Prima loungeset

Snelle levering Goed contact

keurig verzorgd

gekregen wat we hebben besteld

Voor de 2e keer iets besteld weer top geregeld

Drie jaar geleden complete loungeset, bartafel met krukken, tuintafel met vier tuinstoelen gekocht. Hele goede kwaliteit, nu twee stoelen erbij gekocht. Zijn heel tevreden

Mooie meubels en prima service!

Correcte behandeling in de shop, goede uitleg. Daarna alles keurig afgeleverd. Toen bleek dat er 1 stoel wiebelde, snelle reactie per mail en afspraak kunnen maken om t op te lossen. Top! Kan nog niet genieten, want t weer mag eerst wat beter worden.

Zowel in shop als bij levering perfect geholpen

In de shop was niet een gedwongen sfeertje het was open en hartelijj, goede uitleg gekregeb en door de service als prijs hebben wij voor tuinmeubel gekozen en aan deze positieve ervaring kunnen andere winkels een voorbeeld van nemen.

Goede kwaliteit spullen, snelle service en vriendelijk personeel

De gewenste spullen kwamen bij ons thuis om te testen. Na het maken van de keuze wat betreft aankoop werd alles geleverd na 3 werkdagen zoals afgesproken. Monteurs waren mooi op tijd en hebben alles geplaatst, een bedrijf dat ik zeker aanraad bij anderen. Zelfs na het wijzigen van de tafel (een gradatie groter) was dit geen enkel probleem. De tafels werden kosteloos omgeruild.

Heel goed en levering ook goed geregeld

Alles heel goed geregeld en super aankoop heel blij mee

Zeer tevreden met service en de thuisbezorging. Nu nog hopen dat het lekker weer gaat worden zodat w

Ondanks dat we alles online moesten regelen ivm corona, is dit als zeer goed ervaren. Ook zeer tevreden hoe de set er werkelijk uitziet. Is wel iets lichter van kleur dan op foto, maar dat is geen probleem voor ons.

Top!!!

Super loungeset! Heel stevig en mooi design. En ideaal dat je hem gratis thuis kan testen en nog voor je in elkaar gezet word ook!! Super service!

Prachtige launchset snelle levering

Tuinmeubelshop zeer aan te bevelen Snelle levering geplaatst goed advies

Zoals je hoopt zo is het

Prima product met prima service

Kwaliteit en uitstraling!

Het tuinstel staat prachtig, nog niet van kunnen genieten I.v.m.het weer maar dat gaat ongetwijfeld gebeuren.

Volgens afspraak geleverd. Ziet er goed uit, laat de zomer maar beginnen.

Verschrikkelijke after sales. Slechte communicatie.

Koop hier niet! Tuinmeubelshop is er alleen voor je als het goed gaat, maar de after sales is echt bedroevend. In juni een tuintafel gekocht. Tot zover alles goed. De tafel ging in augustus kapot (defecte schroefdraad vd tafelpoot). Dat kan natuurlijk gebeuren, maar de afwikkeling van tuinmeubelshop was ronduit slecht en schandalig: - Ik heb circa 10x contact moeten opnemen. Vaak kreeg ik geen reactie of pas na enkele weken. - In de communicatie verder vaak beloftes gedaan die niet werden waargemaakt. (“Volgende week is de nieuwe tafelpoot binnen” maar vervolgens hoorde ik weer weken niks) - Het heeft uiteindelijk 5 maanden geduurd voor de defecte tafelpoot werd geprepareerd. - De schuld werd afgeschoven op de fabrikant. “We zijn in afwachting van een nieuwe tafelpoot”. Dit simpelweg echter niet de waar: in de laatste 2 telefoongesprekken werd 2x aangegeven dat nieuwe tafelpoot binnen was. Wat schetst mijn verbazing bij de reparatie: “nee hoor. We hebben geen vervangende tafelpoot. We komen de schroefdraad repareren.” Dat had dus ook wel vier maanden eerder gekund! Koop hier dus niet!

Mooie bank met goede kussens

Zoals de titel al aangeeft het is een mooie bank met goede stevige kussens. De levering en informatievoorziening was netjes en op tijd. Wij zijn zeer tevreden en hebben zelfs nu (januari) al kunnen genieten van de zon.

Mooie prijs goede kwaliteit zitten heerlijk staan mooi en netjes op tijd grleverd.

snelle en betrouwbare levering

goede ervaring met Tuinmeubelshop. Snelle en betrouwbare levering.

Prijs, klantvriendelijkheid en levering zijn top!

Prijs, klantvriendelijkheid en levering zijn top! Ik heb nog niet alles kunnen bekijken omdat ik het opgeslagen heb tot het voorjaar, maar wat ik gezien heb ziet er heel goed uit!

Mooi setje erg licht. Goed over nagedacht met de zuignappen voor het blad. Zit super. Nu nog even mooi weer.

Nog geen ervaring

Gezien de weersomstandigheden nog geen ervaring. De temperaturen nodigen niet uit om gezellig buiten te zitten met een hapje en een drankje om zodoende de tafel in alle hoogtes te ervaren. Hij staat klaar en werkt goed.

Prima geholpen door de verkoopster Anneke uitstekende service

Prima geholpen door de verkoopster Anneke uitstekende service Vriendelijk, deskundig en snelle levering Prima product, geleverd volgens afspraak. Wij zijn bijzonder tevreden met de vlotte levering van onze tuinmeubel

Het is inmiddels geen weer meer om buiten te zitten echter toch maar een nieuw loungeset aangeschaft. De aankoop in de winkel in Veenendaal was erg prettig. We kregen ook netjes een mail met de tijdsindicatie van levering. De levering gebeurde al na 3 dagen. Het loungeset werd bezorgd door een hele nette en vriendelijke chauffeur, ik bood aan om te helpen met uitladen maar dit wou hij niet hebben! Kortom wij zijn erg tevreden over het loungeset en het totale verloop.

prima service

Prima service en nette afhandeling

perfect

snelle en perfecte service

Alles goed afgeleverd en voldoet volgens verwachting

Prima product, geleverd volgens afspraak. Wij zijn bijzonder tevreden met de vlotte levering van onze tuinstoelen.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl