Online goed geslaagd Aardige behulpzaame bezorging

Aardige mensen en behulpzame bezorging

Zeer snelle reactie na verkeerde levering.

Na het leveren van een verkeerd kussen bij mijn tuinset, is er via de mail zeer snel gereageerd. Binnen 3 dagen had ik het goede kussen in huis!

In één woord een fantastische service!

Ik ben zeer prettig geholpen bij de aanschaf in de showroom en ook de aflevering en montage waren keurig op tijd en naar volle tevredenheid!

Ruime keuze en scherpe prijzen!

Showroom in Veenendaal bezocht, staat genoeg om je goed te kunnen oriënteren. Personeel is vriendelijk en denkt graag mee. Bezorging verloopt goed en duidelijk, keurig bericht over de bezorgtijd.

Prima.

Mooie zaak en de meubels ruim neergezet.

perfect geregeld

Na mijn bestelling waren de tuinstoelen precies op de tijd die was aangegeven bij mij thuis

Goede prijs en kwaliteit verhouding

Vriendelijke ontvangst, goede informatie en service. De door ons gekochte parasol en opbergbox werden snel op de door ons gewenste dag geleverd.

Gewoon weg fantastisch

Onze ervaring is in 1 woord fantastisch. Een fijne winkel met ruime keuze aan tuinmeubels. Nadat ik een advertentie op Facebook voorbij zag komen zijn wij naar Almelo gereden en hebben de winkel ( 1 van de 12 die er zijn) bezocht om te kijken of ze een loungeset set hadden voor onze serre. Al vrij snel hadden wij onze loungeset gevonden en met behulp van het personeel hebben we hem gekocht zoals we die voor ogen hadden. Na nog even verder gekeken te hebben zijn we ook geslaagd voor een nieuwe tuinset. De levering van de loungeset is inmiddels gebeurd,en de tuinmeubels worden later geleverd. We zijn erg prettig geholpen door het personeel. Voor ons was het zeer geslaagd, en voor de prijs/ kwaliteit is het zeker een aanrader om te gaan shoppen bij Tuinmeubelshop.

gastvrij geholpen in de winkel

gastvrij, veel keuze.

Tot nog toe tevreden over de levering, even wachten hoe de schade afhandeling verloopt.

Levering correct en op tijd, keurig verpakt. Helaas had 1 van de stoelen schade. De communicatie hierover verloopt correct maar we moeten nog wel 3 weken wachten op vervanging v d stoel.

Uitstekende service

Goed geholpen in de winkel en de levering snel en perfect zoals ik dat mag verwachten van een professioneel bedrijf.

Fantastisch geholpen

Op de dag van verzending zag ik dat er een foutje in de bestelling zat. Gelijk gebeld en vriendelijk te woord gestaan. Bestelling is gelijk gewijzigd en ‘s middags had ik gewoon de juiste bestelling. De kussens van de loungeset zijn heerlijk dik en de banken staan geweldig bij onze licht grijze tegels.

Logistiek is niet top

Tot aan de levering verliep alles uitstekend een dikke 10 maar bij de aflevering ging het grondig fout. Men zou donderdag leveren en plots werd dit maandag, maandag belde de expediteur dat het dinsdag ging worden. Uiteinfelijk werd het maandag. Eerlijkheidshalve moet ik erbij vertellen dat ik een compensatie kreeg voor de geleden schade. Het blijft wel jammer anders vijf sterren. Frank Van der Steen Belgie

Heel fijn geholpen in de winkel en ook de bezorging was perfect!

Een echte aanrader om hier naar toe te gaan als je tuinmeubelen zoekt.

Ontspannen

Ontspannen en ongedwongen rustig rondkijken met ruime keus. Daarna duidelijk geïnformeerd waarna een bestelling geplaatst en binnen 3 werkdagen, volgens afspraak, keurig geleverd.

Goed advies en service, snelle levering

De tuinmeubelen werden volgens afspraak snel geleverd. De medewerker is zeer vriendelijk en heeft de meubelen volgens afspraak deskundig in elkaar gezet. Top service!

Werden vakkundig en op een fijne mannier geholpen,en zijn nu blij met een mooie tuinset.

Zie hierboven

Heel prettig geholpen

Ik kan niet anders zeggen dat we heel goed geholpen zijn. De lounge set plus de tafel met stoelen staan erg mooi in ons prieel.

Geweldige klantditie en snel geleverd

Mooi !

Nadat we 2 jaar geleden zo goed geslaagd waren voor een loungeset bij de tuinmeubelshop in Sliedrecht, was het ,nu we een nieuwe tafel en stoelen nodig hadden , niet zo moeilijk waar we moesten zijn . Weer zo goed geholpen, en weer super geslaagd ! Op maandag gekocht , en vrijdag stonden ze al kosteloos voor de deur voor bezorging. Er werd zelfs opgemeten waar de granieten tafel moest staan ( doen we namelijk niet 1,2,3, zelf meer met dat gewicht ☺️) en geholpen met uitpakken. Super service, en onze tuin is een plaatje !!

Ben heel tevreden over de hele aankoop....

Vriendelijk personeel, goed advies, snelle aankoop, heel tevreden, keurige bezorger, heel blij met de loungeset, geniet er nog volop van ...

Top loungeset voor een prima prijs

Prachtige loungesets voor redelijke prijzen. Wel jammer dat de goedkopere sets alleen on line verkrijgbaar zijn. Die kun je dus niet in de showroom bekijken.

Prachtige meubels van top kwaliteit

Wij hebben na lang zoeken een mooie onderhoudsvrije eettafel met 6 stoelen gevonden. In de showroom ook nog gevallen voor een loungeset omdat deze zo ontzettend lekker zat. De showroom is overzichtelijk, het personeel is vriendelijk en kundig. Aflevering verliep spoedig. Kortom een hele prettige ervaring bij de Tuinmeubelshop.

goede service

Maandag gekocht en donderdag bezorgd in ons chalet op de camping. Geweldig.

Wel duur maar mooi artikel!

Een mooi en duurzaam artikel, past goed bij onze (teak)houten buiten eethoek!

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl