Comfortstekend!

Heerlijk makkelijk. Geen hoes nodig en makkelijk te verplaatsen!

Prachtig loungeset van super kwaliteit en snelle levering

Onze loungeset ziet er prachtig uit. Wij kunnen niet wachten op vele dagen vol zonneschijn zodat we er heerlijk in kunnen relaxen. Voor de bestelling hadden wij nog enkele vragen. Hierop is heel snel persoonlijke reactie op gekomen. De levering verliep eveneens vlotjes.

geweldig

Ik heb 3 kinderen hoger dan de puber leeftijd die momenteel geen kant op mogen in verband met corona, ze kunnen nu lekker met vriendinnen in de buitenlucht een potje kaarten of spellen met een wijntje erbij aan onze nieuwe loungeset. In een woord geweldig !!

Mooie tuintafel, op tijd bezorgd.

Mooie prijs/kwaliteit verhouding

Doen wat ze beloven.

Met het lenteweer in februari wilden we een louncheset. De informatie op de website hielp ons enorm om de juiste te kiezen. Ook de afmetingen kloppen tot op de centimeter. Tijdens het bestellen een afleverdag kunnen kiezen. Vervolgens een dag van te voren een tijdsplanning krijgen die gewoon klopt. En het belangrijkste natuurlijk, de louncheset zelf zit heerlijk! Geen moment spijt van de aanschaf. Kortom ze doen wat ze beloven.

Geweldig product en service

De tafel die wij hebben gekocht voldoet echt aan onze verwachtingen en de service was perfect alles gemonteerd en afval meegenomen de full optie meer dan waard!

Top stoel

2x een Lincoln dining tuinstoel gekocht, dit wordt deze genieten !!!!!

Prettige levering

Netjes verpakt en bezorgd. Nu nog in elkaar zetten. Eerst even alles gecontroleerd . Super.

Mooi tuinset en snelle levering

Een mooi dining loungeset ontvangen die precies voldeed aan de verwachtingen. Snel een afspraak gemaakt wanneer het geleverd zou worden.

Super blij met mijn aankoop.

Prima. Aan te bevelen.

Wij vinden dat we uitstekend geholpen zijn. De levering en het in elkaar zetten werd vakkundig gedaan door degenen die de levering brachten.l

Super snelle levering en service.

Super snelle levering van onze mooie tuintafel en hele goed service.

Top ervaring veel keuze

Wij zijn keurig geholpen en netjes te woord gestaan Ook de levering was keurig verzorgd en op tijd

Kan niet beter.

alles volgens de normen,vriendelijke bediening en levering. TOP

Snelle en goede service

Snel contact. Afspraken goed nagekomen. Stevigheid van product valt op eerste oog wat tegen, maar uitstraling is mooi.

Ontzettend verrast!

Ik had de tuinset al even op het oog en toen het mooie weer eraan zat te komen, heb ik deze gelijk besteld. Op de eerste mooie dag van het jaar kwamen ze in alle vroegte de tuinset brengen! Leuk om alles uit te pakken en binnen 3 kwartier stondtie the shinen in de tuin! Hij zit heerlijk. Ik kan niet wachten tot de warme zomer begint!

Prima, mooie tuinstoelen, op tijd afgeleverd!!

Mooie tuinstoelen !!!

Prima ervaring

Snelle en nette bezorging. Goede info vooraf. Precies zoals je hoopt en zeker in coronatijd als je niet naar de showroom kunt!

Netjes bezorgd goed ingepakt

Netjes bezorgd goed ingepakt mooie kwaliteit

Onze tuin heeft een flinke upgrade met de nieuwe tuinset!

Gekozen voor een 5 delige loungeset op Tuinmeubelshop. Konden meteen bij de bestelling aangeven wanneer wij dit geleverd wilde hebben. Vanmorgen stonden er twee frisse mannen om 08:00 voor de deur om deze in elkaar te zetten. Het ziet er prachtig uit en het zit heerlijk... Laat die zon maar komen!

Ik heb op 22-2 een geweldige mooie tuinstoel ontvangen van jullie. Wat zat deze stoel heerlijk. Laat de zomer maar komen ik kan niet wachten om hiervan te genieten. En de service van het bezorgen van deze stoel was top

Ik werd plezierig geholpen.

Het lukte me niet de aankoop goed af te ronden. Ik vond de wijze van betalen ingewikkeld.. Gelukkig wist een medewerker mij uitstekend te begeleiden, zodat de aankoop alsnog kon plaatsvinden.

Goed geregeld

Loungeset gekocht goede afhandeling en tot nu toe goede kwaliteit Ik zou jullie aan familie en vrienden aanraden! Ook de bezorger nette aardige behulpzame jongeman toppie!! Al met al tevreden!

Prima prijs kwaliteit verhouding

Goede service snel geleverd

Tuintafel is gemakkelijk te monteren

Bestellen ging gemakkelijk online. Vragen via de chat werden direct beantwoord. We hadden aangegeven dat we de tuintafel op vrijdag bezorgd wilden hebben. Op donderdag werden we om 7.00 uur uit ons bed gebeld. De tuintafel en vier stoelkussens werden bezorgd. Een zeer snelle levering (!) waarvan we geen bericht vooraf hadden ontvangen. Er zat ook geen bericht in de spambox. De bezorgers waren zeer vroeg uit Kesteren vertrokken.... waarvoor hulde.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl