Mooie kwaliteit spullen

Zeer tevreden over de bestelde spullen. De levering was na eerder wat verwarring uiteindelijk goed opgelost omdat dit bedrijf een meedenkende chauffeur in dienst heeft.

Super wat een heerlijke lounge bank

Snelle levering De mannen brachten hem gelijk in de achtertuin We hebben een lijst gemaakt zodat de kids kunnen reserveren wanneer ze de bank willen gebruiken Maar ik vul de lijst eerst zelf in. En ja dan blijft er voor hen niet veel over.

goed product, omschrijving onvolledig

Toen het product geleverd werd bleek voor mij pas hoe enorm zwaar de tafel is. Ik adviseer om in het vervolg het gewicht van dit soort producten in de productomschrijving op te nemen. Over het product zijn we erg tevreden, maar als we de tafel ooit willen verplaatsen zullen we de buren om hulp moeten vragen. . .

Bestelling in 4 x maar blijven vriendelijk iedere keer.

Helaas onze bestelling, loungeset, tuinset en barset leveren in 4x maar alle chauffeurs vriendelijk, ook in Bergen op zoom iedere keer maar weer.

Prima spullen en nog betere service

Meedenken met je klant en een goed product op de afgesproken tijd geleverd. Kortom tot op heden zeer tevreden

Slechte klantenservice en belachelijke levertijd

Levering onaangekondigd veel later! Na eindelijk de klantenservice aan de lijn te hebben blijkt het nog gekker te zijn dan ik dacht. Want tuinmeubelshop laat niet uit zich zelf iets horen. 1 mei kopen.... beloofd en per mail bevestigd eind mei leveren en nu staat lounchebank en eettafel ergens in juli en de stoelen die bij verkoop gewoon op voorraad waren en voor ons gereserveerd werden pas komen waarschijnlijk pas 9 weken na de beloofde leverdatum. De verkoper werkt vast op provisie als je op deze manier je klanten voorliegt

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

snel en accuraat

snel handelen , ook de afwikkeling en eventuele prijsaanpassingen

zeer goed, een nette en degelijke stoel

Voor wat betreft de prijs kwaliteit een dikke tien. Super stoel en vlot in huis

Mooi assortiment en behulpzaam en vriendelijk personeel

Qua levertijd volgens aangegeven tijdsindicatie geleverd. Ook afleveren super geregeld, werd meegedacht en netjes geplaatst. Kortom heel tevreden!

Goede ervaring met dit bedrijf

De webshop is prima in orde, veel keus en een goede kwaliteits/prijs verhouding! De levering is duidelijk, er wordt goed gecommuniceerd over de gang van zaken. Eenmaal geleverd, is alles super goed ingepakt en de chauffeur is vriendelijk en brengt je bestelling naar waar het moet. Mijn tuinset is van zeer goed materiaal en ik ben zeer tevreden met de geleverde producten Ook de klantenservice is top. De webshop beschikt over een chatfunctie en die wordt snel en vriendelijk beantwoordt. Al met al een goede ervaring en ik raad dit bedrijf zeker aan.

Snelle levering en keurige afhandeling.

Vriendelijke bezorging.

Een prachtige tuintafel pronkt nu in onze tuin!

Zooo blij met mijn prachtige tuintafel, wij gaan genieten deze zomer. Lang gezocht en bij de Tuinmeubelshop gevonden! Super kwaliteit, mooie diepe kleur grijs, top afmeting, 4 verstelbare poten, dus altijd een stabiele tafen. In een woord: GEWELDIG!

Nog mooier dan verwacht! stevig materiaal en levering volgens afspraak

De tuinbank is mooi stevig en zit lekker. Kleur van de bank lijkt meer okergeel dan het groengeel van de website, net als dat de kussens meer beige zijn dan lichtgrijs. Pakt daarom eigenlijk alleen maar mooier uit dan verwacht!! Levering ging volgens afspraak. Avond van te voren een mail met een levertijd binnen een bepaald uur. Heel fijn om zo niet de hele dag aan huis gekluisterd te zijn. Wel jammer dat de track &trace van de ochtend erna dan weer een andere tijd aangeeft, waarom wij dan net even weg zijn in het tijdvak dat de avond ervoor werd aangegeven. Gelukkig goed opgelost met Henry de leverancier Fijn, we genieten

Netjes en goede verpakking, product makkelijk te monteren.

Alles verlopen zoals het moet zijn, orderbevestiging, levertijd en levering precies zoals is beloofd. Product ziet er degelijk en netjes uit, makkelijk te monteren en goede verpakking. Zeker aan te bevelen voor andere kopers.

Verkoop en bezorging goed

Hebben twee jaar geleden al eens een lounge set daar gekocht en was goed bevallen en hebben er nu een tuinset gekocht. Mooi prijsje gemaakt alleen stond er een hoger bedrag op de factuur. Twee dagen proberen te bellen maar geen contact. Gelukkig hadden de vriendelijke bezorgers, die alles netjes in elkaar hebben gezet, de goede factuur bij zich. Super tevreden. Minpuntje de bereikbaarheid telefonisch.

Super service

Na een prettig bezoek aan de showroom waarbij we de bestelling voor de tuinmeubelen plaatsen zijn we efficiënt en adequaat te woord gestaan en is de levering keurig verlopen. Al met al heel tevreden over de service en het product. Hartelijke groet, MC Kuppens

Fijn geholpen in de winkel en aan de telefoon en bij levering geweldige mannen en alles netjes neergezet en alle affal weer netjes meegenomen en ook nog tijd voor een praatje dat is ook fijn voor de klant.

Attent personeel en nette winkel

Goeie ervaring in de winkel, mogelijkheid om rustige te kijken en te meten wat je leuk vind en wat past. Helaas was de beoogde lever tijd niet haalbaar en dit is ook niet door gecommuniceerd. 3-5 weken werd 9 weken en we moesten zelf nog erachteraan bellen wanneer ons meubel ging komen. Uiteindelijk is het wel netjes opgelost door de verkoper.

Heel goed geholpen bij tuinmeubelshop

De tuinmeubelen staan heel mooi bij ons op de camping keurig bezorgd en binnen een paar minuten hebben we zelf de tuinmeubelen uitgepakt en neergezet wij zijn super tevreden ermee !!!!!!!!

Prijs, kwaliteit en klantgerichtheid erg goed

We hebben een goede eerlijke voorlichting in de showroom gehad. Vervolgens is ons tuinset netjes en naar tevredenheid afgeleverd.

Mijn ervaring is goed! We hebben paar problemen gehad met ons tuinset en parasol en is netjes opgelost!

Heel blij en tevreden met loungeset en dining set

Uitgekozen in de winkel.. binnen de verwachte levertijd. Super blij en trots op onze nieuwe loungeset en dining set.. deze winkel een echte aanrader

Aardige jongens en de tuintafel was snel in elkaar gezet v

Positieve ervaring

Topper

Duidelijkheid mooie kwaliteit en goed geleverd

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl