Eén aanrader

Verkopen mooie degelijke tuinmeubelen moesten wel geduld hebben met levertijd maar is keurig gecompenseerd communicatie intern zou wel beter kunnen

Super tevreden!

In de winkel goed geholpen en snel geleverd! Mooie set gekocht en daar gaan we lekker van genieten.

bovenverwachting

prachtige tafel voor bij mijn opnieuw aangelegde tuintje Perfect ,nette prijs en super bezorging door medewerker.

Hele mooie kwaliteit

Heel fijn geholpen in de shop. Heel klantvriendelijk. Alles keurig volgens afspraak geleverd. Heel blij met mijn aankoop. Ik zal Tuinmeubelshop zeker bij mijn familie en vrienden aanbevelen.

Keurig volgens afspraak geregeld.

Netjes geholpen en volgens afspraak geleverd.

Zeer slechte service!

Mijn ervaring is zeer slecht, op een dinsdag besteld waarbij aangegeven werd dat hij binnen drie dagen geleverd zou worden. Na een week nog geen levering van mijn bestelling. Ik heb zelf meerdere malen contact gehad met de klantenservice, hierbij worden afspraken vanuit hen niet nagekomen (zeggen dat ze met POSTNL bellen om te kijken voor een oplossing, toen ik zelf POSTNL belde kreeg ik te horen dat ze niet gebeld hadden...), wordt er niet me mij meegedacht en moest ik zelf met initiatieven komen. Uiteindelijk na heel veel ellende is hij twee weken later dan verwacht bezorgd.... Het product ziet er wel goed uit, maar dat is ook het enige positieve om te benoemen!

Gemiddeld positief

Verkoop prima. Meubelen prima. Maar dan. Levertijd duurde langer dan verwacht. Deel werd geleverd. Stoelen kwamen later. Op de.dag dat de stoelen geleverd zouden worden ging het mis. Stoelen kwamen niet op aangeven tijd. Na anderhalf uur wachten maar eens gebeld. Stoelen waren niet geladen in de bestelbus. Dat werd gezien door de chauffeur maar het telefoontje bleef uit. Stoelen zouden over drie dagen worden geleverd. Zeer onwenselijk. Door een hele goede telefoniste en goedwillende chauffeur werden de stoelen toch op de geplande dag geleverd. Bedrijf mag trots zijn op deze twee toppers. Maar moet wel oog hebben voor het haperende systeem.

Tuinset is prachtig en zit heerlijk

Levertijd was wel wat langer dan verwacht en gecommuniceerd, maar verder alles in orde! Wat ik wel jammer vond is dat de dozen niet werden meegenomen, maar misschien hadden we daar van tevoren voor kunnen kiezen tegen kleine meerprijs, dat weet ik even niet meer.

Uiteindelijk tevreden

Ik kreeg een mail dat ik niet thuis was en dat de chauffeur voor de deur had gestaan. Ik had geen enkele mail ontvangen dat de tafel geleverd zou worden! Via de service afdeling een nieuwe afspraak gemaakt met voorstel van hun kant dat ik 10 min tevoren gebeld zou worden. Dat gebeurde niet. Over de tafel ben ik erg tevreden. Mooi hout en stevige constructie. Hoop dat de aflevering van de stoelen in augustus wèl van tevoren worden aangekondigd.

Super service

We hebben een prachtige loungebank gekocht bij de tuinmeubelshop. Helaas waren er een aantal dingen niet helemaal goed. Deze werden echter direct opgelost. Tom (werknemer) uit Den Bosch kwam zelf bij ons thuis om het probleem op te lossen en voor het ongemak mochten we ook nog een set sierkussens uitkiezen. Ik zeg top service!!!

Vakantiegevoel in eigen tuin

Onlangs hebben wij onze tuin compleet veranderd. We hebben twee prachtige stoelen aangeschaft voor bij onze nieuwe tafel. Ontzettend blij zijn wij ermee. En onze dochter met de enorme doos waarvan we een huis hebben gemaakt ;)

Alles klopt

Uitstekend geholpen, binnen een week gratis thuisbezorgd op de afgesproken tijd en nu zitten we heerlijk in het zonnetje te genieten van onze mooie stoelen van Tuinmeubelshop!

Dankzij de persoonlijke begeleiding maakten wij de juiste keuze!

In de ruime winkel werden wij met koffie ontvangen en vervolgens kregen wij op ons verzoek de juiste begeleiding. Daardoor konden wij de lounge set plus kussens aanschaffen die het best bij onze woonomstandigheden past. Ons dakterras is nu een uitnodiging om gezellig plaats te nemen en van het uitzicht te genieten.

Goed, netjes en snel geholpen

Vriendelijke verkoper die duidelijk aangeeft verschil in kwaliteit. Ook de levering ging vlot en netjes.

Slechte after sales

Leuke verkoper slechte after sales. Op 1 juni diverse items besteld . netjes geholpen. Afgelopen week meerdere keren gebeld om te vragen wanneer het geleverd zou worden maar na ongeveer 8 minuten wordt telkens de verbinding verbroken. Op het terugbelverzoek en mail hoor je ook niets. Geen goed gevoel of wij onze bestelling zullen ontvangen.....

Fijne stoelen prima geregeld met het afleveren

Goed door deskundigen geholpen

Prijs kwaliteit verhouding heel goed. Kom afspraak na Netjes geholpen, en netjes afgeleverd

super

Mooie tuinsets en goed geholpen door medewerkers Tuinmeubelen gauw gebracht en alles zat goed ingepakt Verhouding artikel en prijs ook goed

Super ervaring!

Geweldig geholpen door een hele vriendelijke meneer! Eerlijk en scherp. Geen vraag was te gek. Bedankt voor de geweldige winkelervaring. Wij gaan deze zomer genieten van een heerlijke loungeset.

Zowel in de winkel en bezorgdienst:Zeer klantvriendelijk en deskundig

Bestel hier geen tuinmeubels als je er in de zomer van wilt genieten

Begin mei (6 mei) hebben wij in een filiaal een tuintafel besteld waarbij een verwachte levertijd van 4 tot 6 weken werd genoemd. Na bijna 2 maanden (eind juni) contact opgenomen met Tuinmeubelshop om status van bestelling op te vragen, maar medewerker kon alleen aangeven dat we nog "2 tot 3 weken moesten wachten". Na die periode (7 juli) wederom contact opgenomen voor een statusupdate. Zeer klantonvriendelijke (zeg maar gerust onbeleefde) medewerker die vertelde "dat er nog gewacht wordt op onderdelen". Wederom geen indicate wanneer we de tafel kunnen verwachten. Als je in de zomer van de meubels wilt genieten, bestel ze dan zeker niet bij Tuinmeubelshop!

Levering ingepland, niet geleverd, geen telefonisch contact lijkt onmogelijk

Zie titel, meermaals gebeld, geen contact, geen terugbelactie en geen levering.

Perfecte levering, fijn contact, en het zit fantastisch, in de loop der jaren 3 tuinstellen aangeschaft (kado voor familie) en alle drie even goed.

Kreeg zonder gedoe meteen een nieuwe hoes

Nadat ik gemeld had dat binnen een jaar de rits van de parasol-hoes kapot ging, kreeg ik per omgaande een berichtje dat ik een nieuwe toegestuurd zou krijgen. Dat noem ik nog eens service en belangrijker nog, vind ik, dat er uitgegaan wordt van VERTROUWEN! Top ! Met dank aan Manon.

Vakkundig en vriendelijk geholpen.

Erg behulpzaam bij het uitzoeken van nieuwe stoelen en tafel.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl