goede service en levering op afgesproken tijd

Op internet de tuinmeubekshop gevonden Goede keuze

Het meubel super, maar de service belabberd!

Het meubel is super, echter hadden we 1 beschadiging. Let wel: in mei geleverd (12-5). Dit zou opgelost worden, we zitten nu in augustus en nog niets opgelost. Ik moet zelf overal achteraan gaan, er worden dingen beloofd die niet na worden gekomen, er komt geen communicatie vanuit hen (enkel wanneer ik weer naar de stand van zaken vraag). Meerdere malen aangegeven dat ik het jammer vind hoe dit verloopt en ik iets meer service had verwacht. Service is echt belabberd. Ga er zelf maar weer achteraan bellen.

Nette levering

Zeer nette en correcte levering. En snel

Uitstekend geholpen

De keuze is reuze en met een goed advies een mooie set aangkocht

Mooi materiaal

Hebben 1,5 uur moeten wachten op levering. Zou om 7.00 zijn, vervoerder was er om 8.30

Precies zoals je het graag ziet

Zowel de begeleiding bij de koop als de levering en contact met de serviceafdeling verliep soepel en vlot. De geleverde produceten voldoen volledig aan onze verwachtingen. Kortom: een aanrader!

Super!!

Vriendelijk ontvangen en geholpen. Netjes op tijd bezorgd. Prima zaak in Nunspeet

goede service!

Heel vriendelijke, toffe jongens die geleverd hebben, is voor ons ook leuk, de bestelde tafel is zoals we ze wilden, kortom, super !!!!!

Zeer tevreden,na 1 week staat alles in de tuin

Rustig kijken en meubels ervaren

In de showroom hadden we rustig de tijd om de tuinmeubels te zien en ervaren. Groot voordeel dat er naast de webshop een showroom is om even te kijken hoe een set er precies uitziet en hoe het zit. Hierdoor sneller een keuze kunnen maken.

Vriendelijke verkoper met eerlijk advies ; goede producten en snelle levering.

We hebben rustig rond kunnen kijken. De verkoper bood ons koffie aan. De kinderen kregen limonade met iets lekkers er bij. Ze konden daar heerlijk spelen. De verkoper gaf ons goed advies toen wij er om vroegen en was erg vriendelijk. Alles perfect afgehandeld. Snelle levering

Geweldig om er je tuin zet en dergelijke te kopen wij gaan jullie zeker aanraden bij familie vrienden en buren ga svp zo door m vr gr Hennie en Gerard bosvelt telefoon 0623237242 vast bedankt voor u moeite

Heel fijn!!

Fijne mensen; goed geholpen en snel geleverd!!

Blij met deze tuinset

Goedemorgen, Vorige week is mijn tuinset geleverd. Een prachtig tuinset met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Erg blij mee. Ik werd goed en deskundig geholpen in de winkel in Nunspeet. Door de ruime keuze werd het er niet makkelijk op. De goedkopere tuinsets waren wat beperkt, maar 1 sprong er uit en was de keuze snel gemaakt. Door coronacrisis en de beruchte (vastgelopen) Evergiven Schip was er vertraging in de levering, wat ook meteen kenbaar werd gemaakt. Hierdoor kwam ik niet voor verrassingen te staan. Helaas was er bij levering wel een misverstand. De opgegeven leverdatum werd genegeerd en kwam de tuinset een paar dagen eerder, deze dag was ik niet thuis en daardoor duurde het nog langer voordat deze geleverd werd. Bij levering bleken de dozen wel erg groot te zijn. Ze paste niet door de voordeur, misschien dat vanuit de leverancier hier naar gekeken worden. Samenvattend: Erg tevreden met een mooi tuinset, goede prijs-kwaliteit verhouding, goed geholpen door filiaal Nunspeet, levering kan beter. Mvg Ben vd Weide

was ik gelijk maar naar tuinmeubelshop gegaan!

vergeleken,verschillende mega stores bezocht maar deze was in mijn ogen de beste qua prijs, kwaliteit en vooral een schitterend tuinset!!

Super mooi lougeset en super snel geleverd

Online het loungeset gezien en toch maar even langs de winkel gereden om 'proef te zitten'. Op maandag lougeset besteld en donderdagochtend al geleverd. Super!

Keurig op tijd geleverd en vriendelijke bezorgers.

Bij het uitzoeken van de tuinmeubelen werden we vriendelijk en deskundig geholpen. Door de grote keuze was het mogelijk iets naar onze zin te vinden. Al met al een prettige zaak!

Tevreden

Probleem netjes opgelost

prima levering goede kwaliteit goede service

belooft wat ze doen prima zo

fantastische en geweldige set ( ronde tafel en vier stoelen )

Rond staat sfeervol en gezellig. Bovendien kunnen we er een kinderstoel aanschuiven. Het geheel werkt verbindend. Met vriendelijke groetjes, Jos en Tinie Zonneveld

Alles prima geregeld en geleverd

Super goede service.

Goede vlotte communicatie en levering. Alles correct geregeld en geleverd op het juiste tot op het uur aangeduide tijdstip. De meubelen voldoen volledig aan onze wensen en zijn een goede prijs kwaliteit verhouding. Merci voor de service.

Geweldige snelle levering...

Mooie tuinbank.. goede snelle levering..

blij mee!

we gingen naar Gouda omdat daar een bepaald tuinset zou staan die we graag wilden proberen maar helaas hij stond er niet..... dus toch maar besteld via de webshop. We vonden het best wel spannend maar de verkoper had gezegd dat we hem terug mochten brengen als hij tegen viel, dat vonden we een prima advies, maar we zijn er nu zooo blij mee, top! Aflevering was ook prima verzorgd!

Goede meubel ,alleen de levering duurde iets langer ,maar ben heel tevreden

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl