Een toevalstreffer, wat een geluk!

per toeval liepen wij in wormer wormerveer tegen de tuinmeubelshop aan en vonden daar precies wat we zochten. Snel geregeld en bezorging op afroep. Enorm tevreden. Wat een toevalstreffer!

Service zoals het overal zou moeten zijn !

Perfecte ervaring. Alles goed gecommuniceerd, klein probleempje snel en efficiënt opgelost, snelle levering, mooie meubels. Volgende keer kiezen wij voor dezelfde winkel.

Mooie showroom met behulpzaam personeel

Niet nog een keer

Loungeset werd (waarschijnlijk tijdens de levering) beschadigd geleverd. Je moet dan online afspraak maken voor reparatie maar dit kon pas over een maand! Na enige druk uitgeoefend te hebben kon het ook binnen twee weken. Ik kreeg, zoals wél beloofd, helaas niet een dag van tevoren het tijdslot door wanneer de monteur zou komen. Dat kreeg ik op de dag zelf waardoor je onmogelijk iets kan plannen met je werk. Als druppel kwam de monteur ook nog eens drie uur later dan gepland... Als je zoveel geld neerlegt voor een loungeset dan verwacht je wel een wat zorgvuldigere afhandeling.

Helder advies, goede service

Bij aankoop van een parasol, die tegelijk als zonwering dienst moest doen, zijn we prima geadviseerd. Na levering bleek de standaard van de parasol niet de juiste kleur te hebben. Dat is snel naar tevredenheid opgelost. De parasol voldoet in de praktijk prima!

Geweldige service

We waren op zoek naar een loungeset, bij voorkeur met een bank en losse stoelen. We hadden gemerkt dat we al laat in het seizoen waren (eind juni), want bij andere winkels bleken tuinsets al niet meer leverbaar of pas in september. Bij de Tuinmeubelshop zagen we een mooie hoek-loungeset. Helaas had deze set ook een lange levertijd. De verkoper zocht op de computer en vertelde dat er in dezelfde serie wel een set met een bank en twee losse stoelen direct leverbaar was. Omdat deze opstelling niet in de winkel stond, wisten we niet dat dat een mogelijkheid was. (Jammer, anders 5 sterren!) We waren wel blij met deze optie. Het was snel geregeld en nog geen week later stond de set al in onze tuin. Het in elkaar zetten ging erg gemakkelijk. Helaas zagen we op twee van de kussens bruine vegen. Ik mailde de klantenservice en voegde er een foto bij. Ik kreeg meteen een reactie en er werd meteen een voorstel gedaan om het probleem op te lossen. Een geweldige service en snelle afhandeling!

top

Prachtige loungeset gekocht. Ben er superblij mee. Heel goed geholpen in de winkel. Scherpe prijzen, waar voor je geld.

Klantvriendelijk en snelle levering

Zeer klantvriendelijk, mooie winkel met vriendelijk personeel! Snelle levering en vriendelijke bezorgers. De bezorging was stipt op tijd!

We hadden al meer dan een jaar geleden de cocoon gezien in de winkel Sliedrecht en deze bleven maar in ons kop zitten doordat ze mooi zijn en goed zaten. Na goed na te denken en nergens anders te vinden zijn toch maar besteld, levering was 2 dagen daarna in de ochtend. De stoelen zitten geweldig en we zijn er erg blij mee.

Erg goede service, vriendelijk personeel en erg fijn dat bij levering exacte tijdstip bekend is.

Super!! Kost misschien iets meer maar dan krijg je ook echt waar voor je geld!!

Super geholpen

Mooi tuinset gevonden. Goed geholpen. Een klein puntje, ik heb de verkeerde kussentjes geleverd gekregen Meteen gebeld en opgelost. Heb ze snel om kunnen ruilen.

Snel geleverd en uitstekende service

Stoel was niet geleverd bij het bestelde loungeset omdat deze niet op de bon bleek te staan. Na een telefoontje was dit super snel opgelost. Stoel werd al na enkele dagen nageleverd met de welgemeende excuses. Mijn indruk is dat Tuinmeubelshop een zeer klantgerichte organisatie is. Snelle levering, prima kwaliteit van het geleverde product en uitstekende klantenservice.

Goed geholpen

Prima geholpen

In 1 woord geweldig.

Mijn keuze was snel gemaakt en de vriendelijke medewerkster heeft er voor gezorgd dat ik 5 dagen later de loungeset al binnen had. Mooie loungeset en hij zit heerlijk. Prijs , kwaliteit is helemaal top. Ik heb m geshopt in Bergen op Zoom.

Waardeloos en prut service

Klantenservice is onbereikbaar hang al meer dan een halfuur in de wacht. Geleverde parasol van 500 euro is instabiel en van inferieure kwaliteit!

Prettig en ter zake kundig

Prettig en ter zake kundig

Gewelding

Een fijne winkel. Groot assortiment met mooie tuinsets. Je wordt goed geadviseerd door de verkoper.

Vanaf keuze tot bestellen tot levering is de tuinmrubelshop in control.

Mooie set en de levering geschiedde ook nauwkeurig binnen het aangegeven tijdstip van een halfuur. Klasse

Na wat telefoontjes, is het toch nog goed gekomen.

Bezorging ging goed, op de afgesproken tijd geleverd. En nu genieten.

Topwinkel! Klantvriendelijk en betaalbare kwaliteitsmeubelen

Prettige klantvriendelijke winkel in Cruquius waar wij ook prima zijn geslaagd. Met de bezorging was een verkeerde hoekstuk geleverd die na een paar dagen werd omgeruild. De granieten tafel komt helaas pas in augustus ivm leveringsproblemen uit India, maar dat werd al gezegd met het bestellen. Kortom, wij zijn dik tevreden en komen graag terug in de tuinmeubelshop.

Wat een prachtige tuintafel; kan niet wachten tot de zon weer schijnt!

Prettig geholpen. Snel geleverd Complimenten!

Bij binnenkomst kom je in een warm bad.

Mijn ervaring die ik in Gouda had was plezierig, prettig en niks was teveel. goede uitleg en omdat het tuinstel wat ik wilde hebben er niet stond hebben ze me een vergelijkbaar tuinstel laten zien en kon ik o.a. testen hoe de stoel zat.

Eerste levering, soort van ok, tweede nog steeds niet.

UPDATE: De eerste issues (deukjes en krassen in de lounge set) zijn uiteraard ongewijzigd, maar het probleem van de (on)waterdichtheid van de hoezen is naar redelijkheid opgelost. De eerste hoes kunnen we nu zelf waterdicht maken nu zij een water bestendige tape hebben opgestuurd. Heel fijn. Ik hoop dat ze het product gaan/kunnen verbeteren, want we zijn wel wél tevreden over de geleverde producten (hoes en loungeset ondanks wat kleine beschadigingpuntjes) en ook de geleverde klantenservice. En we raden dit bedrijf nog steeds aan! En ja, we zouden hier weer kopen :) EERSTE REVIEW: Hoe wel we an sich tevreden met de tuinset van vorig jaar: er zaten wél deukjes in het frame en lakbeschadigingen op. We kregen een lakstift. Want na moeilijk gedoe met plannen met hen, doe ik het zelf wel. Nu maar een tweede hoes besteld, want de eerste is niet goed waterdicht. Geen tegemoetkoming of erkenning, maar okay: de maatvoering is wat we nodig hebben. We wachten nog steeds. Jammer dit. Ow... en ik zie (omdat ik onder een 6 waardeer) dat mijn review pas na vertraging publiekelijk gemaakt wordt. Ook jammer.

Keurig bedrijf

Snel geleverd Ziet er allemaal top uit

Goede service, mooie meubelen en gunstige prijzen.

We hebben 2 maal een lounge set gekocht in filiaal Gouda. We zijn hier heel goed geholpen, en de service is uitmuntend!! BRAVO!!!

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl