heel goed geholpen door frans.bergen op zoom

omdat wij geannuleerd hadden i.v.m laten levering.heeft frans ons goed geholpen voor ander set.zijn er heel blij mee.chapoo voor frans

Goede ondersteuning en snelle levering

Online gekocht na lifechat. Direct leverweek duidelijk en deze belofte nagekomen. Levering op afspraak binnen tijdslot van twee uur. Meubels precies zoals verwacht, top

Zeer mooie tafel buiten verwachting

Je koopt van een plaatje wat niet altijd relevant is, maar in dit geval voor de volle 100% overeen komt; een zeer mooie tafel waar ik en mijn vrouw zeer tevreden mee zijn Het kan niet beter En de levering op de afgesproken tijd, door een nette vriendelijke chauffeur. Top top top

Slechte zaak

wat een slechte zaak. Vanaf de aankoop, wat nog gemoedelijk ging, drama..... je koopt iets en krijgt vervolgens in een tijdbestek van 3 weken, 3 verschillende bevestigingen, uiteindelijk gereedmelding van de order, annulering, nieuwe gereedmelding etc etc. Uiteindelijk de bezorgafspraak gemaakt met de vraag om vooruit te kunnen betalen zodat ik zelf niet thuis hoeft te blijven maar iemand willekeurig de ontvangst kan doen. 2 weken bellen en mailen en op de dag van levering krijg je eindelijk antwoord, dat het wel had mogelijk geweest maar dat had voor levering gemoeten. JA! omdat jullie zo lekker snel zijn. Op de dag van levering dus vrij genomen omdat ik zelf moest pinnen, +/- half uurtje kan de planning wel wijzigen en zo niet worden we op de hoogte gebracht. Na 2 uur zelf bellen, 3 kwartier in de wacht gezeten, geen resultaat dus toch maar gaan werken. Nadien half uur moeilijk moeten doen omdat er betaald moest worden. Overmaken ging niet dus neem de hele rotzooi maar weer mee. Na 30 telefoontjes verder mocht ik het overmaken, waarna er gelost werd en uiteindelijk net zo veel karton en plastic binnen ligt als tuinmeubelen. Voor mij 1e en laatste keer.

Komt afspraken na.

Fijne winkel met goed aanbod. Wij konden rustig alles bekijken Vriendelijke verkoper. Snel correct geleverd. Er waren een paar kleine oneffenheden en die zijn vakkundig door een kundige servicemonteur verholpen. Wij zijn dik tevreden over deze Tuinmeubelzaak. Makkelijk bereikbaar, parkeren voor de deur.

Zorgen voor goeie oplossing

Netjes afgeleverd super verpakt

Mooi assortiment , vriendelijk, goed geholpen niet opdringerig , super tevreden.

In de winkel is het perfect alleen zijn jullie telefonisch gewoon niet bereikbaar

Mix van zeer tevreden op locatie maar telefonische bereikbaarheid is ronduit slecht

Uitstekend!

Goed geholpen door Ria! Ze geeft duidelijke uitleg. Luisterde goed naar onze wensen. Zorgt dat je het goed hebt. En regelt alles tot in de puntjes. En daarbij heeft ze een goed gevoel voor humor!

Snelle en correcte aflevering

Mooie tafel, staat prachtig in mijn tuin bij mijn loungeset die ik 3 jaar geleden bij jullie gekocht had

Vierdelig bouwpakket in 10 minuten omgetoverd in een prachtig en goed zittend bankje..

Prachtige, niet al te grote bank die mijn gerenoveerde achtertuin heeft verrijkt met een prachtig zitje in de zon.

Perfect kon niet beter!

Mooie set uitgekozen en de nazorg is super. Werd thuis netjes in elkaar gezet. Gratis reiniger gehad voor de kussens en korting op een bescherm hoes. Top service

mooie tuintafel, snelle levering, helemaal tevreden

mooie tafel, snelle levering, zeer tevreden

Perfecte zaak voor tuinmeubilair!

Onlangs in Nenspeet een dinner-loungeset gekocht voor in onze veranda. Perfect geholpen, goed meegedacht. Aflevering strak op tijd en goed. Kortom, absoluut geen spijt om vanuit Almere naar Nunspeet te zijn gereden. Aanrader!!

Zeer goed geholpen en super service

Stipte levering,vriendelijk personeel,alles goed verpakt niets beschadigd,duidelijke handleiding voor montage erbij. Er miste 3 dopjes voor de glasplaat vd tafel gebeld en met 2 dagen in huis. Goede service en afwikkeling van klacht.

De set maakt mijn tuin af!

Het is even wachten maar dan heb je ook wat! De prachtige hoekbank met tafel en hockers staat werkelijk top in mijn tuin en maakt het helemaal af! Laat de zomer maar beginnen!

Super goede service!

Wij hadden een hoes voor ons loungeset die niet waterdicht was! Even bellen en er werd direct een nieuwe opgestuurd! Hopen maar dat deze wel waterdicht is, maar dat moeten we ervaren! De service was in ieder geval TOP Nogmaals dank hiervoor!

Onduidelijke communicatie

Vlak voor levering hebben ze de verkeerde besteller geïnformeerd met als resultaat geen parasol voor mij. Vervolgens moet ik daar zelf achteraan de volgende dag. Bij het horen van 'we bellen u terug met een passende oplossing' leek het goed te komen. 2 dagen later maar weer 'oneindig' in de wacht gestaan... voel me echt 'lucht' voor deze winkel... en dan maar voor €600,- een parasol en toebehoren bestellen

Goede prijs/kwaliteit verhouding en een zeer goede levering.

Levertijd was zoals aangegeven. Nette prijs voor goede kwaliteit stoelen. Er is een afspraak gemaakt voor levering en de dag voor levering en op de dag van levering ben ik prima op de hoogte gehouden van de te verwachten levering. Klantenservice is makkelijk te bereiken en vriendelijk. Een aanrader dus.

Uiteindelijk tevreden

Vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van onze loungeset. Helaas wel slecht te bereiken telefonisch (filiaal almelo). We zouden teruggebeld worden, maar helaas niet gebeurt. Wij hebben vervolgens zelf weer contact gezocht i.v.m. verandering leverings termijn. Toen er uiteindelijk contact was goed en snel geholpen. De chauffeur die de levering bracht was ook vriendelijk en zette het netjes neer waar wij dit wenste.

super mooie hoekbank geleverd gekregen!

Mooie hoekbank geleverd gekregen, alles netjes op afspraak, verliep uitstekend, al miste de hoek van de bank bij levering, dit is super snel en netjes opgelost, binnen een half uurtje had ik ook de hoek van de bank in mijn tuin staan. erg blij mee!

Goede winkel die belofte waarmaakt.

Snellere levering dan oorspronkelijk aangegeven, vriendelijk personeel, goede kwaliteit van het product.

Alles goed geregeld, netjes afgeleverd.

Prachtige stoelen, helaas nog niet veel plezier van gehad vanwege het weer.

Maar de vooruitzichten zijn beter dus we gaan ervan genieten.

Mooie kwaliteit en topservice!;)

Vriendelijke verkoper in de showroom in Gouda, de bezorgservice was super! Twee vriendelijke bezorgers die er alles aan deden om de set netjes op hun plek te krijgen. Het was niet makkelijk aangezien ik in een smalle straat woon en de de gangetjes in m’n huis niet breed zijn! Maar ze bleven positief;)

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl