Wauw

Want een leuke zaak !!! We hebben onze tuinbank gekocht en we zijn er zo onwijs blij mee. Hele fijne van winkel tot thuis service !! We hebben nu ook onze tafel besteld spannend !!!

perfect

Goed en vriendelijke verkopers in veldhoven met juiste voorlichting. Afleveren tot op de minuut nauwkeurig met de app

Top service!

Snelle en goede service, personeel is klantvriendelijk en vakbekwaam

Voor we het wisten stonden de juiste stoelen bij de juiste tafel.

We waren dus snel klaar.

Zeer goede service

Bij levering bleek een onderdeel beschadigd.. na een mailtje alles super goed geregeld.

Top prijs, Top service, Top product!

Wij hebben afgelopen week een mooie tuintafel gekocht. Er is genoeg keuze in onze smaak en prijs klasse. Zeker ten opzichte van anderen winkels zijn de prijzen scherp! De levering was snel en zorgvuldig.

Supersnelle service en erg mooie loungeset.

l de waard

uitstekend geholpen in de winkel van nunspeet. mooie spullen goede prijzen. bedankt!

Geen volledige informatie in showroom te Nunspeet bij aankoop gekregen

Bij levering van parasol bleek het dat ik deze zelf moest monteren (Parasolvoet 90 kg) Tegen betaling zou men hem wel monteren dit is niet in de showroom mij medegedeeld, anders had ik zeker hiervoor gekozen.Tevens bleek er een goedkopere variant van de parasolvoet op de side van Tuinmeubelshop te staan hierover is ook niets gezegd terwijl ik te kennen heb gegeven dat ik deze parasolvoet erg duur vond en dat voor dezelfde uitvoering bij andere leveranciers deze goedkopere variant werd aangeboden. Ik kreeg het verhaal te horen dat de gaten waarschijnlijk niet zouden passen!! Ik heb na de levering telefonisch contact opgenomen met Tuimeubelshop te Nunspeet en gevraagd waarom deze grote parasol niet gemonteerd werd. Ik was in de veronderstelling dat dit zou gebeuren. De medewerker heeft mijn een uitleg gegeven en zijn excusses aangeboden voor de onduidelijkheden. Mocht het mij niet lukken dan zou hij kijken of er iemand langs kon komen, met dit voorstel heb ik de levering geaccepteerd. Met hulp is het mij gelukt deze zware parasolvoet te monteren. Kortom geen prettige ervaring met de de informatie verstrekking in de showroom van Tuinmeubelshop te Nunspeet.

geweldige en robuuste tuinset

na bezoek aan de showroom viel mijn keuze op de Domani Minoa set. Zeer robuust en met veel zitcomfort, omdat de zittingen van de stoelen naar boven lopen. kussens moeten nog even ingezeten worden, maar belooft een heerlijke zomer te worden...

Snelle levering en super kwaliteit

Na bezoek aan vestiging in Utrecht op donderdag, een mooie tuinset gekocht en dinsdag al geleverd. Prettige levering en tuinset is fantastisch! Een echte aanrader.

Jullie doen wat er wordt beloofd

Zoals boven omschreven doen jullie wat er is/wordt beloofd. Daarom zijn jullie een betrouwbaar bedrijf, welke wij zeker zullen aanbevelen.

Waar voor je geld !

Keurig geleverd. Makkelijk in elkaar te zetten. Alles tip top in orde! Wij zijn blij !

prijs kwaliteit verhouding prima

prima lounge stoel, goede prijs kwaliteit verhouding. snelle levering.

vriendelijke verkoper en snelle levering

goede ervaring, zou de winkel aanbevelen bij mijn kennissen

betaalbare tuinmeubelen

goede prijs kwaliteit verhouding met veel keus in de winkel heb alleen zelf 4 gaatjes van de rubbers die de glasplaat dragen groter moeten boren omdat die duidelijk kleiner waren en niet pasten (fabricage fout) dit neemt niet weg dat ik toch tevreden ben over dit product

Geweldig aardig personeel

Zowel in de winkel als de bezorgers waren super behulpzaam en de loungeset staat geweldig onder onze nieuwe veranda

Goed advies

Goed geholpen, goed advies, snelle levering.

Prima voorlichting en service.

Prima voorlichting en service, ruime keus, alleen bezorgen om half acht 's morgens is wel heeeeeeeel erg vroeg!

Prettig geholpen ondanks de corona

Warm onthaalt gelijk koffie aangeboden, Winkel opstelling gezellig en overzichtelijk. Een aanrader voor ieder die een tuinset zoekt.

Snelle levering - goede prijs/kwaliteit verhouding

De bestelde lounge-set werd snel geleverd en tot in de tuin bezorgd. De prijs / kwaliteitverhouding is goed te noemen! Weinig winkel hebben zoveel keus voor een redelijke prijs.

Fijne stoelen

Goed geholpen en de vlotte afwerking. Perfect!

Uitstekend betrouwbaar, goede service.

Klantvriendelijk, uitstekende service, afspraken worden keurig nagekomen.

Super goede service

Wij zijn zeer hartelijk ontvangen ,en zijn uitstekend geholpen. ons loungeset hebben wij in super goed overleg aankunnen passen naat onze maat en wens. Heerlijk !! Ook de bezorging was keurig optijd Echt ik beveel iedereen aan om hier de aanschaf te doen voor een uniek mooi tuinset

advies en levering helemaal TOP!

Na ons bezoek in de showroom in Veenendaal hebben wij een mooie keuze kunnen maken uit het uitgebreide assortiment. De levering was ook zeer netjes geregeld. Twee heren die alles zorgvuldig in elkaar hebben gezet en daarna al het verpakkingsmateriaal netjes meenamen. Nu heerlijk genieten van onze aankopen!

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl