Wij zijn zeer blij met het goede advies en de snelle correcte service’

De medewerker van tuinmeubelshop (4SO) Gouda (Leendert) was zeer vriendelijk. Goed advies en een goede afspraak kunnen maken. Vooral de levertijd was voor ons een dingetje! Ga zo door Tuinmeubelshop.nl! Kan jullie alleen maar aanbevelen!

snelle bediening, wat lastig proces tav levering

Ik was op zoek naar een zware parasolvoet. Die was op voorraad, dus kon snel en gratis worden geleverd. Ik zou nog een mail krijgen over wanneer de levering zou zijn. Mail nooit gehad, maar na 4 dagen een vrachtauto op de stoep die kwam leveren. Het in elkaar zetten van de 90 kg zware voet (wieltjes monteren) mocht ik zelf uitzoeken......

Super service

Een lounge set gekocht. Deze werd netjes en volgens afspraak geleverd.

Tot nu toe heel goed geholpen, op mail krijg je snel antwoord. En in de winkel ook goed geholpen. Het is even een stukje rijden, maar dan heb je ook wat. Ga zo door.

Klantenservice heeft zich toch van zijn goede kant laten zien.

Lounge set online besteld, was op afbeelding in wit uitgevoerd maar bij de tekst was beschreven dat dit om een antraciet kleur zou gaan. Bij aflevering is bijbehorende voetenbankje wel in antraciet maar de Lounge set in het wit geleverd!! Klantenservice gebeld en zou een fout van de klant zijn, ophaalkosten a €50,- voor eigen rekening, niet akkoord mee gegaan en gevraagd voor een kostenloze oplossing, dit is uiteindelijk op aandringen gelukt. Beetje jammer dat het op deze manier moest gebeuren!

Een prachtig klantvriendelijk bedrijf met uitstekende service

We zijn zeer tevreden, we werden gastvrij ontvangen en heel goed geholpen! Met de levertijd was het niet helemaal goed gegaan maar uiteindelijk is alles heel netjes afgehandeld, We hebben er al veel plezier mee tot nu toe, het is wat we verwacht hadden!

Zeer tevreden.

Wij zijn tevreden klanten uit België. Bij het online bestellen hadden we even een probleempje maar dit werd snel verholpen door iemand van de klantenservice in Veldhoven. Levering gebeurde 4 dagen later en we genieten nu volop van onze loungeset en bijhorende zweefparasol. Een aanrader dus :)

Prachtige set! Volop thuis genieten in de lockdown

Een ontzettend aardige verkoper getroffen in Den Bosch. Helaas was de set zoals wij hem wilden niet meer voorradig maar het showmodel gekocht en de tweede set snel nageleverd.

Geweldige service

Mijn ervaring is super, vriendelijke bezorger en ook medewerkers. Erg behulpzaam

Heel blij

Tuinstoelen besteld via internet site. Zijn net zo mooi als op de foto. Bezorging was ook top. Telefonische contact medewerking was ook Top. Zullen in de toekomst zeker nog een keer een bestelling plaatsen

Goed geholpen en erg blij met de bank!

Fijne showroom met veel ruimte en keus. Goede uitleg over de producten. Helaas was de levertijd enkele weken langer maar toen ik daarover belde werd ik goed ingelicht. Veel keus voor bezorging en betalen kon bij aflevering. De loungeset was goed verpakt en helemaal naar wens. Bedankt!

Goede service en blij met tuinmeubels

In den Bosch een leuke verkoper getroffen en iets moois uitgekozen. was 18 April jl en zou binnen twee weken geleverd worden. nu recentelijk 26-6-2020 geleverd. Corona werd als reden gegeven.......maakt niet uit. Als je iets in de winkel koopt heb je niet het idee dat je bij een webshop iets koopt en dat alles via klantenservice loopt in plaats van de verkoper. had beter uitgelegd moeten worden aan de klant. je wordt heen en weer gegooid en weet op een gegeven moment niet hoe het zit. uiteindelijk goed gekomen en als tip leg alles beter uit aan je eindklant want dan weten ze waar ze aan toe zijn. bedankt voor de mooie meubels !

Eindelijk geslaagd!

We kenden Tuinmeubelshop niet, maar spotten de zaak vanaf de snelweg onderweg naar een andere tuinmeubelzaak. 'Als het niets is, kunnen we altijd daar nog even kijken.' Nou, het was niets, dus zo gezegd zo gedaan. Eigenlijk had ik het al een beetje opgegeven, want we waren al 2 weekenden op zoek en we waren nergens echt onder de indruk – niet van het aanbod en ook niet van de service. Het heeft zo moeten zijn denken we, want we stonden binnen een half uur weer buiten! We liepen meteen tegen een mooie set aan en werden keurig geholpen door de medewerker. De set was eigenlijk inclusief tafel, maar dit kon gelukkig worden aangepast. De levertijd viel ons ook reuze mee, onze set werd de week erop al bezorgd! We verheugen ons ontzettend op deze zomer, nu we eindelijk lekker kunnen zitten. Bedankt!

Makkelijk, snel en deskundig. Alles was op voorraad en binnen 3 werkdagen bezorgd. Zelfs in deze tijd van corona

Fantastisch!

Onlangs een prachtige loungeset uitgezocht bij de tuinmeubelshop. Vriendelijk personeel wat niet op dringt. Na de keus netjes alles uitgelegd en een bon gemaakt. Levering zou eind juni plaats vinden dit was keurig op tijd makkelijk een afspraak hiervoor kunnen plannen en door een vriendelijke chauffeur op de plaats waar hij kwam te staan gebracht. In twee woorden perfect service!

Precies wat wij zochten maar dichter bij huis.........

Wij waren via Gouda op weg naar Numansdorp om daar 2 tuinstoelen aan te schaffen toen wij langs jullie winkel in Gouda reden en het uithangbord zagen. Gelijk ook hier maar even kijken zeiden mijn vrouw en ik tegen elkaar. En laten we exact de stoelen vinden die we in gedachten hadden. Meenemen kon jammer genoeg niet maar 3 dagen later werden ze al bezorgd en zonder zelf te hoeven sjouwen staan de stoelen nu te pronken in onze achtertuin!

Top, snelle en nette levering.

Was alleen vreemd dat de bezorgers niet wisten dat ik nog niet had betaald. Stond ook op de aankoopfactuur dat deze al was betaald. Heb zelf maar netjes doorgegeven dat er nog niet was betaald

Eindelijk de goede tuinset gevonden

Na een lange zoektocht zijn wegoed geholpen aan een mooie tuinset, we zijn er heel blij mee. Laat de zomer maar lang duren!

Klasse

Correct geholpen door de verkoper. En ook niet vergeten de chauffeur en de bijrijder. Een pluim voor deze mannen.

uitgebreid assortiment en kennis van zaken

Tuinmeubelshop vd Garde is een fijne winkel met een groot assortiment en deskundig personeel. Onze nieuwe loungebank is binnen 3 dagen netjes thuis afgeleverd.

Heel prettig geholpen!

Je krijgt alle gelegenheid om rustig je keus te kunnen maken. We hebben het als heel prettig ervaren!

perfect, de roducten, de bezorging kortom alles!

Behulpzame bezorger, mooie degelijke producten met goede prijs. Netjes op tijd, goede informatie.

prima zaak, ruime keus en vriendelijk/behulpzaam personeel

tijdens ons bezoek konden we eerst zelf rustig rondkijken zonder dat er gelijk iemand naar je toe komt. Dat vinden wij erg prettig!. Nadat we onze zinnen gezet hadden op een bepaald type loungeset en wat meer info wilden....werden we direct geholpen. Dit ging op een heel plezierige (informele) manier. vervolgens was de koop snel gesloten. mooie set, prima deal en prima zaak.

Mooie set !goed uitleg van medewerker Richard

Ik ben super blij met mijn aankoop ! Ook met Sierkussen . Had ik nog 2 erbij moet kopen . Ze zijn fantastisch , geef comfort. THx Richard van Gouden ! Goeie uitleg en super services. Enige min punt was dat late geleverd werd !

Erg goed geholpen

Wij waren op zoek naar een diningset. Na wat rondkijken terecht gekomen bij de tuinmeubelshop in Utrecht. Uiterst vriendelijk geholpen door de verkoper die ons van goede tips en info heeft voorzien. Bestelling geplaatst die inmiddels is afgeleverd en in gebruik is genomen.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl