Mooie spullen en snelle levering

Mooi product

Gekregen zoals omschreven keurig en netjes verzorgd

Heel correct

Netjes te woord gestaan.

Tuinmeubelshop is top

Vriendelijk, op m’n gemak tafel en 4 stoelen uitgezocht

Goed advies gekregen.

Heel blij met mijn nieuwe tuinbank en hocker! Snelle bezorging! Goed dat jullie de zondagsrust in ere houden!

Zo blij met de nieuwe stoelen!!

Na een snelle levering genieten we nu van onze nieuwe tuinstoelen. Wat een heerlijke mooie stoelen, prachtig in onze nieuwe tuin! Zonnetje erbij en genieten maar!

Zeer goede webshop! Top!

Enorm goed geholpen, snelle bevestiging, super snelle en keurige levering, maar het allerbelangrijkste zijn de kwalitatief mooie items. Wij hebben een mooie tafel met 6 stoelen en kussens besteld. Erg mooie kwaliteit voor deze prijs. Een aanraders wat ons betreft.

Eind goed, al goed!

We waren ontevreden over het gebruik van de tafel die we besteld hadden (polywood). Na veel telefonisch overleg hebben we uiteindelijk ons geld terug gehad en ergens anders een verstelbare tafel gekocht. We raden aan vooraf goed advies te geven over de material.

Vakkundig geadviseerd en mooi tuinset met heerlijke dikke kussens!

Vriendelijke verkoper met veel geduld. Tuinset van alliminium,wit gespoten met heerlijke dikke kussens gekocht en in het voorjaar bezorgd,. Wist niet dat ik het zelf in elkaar moest zetten ,maar prima te doen. We zijn er blij mee en nu hopen op mooi weer!

Goeie website, snelle levering

Keurig netjes op tijd geleverd, uurtje voor leveren even gebeld dat ze eraan kwamen, kwaliteit louncheset zoals omschreven

Een goed product

Goede koop en vlotte levering en service

Zeer prettig

Een webshop met goeie levering en service met iets in elkaar zetten.

Snel en goed

Een ruime keuze voor een nette prijs.

We zijn netjes ontvangen en een ruime keuze met voldoende vrijheid om rustig te kiezen. Ook met het juiste advies.

Het vriendelijke personeel denkt mee met de klant

Ik heb een prachtig set gekocht waar ik lang naar heb gezocht. Bij het bestellen kon ik ook in corona tijd gewoon overleggen met een personeelslid via de chat. De aardige bezorger hielp mee met het klein maken van de grote dozen. Was ik erg blij mee. Scheelde mij een hoop werk hahaha. Na het plaatsen van de set wilde ik eigenlijk nog een tussenstuk erbij. Gelukkig kon dat gewoon en binnen korte tijd stond het set precies zoals ik het altijd wilde hebben. Ook de kwaliteit is hartstikke goed. Mooie kussens die goed gevuld zijn. Ja ik ben echt heel blij met de aankoop.

Geweldige ligstoel voor de zonnige momenten

Was nog wel een dingetje om de stoel in elkaar te zetten. Maar het resultaat mag er zien. We hopen veel gebruik van deze stoel te mogen maken.

Zitten heerlijk, netjes, goed afgewerkt

In het begin zit het wat hard, maar dit veranderd in verloop van tijd.

Prettige deal

Het product, de mensen, het uitproberen nadat de stoelen gekeverd waren, alles liet een fijn gevoel achter. Nu het weertje ook nog meespeeld genieten we volop.

Fantastische set

Geweldige lounchset , al veel plezier van gehad in onze prachtige overkapping met glazenwand

Wij zijn heel blij met onze hoek Loungeset mooie kwaliteit!

Snelle aflevering goede prijs kwaliteit

Vriendelijk personeel en super service!

In de winkel super geholpen door vriendelijke en attente verkoper. Aflevering was op tijd en werd boven op ons balkon gebracht door een vrolijke en vriendelijke bezorger. Nadat we een klein puntje hadden werd dat gelijk opgepakt en binnen een week verholpen. Echt service! De bestelde kussenbox werd niet in februari geleverd maar pas in september (als de zomer voorbij is) dit werd goed gecommuniceerd en een alternatief aangeboden, dit na volle tevredenheid van onze kant. Deze werd ook binnen een week thuis bezorgd.

Zeer goede service

Zeer goede service, op onze vraag of onze tuinset later geleverd kon worden was dit geen probleem . Zelf een datum wat ons uitkwam mochten we aangeven. We werden goed op de hoogte gehouden via mail, ook snel antwoord bij een vraag.

Goede en snelle levering en zeer klantvriendelijk.

Ik heb een tuinset gekocht en een loungeset. Bij levering bleek er een schade te zitten aan de stoel. Dit werd direct opgelost. De meubels zitten prima en dat voor een betaalbare prijs. Goede prijs kwaliteitsverhouding.

Gewoon goed

Was goed in elkaar te zetten

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl