Heb 2 Tuinstoelen gekocht voor het balkon, we zijn heel vriendelijk geholpen en na 1 werkdag geleverd. Het zat goed verpakt en ze zitten geweldig. We hebben er absoluut geen spijt van. Wij raden Tuinmeubelshop iedereen aan.

De tafel voldoet geheel aan de verwachting en was prima verpakt.

Een klein minpuntje was de aflevering. Weliswaar binnen de geplande tijd maar de vrachtwagen bleef op de weg staan waar ik hem opwachtte nadat hij eerst verder was gereden. De tafel werd bij de weg uitgeladen en de chauffeur zei toen : je redt je er verder wel mee toch ? Netter was geweest om de oprit van de boerderij waar ik woon ,in te rijden en de tafel samen met zijn bijrijder bij mijn woning af te leveren. Natuurlijk heb ik me er mee gered maar toch ...... Toch aanbevelenswaardig qua materiaal

Goed opgelost

De order zou in eerste instantie in 2 keer geleverd worden. Na wat e-mails en kleine vergissinkjes is alles uiteindelijk in 1 keer geleverd. Goed opgelost.

Top service met heel goede kennis van producten

We zijn twee weken geleden in de winkel van Geldrop gaan kijken. Gelijk bestelling geplaatst en vandaag geleverd (een dag eerder dan gepland) en dat helemaal in Brugge!!! Zowel in de winkel als bij de levering is alles perfect verlopen. Ik kan deze winkel alleen maar aanbevelen!

Bezorging prima, stoel goed in prijs/kwaliteit

Zo teleurgesteld over de service!

99% tevreden... niet in onze vriendenkring! Zelf hebben we vorig jaar een set gekocht, zowel een loungebank, vuurhaard als poef. Dit voorjaar zagen we allemaal blazen op de vuurhaard, juist op het zichtblad en op de poef. Lelijk en al na een jaar? Dan bladdert na 2 of 3 jaar de hele coating eraf!? Maar na melding van deze klacht één keer een reactie. Dat ze de klacht door hadden gezet naar de leverancier. Daarna in 1,5 maand tijd nogmaals gemaild, vorige week nog een keer. Kortom, na 3 maanden na indienen van de klacht nog totaal geen medewerker aan de lijn gehad of bericht dat onze klacht serieus genomen wordt! Helaas zijn wij er nu achter via vrienden/kennissen dat Teunmeubelshop heel goed in het verkopen van spullen is maar je niet kunt rekenen op kwaliteit of een goede service! :-(

Beugels loungeset

Contact gezocht via mail met tuinmeubelshop omdat er een bevestigingsbeugel van onze loungeset stuk was. vlotte reactie en afhandeling, Klein minpuntje is dat tuinmeubelshop via telefoon bijna niet te bereiken is, lange wachttijd.

Perfect!!!

Nadat donderdag 8 juli ons tuintafel met 6 stoel en was bezorgt door jullie vriendelijke chauffeur en deze netjes(in het warme zonnetje) in elkaar heeft gezet. Zijn we 's avonds weer naar jullie shop in Gouda te gaan waar we OOK weer vriendelijk geholpen werken door de verkoper. Die ons die zaterdag ervoor heeft ook heeft geholpen. Nu voor een prachtige loungeset!!!! Die als het goed is ook weer heel snel (a.s. dinsdag) bezorgt wordt. BEDANKT HIERVOOR!!!

Vriendelijk personeel. Levering zoals afgesproken en eerder dan verwacht.

Het was super

Alles optijd geleverd en een super prijs. Zeer vriendelijk, top kwaliteit. Zeer aan te bevelen.

Super!!

Héél fijne firma om samen alles te vragen en dan te beslissen! Op de chat héle lieve mensen, die u héél vriendelijk helpen en alles nakijken! De levering heel correct! Een toffe firma, ga het zeker aan iedereen aanbevelen, kan echt niet beter! Wij zijn super tevreden!!

Snel en betaalbaar een goede loungeset!

Prettig geholpen in Veenendaal. Betaalbare tuinmeubelen voor ieder wat wils en een snelle levering.

Correct en perfect geholpen

In de winkel perfect geholpen, duidelijke informatie en qua aflevering ook perfect geregeld.

Helemaal top!

Onze ervaring in de winkel was al erg prettig - geen opdringerige verkoper(s) maar alle rust en ruimte om de diverse sets te bekijken. Goed advies rond onze keuze en prettige afhandeling aan de kassa. Gelukkig was onze set op voorraad en 4 dagen later een soortgelijke ervaring bij aflevering. Wederom een prettig gesprek tijdens de montage. Dozen & verpakking keurig direct retour en samen de set op de plek in de achtertuin gezet. Ik ben oprecht verrast; had me wat meer op rozenschuivers ingesteld. Ik kom dan ook graag weer langs om ook naar een set voor op ons balkon te kijken.

Prima verlopen, alles conform afspraak

Van te voren is duidelijk aangegeven wanneer wij de tuinmeubels zouden ontvangen. Alles is conform afspraak verlopen.

Prima winkel

Prima en correct personeel. Goede voorlichting en op tijd bezorgd en inelkaar gezet

Ondanks vertraging uitstekende service

De bestelling dateerde al vanaf April. Door alle mondiale leveringsproblemen, buiten de schuld van Tuinmeubelshop, heeft gisteren de installatie plaatsgevonden. Fijn, kordate jongens die met veel behendigheid alles in elkaar hebben gezet. Alle verpakkingen namen ze weer keurig mee. Top! Groet Cees de la Haye

Onze ervaring was goed

Vriendelijk geholpen in de showroom

Prima geholpen

Prima geholpen door Verkoper en goed geadviseerd

Ik ben erg tevreden met de snelle levering en mooie stoelen

Ze doen wat ze zeggen

Gezellige sfeer. Mooie opstellingen waardoor je een goed beeld krijgt. Goed advies. Zeker met betrekking tot de kussens.

Uitstekende service

Prachtige meubels. Op tijd geleverd. Alle verpakkingsmaterialen weer netjes opgeruimd en meegenomen. Top service.

Heel lang wachten, maar wel een mooie set.

Heel lang wachten, maar wel een mooie set.

Mooie collectie...

Top kwaliteit en uitstekende service in filiaal Nunspeet. Met name de eigen collectie van Tuinmeubelshop is zeer uniek. Wij vinden deze serie buitengewoon mooi.

goede service en goede levering

Afgesproken levertijd nagekomen en geheel is keurig netjes thuis bezorgd.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl