitverkocht was.Afgelopen week belde de Tuinmeubelshop dat de stoel weer op voorraad was.Ik kreeg de stoel tegen de oude prijs en hij werd snel geleverd... Helemaal top!

Rustig en gezien worden

Ik zag een stoel die ik leuk vond , kreeg gerichte aandacht en mocht hem thuis uitproberen, was heel fijn en gelijk 4 besteld , heel blij mee

Vakkundige verkopers en perfecte leveringen

Verkoper weet waarover hij praat adviseert en toont alternatieven. Het transport van 2 leveringen netjes in een tijdblok aangegeven en een half uur vooraf ook nog telefonisch gemeld.

Alles is klasse afgeleverd en verzorgd.

Zowel de tuinsets als de voet en de hoezen zijn naar alle tevredenheid afgeleverd.

Mooi produkt voor een mooie prijs!

Fijn geholpen in de winkel. Super aardig iedereen. Goed advies gekregen! Hebben mooie stoelen in leuke kleuren en gaan daar als het mooi weer wordt heerlijk van genieten!!!!

Fijn geholpen in de showroom in Sliedrecht, levering op de afgesproken dag en tijd.

Vriendelijk geholpen en goed geïnformeerd.

2 x de showroom bezocht, waarbij wij vriendelijk werden geholpen, maar ook vrijblijvend konden rondkijken. Omdat we na ons 1e bezoek vervolgens thuis met behulp van de website al nagenoeg onze keus hadden bepaald zijn we bij ons 2e bezoek ook vrijwel meteen tot de koop overgegaan. De levering was heel snel en werd ook weer door nette en beleefde jongens gedaan. We zijn heel blij met de set en hopen er nog jaren plezier van te hebben.

Mooi product, goede service!

Mooie stoel, zit heerlijk en product werd snel en netjes geleverd

Goed advies, prima service!

Goed advies, prima service!

Alles goed geregeld en bezorgd

Goede afhandeling en contact

Eindelijk gevonden wat wij zochten!

Mooi assortiment tuinmeubels. Vooral fijn dat er ook wat minder standaard sets worden aangeboden. Hier eindelijk geslaagd na lang zoeken! In de winkel vlot en persoonlijk geholpen, wordt echt tijd voor genomen. Wel lang moeten wachten (iets met een boot die in het kanaal vast lag) maar dat kan de winkel niet aangerekend worden en werd al voor de koop aangegeven. Ze boden hierop een vrijblijvende koopovereenkomst aan. Netjes! Kwaliteit van de meubels is, zoals je mag verwachten voor dat geld, en dus prima in orde. Levering door eigen bezorgdienst ook netjes en vlot geregeld.

Heel vriendelijke mannen alles keurig opgeruimd.

Heel vriendelijke heren.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl