Superblij met mijn stoelen

Heel fijn geholpen in jullie winkel in Den Bosch. Namen alle tijd voor ons. Bezorging ook prima. Een aanrader

fijne mensen

Geweldig geholpen

Kwaliteit tegen betaalbare prijs

Prima tuinset. Precies op tjjd geleverd. Uitstekend verpakt. Goed werkende website.

Mooie tuinset goede prijs kwaliteit verhouding!

De stoelen zitten heerlijk en wij eten nu vaak lekker buiten op het balkon. Echt genieten!

Goede kwaliteit en service

De tafel die ik bij hun bestelde is echt mooi en vlot geleverd.

Na 1 blik op de stoel was ik verkocht, mijn zoektocht was ten einde, dit was hem.

We hebben 80 stoelen op internet bekeken en hadden precies onze keus bepaald. Door toeval kwamen we in uw winkel terecht waar we vrolijk en zomers door de verkoper werden verwelkomd. Hebben jullie toevallig ook groene stoelen?, vroeg ik hem, want ja we waren toch binnen. En dat leidde naar de ultieme stoel, de verkoper sloeg achterover, wij maakten zijn dag, binnen 5 minuten zes stoelen verkocht. Daarna hebben we gezellig een kopje koffie gedronken waar hij foto’s liet zien van zijn zelfgebouwde kas. Kortom, beste mensen, ga naar deze winkel. Je hebt een gezellige middag en hebt daarna de ultieme tuinstoel in je tuin.

goede service...zeer vriendelijk personeel

zeer goede ervaring ...hebben meerdere dingen hier gekocht...

Goede service in de winkel . Vriendelijke man die het thuis bezorgde . Hebben nog zo gelachen ,mijn man vroeg zal ik mijn hondje pakken ..is makkelijk . Nee !, zei de man dan beschadigd het . Toen hij zag wat er werd bedoeld moest hij ook lachen !

Goede service, snel geleverd, heerlijk zit plezier

De lounge set zit heerlijk, snel geleverd, we hadden een probleem met de stelpootjes, contact gezocht, gelijk geholpen en er zijn nieuwe betere pootjes besteld, super

Mooie spullen, goed geholpen, stipte levering!

Ruime keuze aan tuinmeubelen. Vriendelijk personeel. Snelle levering. Zo hoort het!

Perfect.

Bestelling goed verlopen. Bezorging prima en artikelen uitstekend verpakt. Aanrader!

Fijn geholpen in winkel en uitstekende service

De dame in de winkel gaf prima advies. Zij hielp zeer klantvriendelijk. Informatie over aflevering was tijdig en correct evenals de levering zelf. En hoe fijn is het om dinsdag iets te kopen dat 2 dagen later al wordt bezorgd. Pluim voor deze winkel in Den Bosch.

Goede kwaliteit en snelle levering

Super kwaliteit

zeer vriendelijk geholpen in de winkel een zeer ongedwongen sfeer en een zeer ruime keuze

Prima bedrijf,snelle bezorging en stijlvolle tuinset!

Ik heb de Lifestyle pareto tuinset op mijn terras, prachtige stevige stoelen,heerlijk om in weg te dromen!! Samen met de voetenbankjes voor een zalig relaxen!! Makkelijk besteld,snel bezorgd,een aanrader voor iedereen!!!

Top medewerkers bij filiaal Cruquius

Tuinstoelen besteld bij Tuinmeubelshop Crucuius op dinsdag 28 juli. Zouden vrijdag 31 juli worden afgeleverd door transporteur. Worden op die datum niet afgeleverd. Telefoniste melde: fout van de transporteur. Ik vroeg heb je een oplossing, ze zou me terugbellen. Niet gebeurd. De 5 sterren in de totaal score geld voor de medewerkers van de Cruquius. Die kwamen wel met een oplossing, zodat ik de stoelen voor het weekend binnen had. Bedankt, in het bijzonder aan Martijn. Jullie zijn klantgericht, m'n complimenten.

Goede service en communicatie, keurig snel geleverd met de juiste afstand in deze gekke tijd

We moesten even wachten op de loungeset omdat deze niet meer voorradig was, maar drie weken later werd hij netjes afgeleverd. We zijn er erg blij mee en zodra de zon maar een beetje doorkomt, maken we er gebruik van.

Leuke bank met mankementen

In eerste instantie tevreden met de bank Na een dag zakt een steunpootje door Ik zou een nieuwe krijgen Tot op heden (1 week later) nog niets ontvangen Jammer

Denken mee met de wensen van de klant en komen met een passende oplossing.

Prettig ontvangst, grote keuze en men denkt mee goede afspraken betreft levering.

Top service en zeer goede kwaliteit meubelen.

We werden zeer vriendelijk geholpen, en zijn zeer tevreden over de tuinmeubelen , bezorging was perfekt. met vr.groeten Fam Beurskens Panningen.

Grote collectie en deskundig en plezierig advies

Nadat we onze keus hadden gemaakt was de afhandeling uitstekend.

Snel geleverd en staat geweldig in mijn nieuwe tuin.

Snel en keurig geleverd, fijne tuinset

Deze set voldoet volledig aan onze verwachting, kwaliteit en prijs perfect in balans. Ruime zitplekken en doordat de meubels van aluminium zijn, licht en eenvoudig te verplaatsen. De leverende chauffeur was zeer correct en behulpzaam. Kortom: tevreden!

Super aardige verkopers

ze deden alles om de juiste keuze te maken.Verschillende stoelen bij de tafel zetten en uit proberen.Lkkr bakkie koffie erbij.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl