Prachtige stoelen

Heb stoelen besteld ze zijn mooi en degelijk. Wij zijn er zeer tevreden mee, dus een aanrader.

Een paar keer de showroom in Cruquius bezocht voordat ik een keuze heb gemaakt welke loungeset ik wilde kopen. Elke keer vriendelijk te woord gestaan. Bezorging zoals afgesproken, netjes in de tuin gebracht. Ik ben heel blij met mijn loungeset!

In één woord: GEWELDIG!

Bij ons bezoek aan de shop in Den Bosch zijn wij zeer vriendelijk geholpen door een kundige verkoper, maar ook de klantenservice als de chauffeur die de bestelde set kwam leveren waren ontzettend aardig! De geleverde loungeset is meer dan mooi; hij is prachtig! De service van de Tuinmeubelshop beoordelen wij daarom met één woord: UITSTEKEND!

geweldig

Serieus geholpen. Niets was te veel, er werd zelfs een stoel van beneden gehaald voor de kleur, super.

Uiterst tevreden!

Online een hele mooie set gezien, na een paar dagen besloten om te kopen.. Helaas niet meer op de site... Telefoontje gepleegd, bleek dat alleen de bijbehorende tafel op dat moment niet voorradig was. Vervolgens door een medewerker gigantisch goed geholpen en na overleg over de verschillende opties gekozen om de tafel na te laten leveren als hij opnieuw binnenkomt. Zodoende kunnen we nu al volop genieten van onze nieuwe loungeset!

Had hier direct heen moeten gaan!!

Eindelijk tijd genomen om een nieuwe tuinset te kopen. Eerst wat winkels in capelle af wat uitliep op ergernis. Toen de keuze of intratuin of tuinmeubelshop. Gelukkig kozen we voor de laatste. Was ik nou maar direct hierheen gegaan wat een super nette winkel en wat een fijne rustige mensen die in ieder weten waar ze het over hebben. En ze moeten dealen met dat er veel niet te leveren is maar denken dan wel mee. Top! Geen uitstekend komt omdat ik een mail heb gestuurd waar ik nog geen antwoord op heb gekregen en dat vind ik een klein minpuntje. Maar verder raad ik tuinmeubelshop aan, Ga een kijkje nemen in Gouda!!!!

gastvrij en vriendelijke service

Toen we binnen kwamen kregen we direct koffie. We werden vriendelijk en goed geholpen door de betreffende medewerker. De medewerker hielp ons ook rustig met het juist uitzoeken van een goede zonnestoel. Kortom we zijn erg blij met ons tuinset en wachten met smart op de loungeset welke in augustus geleverd zal worden.

Doet werkelijkwaar precies wat het belooft!

Het begon allemaal met prima cappuccino en een verrukkelijke bonbons. Daarna de juiste afspraken gemaakt die Tuinmeubelshop Wormerveer allemaal zijn nagekomen. We hebben het doorverteld op de verjaardagen!

Hele prettige en snelle service

Ik kwam binnen om mij te oriënteren voor een zweefparasol. Ik werd zeer prettig geholpen en heb uiteindelijk meteen de aankoop gedaan. Levering was al binnen 3 werkdagen. Top!

Goed en deskundig advies, op tijd geleverd

We zijn zeer tevreden over de uitleg en advies bij het kopen van onze loungeset

Ervaring in de showroom was voldoende

Na aflevering van de tafel en vier stoelen bleek één van de stoelen uit het lood te staan. Gemaild met de serviceafdeling. De stoel kan niet eerder dan op 21 juli worden gerepareerd !!! Dat is jammer.

Prettig geholpen voor een fijne loungeset.

Mooie winkel in Veenendaal met volop keuze. De aandacht voor ons was fijn en zijn goed geholpen voor een mooie loungeset die past bij onze wensen, zowel qua uitstraling, zitcomfort en voor een mooie prijs Er is mooi op tijd geleverd en we genieten volop van deze set. Zoek niet verder, maar koop uw tuinmeubelen bij de Tuinmeubelshop.

In chill modus

Eerst in de winkel de tuinmeubelen bekeken, daarna nog vergeleken in de bouwmarkten maar dat zat lang niet zo fijn als de loungeset toronto, dus toch maar de koop gesloten! Telefonische de bestelling gedaan en kon de volgende week al bezorgd worden! Ook met afleveren de spullen netjes in de schuur gezet en kon het hele bedrag bij huis pinnen.. Na een paar dagen de loungeset geïnstalleerd en we zijn dik tevreden met het resultaat

Ruime keuze , voor elke budget

Fijne snelle levering en keurig verpakt. Erg prettig wanneer je een tijdblok krijgt wanneer je bestelling geleverd wordt. Keurig en stevig verpakt en makkelijk te monteren.

Schade aan meubelen

Tot nog toe is er per mail snel gereageerd op de schade aan mijn meubelen. We wachten nu op een ruiling en het herstellen van de meubels. Baalde in eerste instantie dat het beschadigd binnen kwam.

Heel fijne winkel met professioneel personeel

bij twee winkels van Tuinmeubelshop geweest en bij beiden heel plezierig geholpen. Personeel heel attent maar niet opdringerig. Zeker in filiaal Utrecht erg goed geslaagd. Komt afspraken na tijdens koop, bij aflevering en bij een vraag achteraf. Super; Arjan bedankt! Zeker een aanrader met een mooi assortiment.

Al heel vriendelijk en geduldig aan de telefoon geholpen. Van de telefoon tot aan de deur was alles strak en goed georganiseerd.

Gezellig, vriendelijk en behulpzaam.

Opzoek naar schaduw belanden wij in de Tuinmeubelshop in Veldhoven. En ja, hier vonden wij snel en plezierig geholpen onze oplossing. Een mooie tuinparasol die schaduw brengt op vele manieren.

Ruim assortiment, goede service

We hebben een set mooie loungestoelen besteld voor op ons dakterras. Goed geholpen in de vestiging in Gouda en de set is snel geleverd.

Fijne winkel, prima service!

Op zaterdag een mooie set uitgezocht in de winkel. Meerdere tafels 'gepast' bij een hoekbank. Verkoper was zeer behulpzaam en vriendelijk. Op woensdag alles keurig en op tijd geleverd. Wij zijn fan!

Geweldige winkel met mooie moderne tuin/lounge sets

Wij zijn zeer vriendelijk geholpen en raden de tuinmeubelenshop dan ook aan bij een ieder. Het bedienend personeel is zeer vriendelijk en houden zich aan de levertijden. Kortom een topzaak!!!!!!

superblij,prachtig nu genieten goed geholpen .

goed afgeleverd super aardige mannen ...goed geholpen in Gouda ... de jongeman was niet opdringerig en nam alle tijd voor ons .... en nu jaren genieten met ons gezin en kleinkinderen .... we zijn superblij met deze aan koop .groetjes van Bram en Karin kindt

Zeer klantvriendelijk

wij werden in de winkel goed te woord gestaan, en het product werd super snel, zonder extra kosten, netjes thuis bezorgd.

Wat ze beloven doen ze ook

Bestelde set was nog onderweg naar Nederland op moment van bestellen. Hoek niet leverbaar daarvoor in de plaats 3 eindstukken gekregen. Met 2 sierkussens om de hoek op te vullen totdat het kussen in de hoek wel leverbaar is Top geregeld en levering volgens afspraak

Mooie loungeset

Afgelopen donderdag onze set gehad Staat prima op ons terras

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl