WAARDELOOS BEDRIJF MET ZEER SLECHTE SERVICE!

Heb daar 2 maanden een tuinset gekocht die vanaf dag 1 niet deugzaam is. Klachten moet je per mail melden, ze antwoorden alleen per mail. Als je ze belt sta je minimaal een half uur in de wacht en krijg je iemand aan de telefoon die er geen verstand van heeft. Als je vraagt of ze terug willen bellen dan gebeurt dit niet en krijg je een link waar je een afspraak op kunt maken, wat dan minimaal 2 weken duurt. Ze hebben nu 2 keer iemand gestuurd die gewoon niet weet wat hij komt doen. Heb inmiddels zoveel gemaild en gebeld en er is nog steeds niets opgelost en ze hebben ook nog steeds niet het fatsoen gehad om terug te bellen. Ben nu 2 maanden verder en er is nog steeds niet gebeurd. Wat een ongelooflijk slecht bedrijf. Heb dit nog nooit meegemaakt, wat een arrogantie! Ben bang dat we straks in een consumentenprogramma terechtkomen.

Goede producten, perfecte service

Mooi product (teak loungeset) en fijne behandeling in de winkel. Ook na de verkoop makkelijk bereikbaar en klantvriendelijk. Keurige levering door transporteur die handen uit de mouwen steekt. Wel bijzonder dat zelfs de internetshop 's zondags gesloten is. Maar een principiële keuze is ook weer te waarderen.

Geweldige service en producten

Onze bestelling was geheel volgens verwachting. Prima communicatie mbt bezorging en zeer scherpe prijs.

Geweldig!

We zijn super vriendelijk te woord gestaan en hebben een goed advies gehad over de keuze van de tuinstoelen.

Prachtig tuinset voor een nette prijs

Goed geholpen in de winkel! Veel keus en goede prijs. Een aanrader voor als je op zoek bent naar een tuinset.

Klantvriendelijk

Nou we hebben onze louncheset staan ,wel op moeten wachten maar de afspraken zijn jullie nagekomen het was het wachten waard !! Bedankt voor de fijne service en jullie vriendelijkheid en de koffie Mvg J v beek Wekerom

Top zaak, met mooie producten.

Mijn ervaringen zijn, aardig personeel wat goed adviseert. Wij wilde 2 sets combineren en mochten alles bij elkaar zetten zodat we konden zien hoe het er uit kwam te zien. De levering was ook goed geregeld en snel bezorgd . Ze hebben netjes alles neer gezet waar wij het wilden hebben. Kortom top zaak.

Uitstekend, we zijn er heel blij mee!

Netjes thuis gebracht

Mooie meubels en goed geleverd

Zeer slecht geholpen

Onvriendelijk personeel.

Men wist wat ik zocht, en liet zien wat ik wilde

Ik wist waarvoor ik ging en zij hadden het. Uiteraard nog wat andere mogelijkheden bekeken met hun.. maar eerste keus werd hem. Fijne goede vlotte service. Ook de de jongens die alles in elkaar hebben gezet draaien hun hand nergens voor om.

Ongelooflijk!

Goedemorgen, hierbij onze review: Geloof het of niet: Nauwelijks had de chauffeur onze tuinset geleverd, die nu staat te pronken op ons terras of we krijgen de mooiste zomerdagen van dit jaar. Dus Tuinmeubelshop, dubbel bedankt!!

Matig

Bestelling na meer dan 3 maanden geleverd. Daarover matige communicatie. Bestelling werd in dozen geleverd, zelf moeten monteren. Voor het veel te laat leveren een schamel bedrag van 50 euro op nota in mindering gebracht.

Prachtige kwaliteits tuinmeubelen en heel vriendelijk personeel

Ik was op zoek naar een tuintafel en ben heel vriendelijk en professioneel geholpen in het filiaal in Den Bosch. Kopje koffie met een bonbonnetje er bij, heerlijk. Uiteindelijk ben ik naar huis gegaan met een hele diningset, want de prachtige tafel die ik had uitgekozen.....Tja daar moesten gewoon nieuwe stoelen bij ;) Een paar dagen later werd de set al gebracht en neergezet. Ik was al bekend met deze winkel, aangezien ik mijn loungeset daar een aantal jaar geleden ook heb gekocht, waar ik nog steeds heel blij mee ben. Kortom, een aanrader om hier eens te gaan kijken als je mooie, maar zeker ook kwaliteits tuinmeubelen wil aanschaffen.

Gewoon goed!!

In de winkel werden we goed geholpen, flink wat soorten om te bekijken maar ook weer niet teveel. Bezorging was ook goed geregeld, evenals de montage.

Een 2de woonkamer

de loungeset zit zo lekker dat het voelt als een 2de woonkamer in onze veranda.

prachtige parasol ,waar wij heerlijk van genieten ,een aanwinst op het terras

Deskundig geholpen. Zeer klantvriendelijk. Reageert meteen als men vragen heeft. Kwaliteit van loungeset is super

Uitstekende duidelijke service!

We zaten te twijfelen tussen 2 tafels! Na 16x heen en weer lopen, was de verkoper nog net zo enthousiast over alles! De service is gewoon super! Nu de tafel, vorig jaar de lounge set! En als we weer iets zoeken, gaan we naar jullie! Geen twijfel!

Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Snelle levering.

Fantastisch buiten genieten

Heerlijke stoelen, zitten lekker en een enorm elegante uitstraling. Ik ben er super blij mee

Zeer tevreden met alles.

Omdat ik niet wist of het zou passen op mijn balkon heb ik mijn tuinmeubelen in 3 delen besteld en laten bezorgen. Alles paste prima en ziet er prachtig uit! Ben zeer tevreden. Bedankt voor jullie begrip en vriendelijke service ook met de levering alles ging heel soepel en op tijd.

Super ervaring

Super ervaring. Goed geholpen en alles was op tijd geleverd.

Herhaling vatbaar

Uitstekende service. Snelle levering wat ook erg fijn is. Zijn zeer tevreden over de lounge dining set. Komen zeker terug.

Top geholpen in de winkel, prima e-mailinfo en super zoals de bezorger de spullen afleverde!

In de winkel in 's-Hertogenbosch werden we prima geadviseerd door de verkoopster, met een goede uitleg over de verschillen in kwaliteit en afwerking. Daardoor viel onze keuze op de Hartman stoelen met bekleding. Vervolgens zijn we per e-mail steeds goed geïnformeerd over levertijd e.d. En tenslotte een dik compliment voor de bezorger die vrolijk, opgewekt en met het grootste gemak de spullen in de tuin afleverde. Hij was iets later dan beloofd, maar dat kwam ("met excuses") omdat hij 's-morgens 8 uur opgeroepen werd om in te vallen, routes rijden niet zijn standaard ding is en normaal in het magazijn werkt. Voor zo'n jongen maakte ik graag een kopje koffie, die hij in zijn beker meenam om weer tijdig bij de volgende klant te kunnen zijn.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl