Mooie meubels, goed advies en snelle levering!

Nette showroom en webshop. Ruime keuze en bijna alles uit voorraad leverbaar. Kortom, zeer tevreden.

Zeer fijn geholpen.

Zeer fijn winkel personeel. Snel bezorgd ook degene die de tuinmeubels bracht zeer aardige en attente man.

Prima winkel

Ging heel goed met de bestelling binnen paar dagen in huis

Snel geleverd. Top service Mooi lounge tafel

Puur positief

Ondanks de beperkingen m.b.t. corona, gastvrij ontvangen in de showroom en uitvoerig van informatie voorzien. We hebben gekozen voor twee tuinstoelen en een bijpassende tafel, die nu niet alleen staan te pronken op ons balkon, maar ook nog eens voortreffelijk zitten. Een aanrader, zeker weten!

Keurig te woord gestaan en levering correct.

Erg blij met onze loungeset

Na lang rondzoeken op internet viel onze keuze op loungeset Larisa. Onze tuin is te klein voor een hoekbank en deze set zag er mooi uit, was betaalbaar en kreeg goede reviews. Helaas was de set niet te zien in jullie showroom, maar we hebben de gok gewaagd en zijn niet teleurgesteld. Zoals we hadden gevraagd werd de set door een vriendelijke jongeman afgeleverd in onze achtertuin. Het in elkaar zetten was een eenvoudig klusje en inmiddels hebben we al heel wat zonnige uurtjes van de set genoten. Een absolute aanrader!

super mooi tuinstel

heb een super mooi tuinstel gekocht bij tuinmeubelshop en zijn er zeer tevreden mee

Fijne en duidelijke website

Fijne en duidelijke website, na aankoop ook duidelijke informatie m.b.t. onder andere de levering.

Ruime keuze

Vriendelijke, goede service en afspraken

Super netjes en correct geleverd

Super tevreden netjes geholpen in de winkel gewoon tevreden

Een echte WOW! Experience

Supersnel en correct geholpen. Levering conform afspraak

Een top set.

Vanuit de kamer kijk ik uit op de tuinset. Wij vinden het een prachtige set en zijn er heel blij mee. Staat chique.

Prima geholpen destijds bij de aanschaf. En ook na wat langere tijd is een vraag meer dan prima en snel opgelost! Uitstekende service dus.

Meer dan FANTASTISCH.......VOORAL ZO DOOOOORGAAN

Zeer goed geholpen, verkoper had verstand van zaken. Empathies vermogen, vriendelijk enz. Kon duidelijk aangeven wat het verschil was tussen de ene tuinset en de andere set, behalve de prijs (haha). Uiteindelijk gekozen voor de duurdere set en daar zijn wij ongelooflijk blij mee. TOP !!! Hartelijke groet, Elles Curre-van der Sluis Woudenberg

Mooi sterk tuinset.

Prachtig en stevig..

goede serves

het werd goed afgeleverd, en op zijn plek gezet.

Ruimtelijk,keuze in overvloed,overzichtelijk,en fijne service

De allereerste indruk was een goeie,dat scheelt al zoveel.we wisten al wel wat we zochten.maar gelukkig was er genoeg om mee te vergelijken.

Klant vriendelijk

Goede klandizie gied geholpen aan chat super goed opgelost zeer tevreden

Simpelweg top

Snelle service. Snelle leveringen Geen gedoe Goed contact zowel online als in winkel Mooi product. Kortom ik snap niet waarom je elders zou kopen.

Duidelijke website,prima geleverd!

Ik als bijna senior kon de website goed vinden wat ik wilde. Ik had gekozen voor de luxe levering,papier ,karton en plastic werden weer meegenomen! Heel blij mee

Wij hebben onlangs een prachtig loungeset gekocht en we zijn er onwijs blij mee. We kunnen niet wachten tot we er straks volop gebruik van kunnen maken, heerlijk onderuitgezakt met een drankje en een hapje in de tuin.

De levering ging goed. En ook het omruilen van een stoel ging goed.

Gewoon goed, vriendelijk van A tot Z

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl