Mooie stevige tuinstoelen.

Mooie stevige tuinstoelen zitten heerlijk goede steun in de rug. Ben zeer te vrede.

Set aankopen ging prima

Toen we in mei toevallig bij tuinmeubelshop terecht kwamen hier een mooi tuinset aangeschaft. Verkoper had een leuk prijsje gemaakt alleen zou de tuintafel vertraging hebben opgelopen, geen probleem maar toen ik hoorde dat het wel september of later kon worden toch maar een tafel uitgezocht die wel leverbaar was, helaas kon dit niet voor dezelfde prijs. Gisteren werd het tuinset afgeleverd, belde er een bezorger aan met een sigaret in zijn mond. Hij had er duidelijk weinig zin in, want hij vroeg mij zelfs of ik ff kon helpen uitpakken. Ik had gevraagd om full service, niet om doe het zelf? Toen ik vervolgens de tuinstoelen zelf naar de tuin heb gedragen viel mij op dat de krassen al op de stoelpoten zaten! Erg zonde. Misschien is het handiger om 2 bezorgers te sturen bij klanten die full service hebben besteld? Verder is het denk ik wel een prima tuinset. Dus winkelpersoneel is prima en denkt in oplossingen maar bezorg service is wel heel makkelijk. Voor mij de laatste keer bij deze winkel

Een prachtige set, snel en efficient geleverd

Wij hebben in de showroom in Sliedrecht, goed en duidelijk advies gekregen en bestelden uiteindelijk toch iets anders dan we in eerste instantie van plan waren. De levering was bijzonder snel en de meubels werden netjes afgeleverd en geplaatst. We zijn hier zeer blij mee en ontvangen veel complimenten, die we dan ook graag doorgeven.

Fijn geholpen door de medewerker van Tuinmeubelshop Nunspeet!

Ook de aflevering thuis is keurig, volgens afspraak, uitgevoerd!

Een prima uiitleg gekregen over het pruduct !

In de winkel vriendelijk geholpen , en een uitgebreide uitleg gekregen over een parasol ,we zijn zeer tevreden. Parasol kwam op de beloofde datum..

Leuke verkoper ruben, heeft ons goed geholpen en zijn dik tevreden.

De Tuinmeubelshop levert mooie kwaliteit en heeft een ruime keuze.

Na vriendelijk te zijn ontvangen werden we deskundig ondersteund in het maken van een goede keuze; heel plezierig!

Fantastische service

Ik kocht een tuinbankje. Volgens mij ontbraken er 3 gaten, die ook verzonken zouden moeten worden. Ik nam contact op met de klantenservice. Spontaan boden zij aan om de tuinbank te komen monteren, kosteloos. Al snel werd er een afspraak gemaakt, die nogal ver in de toekomst lag. Op mijn verzoek is deze datum, voor zover mogelijk, vervroegd. Het bakje werd keurig gemonteerd. Grote klasse! Achteraf bleek overigens dat ik de tekening niet juist had geïnterpreteerd. Bij een andere gelegenheid werd het pakket (tuintafel) niet, zoals vaak gebruikelijk, tot na de voordeur afgeleverd, maar op mijn verzoek achterom op het terras neergezet. Fantastisch. En stuk voor stuk vriendelijke mannen!

Vriendelijk personeel en goede service

Goed geholpen en snelle levering

Geweldig, goede kwaliteit en mooie kleur

Werd snel geleverd, buiten uitgepajt en netjes neergezet. Set is heel mooi ben er erg blij mee.

zie hieronder

Uitstekend!!

Ik ga nu niet zo vaak meer op vakantie. Want dat heb ik nu in mijn tuin.

Prachtig mooi tuinset gekocht!! Je winkelt er gemoedelijk en gezellig We zijn vriendelijk geholpen Er word je niks opgedrongen Heerlijk koffie en lekkere koek voor de klant Het was voor ons ver van huis, maar zeker de moeite waard

Goede verkoopservice en advies.

Prima prijs/kwaliteit verhouding met ruime keuze. Meedenken van de verkoper. Bereid oplossing te zoeken voor de moelijke levertijd middels showroommodel tafel die overigens niet zo lekker gemonteerd wad. Nette bezorgservice. Prima zaak.

snelle levering en goede kwaliteit

Goede service, en levering alleen rekening mee houden dat je extra betaald voor het inpak martriaal wat bij ons best veel was. heb het nu zelf afgevoerd omdat ik dat te hoog vond. Maar verder aan te bevelen.

Zeer te vreden

Snele levering en goede contacten gehad met het bedrijf zowel per mail als telefonisch.

Perfecte service en kwaliteit en kwantiteit

Alles tot in de puntjes goed geregeld en afgehandeld

Voor ons nooit meer

Op 17 april hebben wij bij tuinmeubelshop in den bosch 1 tafel en 6 stoelen besteld. De tafel was op voorraad, de stoelen niet dus deze moesten besteld worden. We wilden de meubels graag in  1 levering en er werd ons verteld dat alles in mei geleverd zou worden. Half mei nog niks ontvangen waarop ik de klantenservice heb gebeld. Ze vertelden mij dat de levering eind mei zou plaatsvinden. 31 mei opnieuw gebeld, ze gaven aan dat de stoelen in de haven waren aangekomen en het nog 2 weken zou duren voor we ze in huis hadden. Op 14 juni stond ik smorgens op het punt om naar mijn werk te gaan, staat er ineens (onaangekondigd) een chauffeur voor de deur met een levering van tuinmeubelshop. Wat denk je, 6 stoelen worden uit de vrachtwagen gehaald maar geen tafel te bekennen. Ik de klantenservice weer geprobeerd te bellen waarop ik na een half uur in de wacht gestaan te hebben heb opgehangen. Toen via de chat geprobeerd in contact te komen waarna ik na lang wachten eindelijk mijn verhaal kwijt kon bij iemand. Ze ging het nakijken waarop ze vertelde dat de vervoerder aangaf dat het niet door hen was geladen en dat de levering opnieuw ingepland moest worden. Ze boden ons sierkussens omdat we zoveel pech hadden met de levering. Ik zei dat we graag korting wilden ter compensatie, uiteindelijk 50 euro korting gekregen op de tafel maar de sierkussens heb ik nooit gezien. Afijn, de levering werd ingepland voor dinsdag 22 juni. Een dag van tevoren zou ik worden ingelicht hoelaat de tafel ongeveer zou komen. Je raad het al, ik kreeg geen bericht waarop ik maar weer ging chatten met Marlize. We zouden te maken hebben met de wet van Murphy, de levering was verzet naar donderdag i.p.v. Dinsdag. Waarop ik heb gezegd dat ik graag de baas wilde spreken als het niet lukte om dinsdag te leveren. Ze zou gaan bellen waarna ze vertelde de levering toch wel de volgende dag zou komen. Ik vroeg hoelaat maar hier zouden we nog bericht van krijgen. De dag van de levering om half 9 's morgens pas ber

ruime keuze en uitstekend advies

Wij waren op zoek naar een loungeset in de winkel in Utrecht. Tijdens deze zoektocht zijn we super goed en leuk geholpen. Uiteindelijk supergave set gekocht op zaterdag en de donderdag erna stond die al in onze tuin. Zit en staat heel gaaf.

Teleurgesteld

Helaas geen succeservaring bij Tuinmeubelshop. Begin april hebben wij hier een tuinset besteld. Na veel telefoontjes(altijd vanuit onze kant) en lang wachten werden eind juni de stoelen gebracht. We hadden gratis full service gekregen, maar hier was de bezorgdienst niet van op de hoogte. De dozen werden neergezet en de bezorger wilde weer gaan. Na overleg met het hoofdkantoor heeft hij de dozen uiteindelijk gelukkig toch uitgepakt en de stoelen goed neergezet. Vervolgens wachten op de tafel. Weer heel vaak gebeld (ook alleen vanuit onszelf). De levering werd elke keer weer later. Dan werd begin juli beloofd, dan half juli, dan eind juli. We hebben om een compensatie gevraagd, omdat dit in de voorwaarden genoemd wordt, maar ook dit was niet mogelijk. Eind juli weer gebeld met de vraag of de leveringsdatum al bekend is zodat we hier rekening mee kunnen houden. Het antwoord was dat de levering was vertraagd tot eind augustus. Hier zijn we niet mee akkoord gegaan en hebben dan ook de koop ontbonden. Na 1 dag stond er een tafel van een ander bedrijf. We hebben alleen een mail ontvangen met bevestiging van onze ontbinding en dat het ze spijt dat het zo is gelopen. Helaas voor ons een zeer teleurstellende ervaring. We hopen dat dit voor anderen niet het geval is.

Rundherum zufrieden!

Toller und netter Service im Shop, grosse Auswahl mit Top-Qualität und fairen Preisen. Schnelle und zuverlässige Lieferung von sehr netten Mitarbeitern. Alles in allem sehr empfehlenswert.

Mooi product tegen een marktcomforme prijs

Aflevering ging prima de chauffeur was alleen en had helaas geen hondje (tool) bij om de tafel/glasplaat veilig in de tuin te krijgen. Gelukkig heb ik er zelf een en heb hem nog even geholpen. (waar ik eigenlijk 50 euro voor betaalde) Dus zorg dat de chauffers zo'n hond bij zich hebben. Product in prima staat mooie diner set grt Bert

Goed geholpen en geadviseerd tijdens het aankoopproces. Bezorging was ook prima.

Ge-wel-dig!!!

Zeer correct, zoals afgesproken, op tijd geleverd.

We zijn zeer correct geholpen in de winkel. Koop was snel gesloten na duidelijke uitleg. Na een paar weken werden de stoelen keurig op tijd en onbeschadigd geleverd. Helemaal top.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl