Goede service tot in de tuin

Bij binnenkomst viel ons oog op een geweldig mooie loungeset. Een vriendelijke medewerker heeft de aankoop tot een succes gemaakt. De levering verliep vlot. Nu kunnen we heerlijk zitten en genieten van het buitenleven. Hartelijke bedankt!

Snelle service en fijne communicatie!

Onze loungebank werd snel geleverd en bevalt heel goed. Mooie kwaliteit en dat voor een schappelijke prijs!

Hele goede ervaring

Welkom geheten worden bij binnenkomst .Deskundige medewerkers gewoon zoals het hoort .we hadden al 2 x tuinmeubelen gekocht bij deze winkel en je gaat niet terug als de goederen en service niet goed zijn !

Kan niet beter!

We zijn onze hele tuin aan het doen en er gaat steeds zoveel mis. Van verkeerde tegels die bezorgd worden tot incomplete tuinsets. Totdat ik op jullie site kwam en deze loungeset vond. We hebben de set besteld en konden zelfs een Bezorg datum kiezen. 2 juli, precies een dag voor de 17e verjaardag van onze dochter. Zou het dan toch lukken om tijdig een mooie set in de tuin te hebben? Woensdag 1 juli kreeg ik een e-mail waarin stond dat de set donderdag tussen 08.15 en 09.15 uur gebracht zou worden. En ja, precies op tijd, keurig verpakt en helemaal compleet. Wat fijn! Na zoveel dingen die mis zijn gegaan nu zo’n goede service. Dat willen we dan ook graag laten weten. Bedankt!!

Super advies en goede service

we kwamen binnen voor een tuinset, wisten niet helemaal wat we wilde maar de verkoper had veel goede adviezen en uiteindelijk zijn we geslaagd voor een mooie tuinset. En die al binnen 4 dagen gratis bezorgd in de tuin stond. Heel blij mee en de service en bezorging wat top.

Dé tuinbank

Als woongroep zijn we al jaren in de weer om dé perfecte tuinbank te maken. Vele pallets, sloophout en opknappertjes passeerden de revue. Toen werd de keuze gemaakt om er toch maar 1 te kopen, dan wel een duurzame degelijke variant, zo een die jaaaaren meegaat. Het werd een teakhouten tuinbank van 180cm breed, hier passen we met zn vieren op, zonder splinters aan je kleding of een doorgezakte rugleuning. Dé tuinbank! Bezorging ging ook super, het pakket werd door de bezorger tot in onze woonkamer gebracht. In elkaar zetten was in 30 minuten gepiept. Aanrader! Wij zijn klaar voor de zomer.

Helemaal top!

Wij hadden vorig jaar een tuinset gekocht, maar wouden het graag uitbreiden. Woensdag besteld op de site, en kon vrijdag al bezorgd worden. Werden netjes geïnformeerd hoelaat hij zou komen. Hij belde een uur eerder om te vragen of wij al thuis waren, want hij was al in de buurt. Ons huis is niet makkelijk te vinden, en belde ons netjes. Hij heeft het meubel gelijk in onze achtertuin bezorgd. Heel goede service!

Wij zijn zeer tevreden.

Wij zijn in Kesteren wezen kijken naar een paar tuinstoelen maar eenmaal in de Showroom zijn we gevallen voor een prachtige ovale tafel met 6 heerlijk zittende stoelen zeer goed geholpen door Bart het was op voorraad en kon een paar dagen later bezorgd worden en het is ook op de afgesproken tijd bezorgt. Wij zijn zeer tevreden. Vriendelijke groet Wally Weijers P.de Hooghweg 14 6562 bv Groesbeek Ordernummer 000043025

Gezocht gevonden bezorgd

Alles verliep op rolletjes

Fijne service

fijne ervaring in de winkel en daarna met de bezorging helemaal TOP geregeld..

Vlotte levering, mooie producten!

Toch wel wat teleurgesteld

Meer dan prima geholpen in de showroom en een hele toffe tuin set uitgekozen... 2 grote fauteuil’s, 2 hocker’s een Bank en een grote eettafel met 6 stoelen. Koop was snel beklonken en het was op voorraad dus het zou de zelfde week al bezorgd worden (begin Mei)... €2900 totaal en daar zat ook een beschermhoezen en montage en afvoeren verpakkingsmateriaal bij. Toen we thuis kwamen kregen Al een belletje dat het toch niet gelijk bezorgd kon worden maar eind mei. Eind mij werd half juni en de 3e week juni is het bezorgd!! Juist bezorgd, niet in elkaar gezet en geen materiaal mee terug genomen zoals afgesproken en €50 voor betaald. Dus nog een middag en avond bezig geweest om alles in elkaar te zetten en 2 keer naar de vuilstort geweest om al het karton af te voeren.. buiten dat is de eettafel en eetstoelen allemaal prima maar de tuin set kwalitatief slecht en niet zoals in de showroom. slechte lassen, zeer matig afgewerkt en gespoten en nu al schuurtjes in de lak... Conclusie, mooie winkel, slecht bereikbaar en matig product voor high end prijs

Helemaal top.

Goede levering. Mooie kwaliteit en zit geweldig.

Een goede service

Werd goed geholpen

Mooie tuinmeubelen maar dan de service....

Deze leverancier verkoopt prachtige tuinmeubelen. Echter, een week na levering al een probleem met het rug kussen. De melding bij de service afdeling gaf de keus zelf naar de winkel brengen (dat lukt niet i.v.m. geen auto) of ophalen en retour brengen na reparatie. Reparatie? Het product is 5 dagen gebruikt, dan ruil je zoiets gewoon om en dan niet zeggen dat losse kussens niet op voorraad zijn. Je haalt er een uit een nieuwe set en levert deze aan de klant en na reparatie gaat die terug in de nieuwe set. Nu zit ik waarschijnlijk dagenlang zonder tuinstoel!

Super!!

Dit is onze 2e keer dat we terug zijn gekomen als klant. We hebben 3 jaar geleden een bar set kocht en hebben nu diverse tuinmeubelen erbij gehaald ivm een grotere tuin na de verhuizing. Ze denken met je mee en ik kon gerust verschillende meubel stukken bij mekaar zetten om te zien hoe het staat. Om uiteindelijk tot een mooie set te komen. Conclusie zeer tevreden en zeker weer een vaste klant voor producten in de toekomst.

In één zin, fantastisch!!.

We werden fantastisch geholpen door Herre. Hij was niet opdringerig, maar super spontaan en behulpzaam. De tuinmeubelen binnen een week thuis bezorgd, alleen jammer dat er een deel van de loungebank mist. Maar die wordt nageleverd.

Alhoewel wij rasechte bosschenaren zijn ,hadden wij nog nooit van de tuinmeubelshop gehoord. We zouden eigenlijk voor onze tuin meubel set gaan kijken bij Fonteyn. Gelukkig kwamen wij uit bij de tuinmeubel shop. Binnen 5 minuten Geslaagd Top zaak met fijne bediening. Groetjes Fam kok

Verkoop ok, telefonisch niet bereikbaar, product niet 100% ok.

Prettig geholpen in de winkel, tuinset besteld op afroep. Echter, een aflevermoment plannen telefonisch niet mogelijk omdat Tuinmeubelshop niet bereikbaar bleek. Levering is goed verlopen, prettige bezorgers en pin apparaat werkte prima. Echter, de levering bleek niet helemaal compleet en het onderstel van de tafel had een productiefout. Middels een monteur heeft Tuinmeubelshop de productiefout helpen herstellen. Ons geduld met de monteur was van korte duur omdat deze vol bleef houden dat het normaal is dat dergelijke productiefouten in tafels zitten. Het betreft een tafel van 1800,- dus wij zijn het hier niet mee eens.

Beloofde levertijd niet nagekomen

Bij aankoop van de set werd een levertijd van 1,5/2 wkn toegezegd. Maar dit werden uiteindelijk 9wkn. Erg jammer. Communicatie in winkel en hoofdkantoor kan wel beter! Verder mooie set

Slechte service - geen aanrader

Onze Platinum parasol hebben we bij Van der Garde in Veenendaal gekocht. Bij levering blijkt dat deze helemaal scheef staat. De granieten voet heeft een scheur. We zijn naar de winkel geweest om dit te melden. In de winkel wilden ze de klacht niet in behandeling nemen, dat doet de afdeling Service. Blijkbaar doen ze in de winkel alleen aan verkoop en niet aan serviceverlening. De afdeling Service is overigens alleen per telefoon en e-mail bereikbaar. De telefonische bereikbaarheid is al maanden bedroevend slecht, je krijgt niemand aan de lijn. Terugbel verzoeken worden niet opgevolgd, alleen op mail wordt wel snel gereageerd. Na onze melding kregen we snel een reactie. Op hun verzoek hebben we foto's van de scheefstaande parasol gestuurd. We zijn nu 15 dagen verder. We hebben nog steeds niets gehoord, behalve een verzoek om de foto's nogmaals te versturen. Dit hebben we gedaan. We zijn nu ruim een week verder. En totaal geen reactie. Ik vind dit hele slechte service. We hadden beter via Bol.com kunnen bestellen. Daar krijg je betere service.

Goed geholpen, helaas een vergissing in de bestelling maar opgelost!

Aan het einde van een zaterdagmiddag liepen wij de vestiging in Gouda binnen. Na enig rondkijken, gingen wij met een vraag naar de balie. Daar werden we vriendelijk en goed geholpen. Na nog een rondje en nog een paar vragen hebben we een loungeset met vuurtafel gekocht. Al onze vragen werden beantwoord en de verkoper zocht van alles voor ons na. Helaas is er wellicht door de vragenbrij een verkeerde vuurtafel besteld. Gelukkig hebben we dat inmiddels kunnen omzetten; volgende week wordt de juiste vuurtafel alsnog bezorgd. Kortom, we zijn fijn geholpen en zitten heerlijk op de loungebank!

Levering volgens afspraak. En aardige medewerkers die alles netjes in klaar hebben gezet. Ik ben heel blij met mijn loungeset.

Slechte kwaliteit

Het lijkt erop dat Tuinmeubelshop alleen positieve reviews bij de producten plaatst. Mijn ervaring is helaas anders. Tafel heeft productiefouten en beschadigingen We hebben de tafel drie keer moeten omruilen omdat er steeds iets mis mee is, productiefouten en beschadigingen. De tafel die we nu hebben heeft ook een schuine poot en een beschadiging op het blad. Hoes niet waterdicht De hoes valt erg tegen omdat deze niet waterdicht is. Bij veel regen wordt de binnenkant van de hoes nat en dus ook de tuinset eronder. De hoes is na een half jaar al verkleurd.

Super loungeset

Wij hebben een Cinta hoek loungeset bij jullie gekocht we zijn heel tevreden. Alles kompleet met de levering en is door de bezorgers bij ons achter in de tuin gezet, en heel eenvoudig in elkaar te zetten. Hij heeft lekkere dikke kussens en zit en ligt lekker.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl