Heel vriendelijke mannen alles keurig opgeruimd.

Heel vriendelijke heren.

Goed assortiment en snelle levering

Na even in de winkel rondgekeken te hebben hadden we een set geselecteerd. Gauw thuis nog alles uitgemeten voor de zekerheid en de volgende dag de bestelling doorgebeld. Die kon de eerstvolgende maandag al geleverd worden, en dat ging helemaal goed. Prettig contact gehad ook tijdens het hele proces

heel blij

Omdat wij van belgie zijn had ik eerst een paar vragen gesteld via schat waar ik meteen heel goede reactie kreeg. Wij zijn naar de winkel geweest waar we echt goed ontvangen zijn geweest en op alles een antwoord kregen ,we hebben dan ook een bestelling geplaats. De levering thuis verliep heel vriendelijk en vlot bedankt jongens het was toch een zware granieten tafel van 3meter. Wij raden jullie iedereen aan ,doe zo verder wij zijn super blij met onze aankoop

geef een acht

goedemorgen ben heel blij met mijn relax stoel hoop dat ik hem heel gauw kan gebruiken op balkon

Top tafel. Snel en in goed overleg geleverd

Prima overleg en service. Snel geleverd. Mooi product.

Zeer tevreden.

In de winkel in Den Bosch zeer vriendelijk en goed geholpen. Ruime keuze. Onder genot van een bakje koffie goede uitleg gehad over alle mogelijkheden en het samenstellen van onze set. De dagen voor de bezorging update mails gehad over de bezorging en waren mooi op tijd. Bezorging ging vlot en de mannen waren zeer vriendelijk. Zeer blij met onze set, laat de zon en het mooie weer maar komen!

Mooie meubels en super bezorgers, erg behulpzaam

Goed geholpen in de winkel en mooie tuinmeubels voor een scherpe prijs!

toch probleem opgelost na lang geduld

na heel veel communiceren en voorstellen waar ik niks mee kon ,is er iemand anders aan het roer ,die de klachten wel heeft opgelost van onze in elkaar gezakte en verschoten tuinkussens dus na 2,5 jaar nu nieuwe kussens, wel tegen een x bedrag van onze kant, maar die man kwam het wel persoonlijk thuis bezorgen .dus al met al goed opgelost

Overzichtelijke webshop , snelle levering

Duidelijke omschrijving van de producten met de juiste maten. Tijdens de bestelling kun je zelf een datum kiezen voor aflevering

Klantvriendelijk

Op mijn gemak kleine tafel met 2 stoelen uitgezocht. Geen probleem om diverse stoelen bij de tafel te plaatsen ivm zithouding!

Professionele, efficiënte service

Buiten de mooie producten, doet de professionele service en gastvrijheid ons steeds terug komen naar uw bedrijf.

Een geweldige tuinbank

Zeer fraaie degelijke tuinbank voor een goede prijs en goed en vriendelijk geholpen door verkoper

Goed geregeld

prima verkoper - prima afhandeling en bezorging

we wilden gaan vergelijken, maar na een 2e bezoek elders wisten we het al - de loungeset van Tuinmeubelshop kwam als beste uit de bus qua kwaliteit en prijs

Klantvriendelijk en behulpzaam.

Grote winkel met veel keus. Goede prijzen. Personeel zowel in de winkel als bij de administratie zeer behulpzaam. Bezorging thuis prima geregeld. Blij met onze aankoop.

Mooie loungeset en tuintafel met 2 stoelen

Mooie loungeset en tuintafel met stoelen. Fijn geholpen in zaak in Nunspeet en later in Cruqius. Bezorging ook top

Wij zijn heel goed geholpen in de vestiging in Gouda. Geen enkele moeite was teveel. Goede uitleg over de diverse materialen.

1 dingetje. In eerste was de bestelling niet goed doorgekomen. Na mail werd dit opgelost. Geen 3 dagen maar de bezorgers er vriendelijk

Goed geholpen,!! Blij met mijn tuinset!

Uitstekkende service , netjes thuisgebracht, heel blij mee.

prachtige stoelen besteld, netjes thuis afgeleverd op de afgesproken tijd. Heel blij mee

Ruim assortiment, goede prijs en snelle levering.

Gekozen uit een ruim assortiment tafels en stoelen. Zeer snelle levering. Bij het in elkaar zetten van de tafel bleek 1 spijl iets verbogen te zijn. 2 zaterdagen na melding kwamen 2 monteurs met nieuwe tafel, maar dat vonden wij, wanneer zij de spijl recht konden krijgen, niet nodig. Deze vakmannen hebben keurig wek verricht en konden de nieuwe tafel weer meenemen! Hulde voor snelle reactie en service Wouter , Zuidlaren

Netjes alles op tijd geleverd

De loungeset is op tijd geleverd, maar staat nog in dozen in de garage. In het voorjaar als het mooi weer is zal de loungeset op het terras worden geplaatst.

Helaas wel lange levertijd maar de service eromheen maakte veel goed. Mooie kwaliteit meubels.

Keurige bezorgers en gedaan wat moest uitpakken en het karton mee.

Keurige bezorgers en gedaan wat moest ingeklaard zetten en het karton mee nemen. Waren vlot klaar wat echt TOP

Prachtige meubels en een super service

Mooi bedrijf, met groot assortiment en goede bediening. Levering volgens afspraak aanrader.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl